Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5888129 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deadam

Sövseniz de haklısınız ama ben böyle aksilik görmedim. 3 gün oldu resmen. Sabah geldim işe "yayınla" butonuna basmaya, bastım ama "%95 işleniyor"da kalmış ilerlemiyor da.
Sinirim bozuldu yeniden upload'a başladım şuan %80'de. Yarım saate biter. Artık işe yarar mı bilmem ama izleyin yine de gidip çektim o kadar  :s20:

Emeklerin zayi olmasın izleriz tabi hayal kırıklığına uğrama bunu artık bi cumartesi çekimiyle aradaki farkı kapatırsın.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Erdem Çözer

Fulya davasını kazandık diye twitller dönüyor bilgisi olan varmı? Maddi olarak ne sağlayacak acaba kulübe?

öyle diyorlar.. doğruysa büyük kazanç sağlar.. net rakamları yakında öğreniriz..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

Sövseniz de haklısınız ama ben böyle aksilik görmedim. 3 gün oldu resmen. Sabah geldim işe "yayınla" butonuna basmaya, bastım ama "%95 işleniyor"da kalmış ilerlemiyor da.
Sinirim bozuldu yeniden upload'a başladım şuan %80'de. Yarım saate biter. Artık işe yarar mı bilmem ama izleyin yine de gidip çektim o kadar  :s20:

sen bugünde yayınlamazsan artık eski görüntü olarak seyredeceğiz...sen en iyisi bugün yenisini çek yolla :icool: :icool:

Çevrimdışı Popular Demand

Stad biter bu video yüklenmez :D

Napıyım ya ilk defa böyle oldu sinirim bozuldu benim de. Zaten drone da gitti, son inişte çakıldım ağaca. 2. videoda izlersiniz artık. Bundan sonra da onu yükleyip atıcam gün içinde.  :s20:
          [img width=41

Çevrimdışı serdart

Fulya davasını kazandık diye twitller dönüyor bilgisi olan varmı? Maddi olarak ne sağlayacak acaba kulübe?

fulyadaki taşınmazlardaki hisse oranı konuşulan metre kare üzerinden yapılmış daha sonra yapılan taşınmazın daha büyütürülmüş hisseder diğer şirket lehine fazla hisse düşmüştü. y.demirören yönetiminin de del bosque tazminatıyla ilgili de bir arayış var. ibra etmemek istiyor davaya katılan bjk aş hissedarları.

beklenti şu yönde

A – 24 Şubat 2008 tarihli Mali ve İdari Genel Kurul’da Beşiktaşlılar ve Kongre üyeleri Vicente Del Bosque davasının akıbetiyle ilgili açıkça yanıltılmış ve bu yanıltma sonucunda dönemin yönetim kurulu ibra edilmiştir. Sonucunda kulübün hakim ortağı olduğu şirket ciddi meblağlara katlanmıştır. Dolayısıyla ilgili yıla ait ibra kararı yok sayılmalı ve söz konusu dönem, ortaya çıkan gerçekler ışığında yeniden oylanmalıdır.

B – Onursal başkanımız Süleyman Seba’nın ismini taşıyan ve kamuoyunda Fulya Projesi olarak da bilinen projenin ek metrekareleriyle ilgili sözleşmede açık hüküm bulanmasına karşılık Beşiktaş JK’nın hakları açıkça ihlal edilmiş, sorumsuz yetkililer sebebiyle kulüp zarara uğramıştır.

Çevrimdışı cadavra

Yalniz dun ki stadin performansi biraz dusk kaldi 2-3 uzun oluklu takildi bitanede geceden semer bugun baya bi takariz insallah

Çevrimdışı Erdem Çözer

Napıyım ya ilk defa böyle oldu sinirim bozuldu benim de. Zaten drone da gitti, son inişte çakıldım ağaca. 2. videoda izlersiniz artık. Bundan sonra da onu yükleyip atıcam gün içinde.  :s20:

geçmiş olsun.. drone'da hasar büyük mü? @Popular Demand

Çevrimdışı Ensar

Yalniz dun ki stadin performansi biraz dusk kaldi 2-3 uzun oluklu takildi bitanede geceden semer bugun baya bi takariz insallah
dün bütün gün eski açık tarafında uğrasildı ve gün sonunda takılamadı bi sorun oldu orada , o yavaşlattı işleri
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

geçmiş olsun drone'de sıkıntı yoktur inşallah olur böyle aksilikler boşver sıkıntı yapma.

Çevrimdışı Yakup

Günaydın kaldıysa hala günaydın lider takımın taraftarları.

@Efe semerler takılıyor  :lol: :lol: :lol: şimdi sırada ne var ama benim anlayacağım şekilde ve mention ile anlatırsan sevinirim.  :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

geçmiş olsun.. drone'da hasar büyük mü? @Popular Demand

Evde bataryayı şarj edip denedim pervaneler çalışıyor ve uçuyor ama duman çıkıyor içinden. Hemen kapattım bende.
Baktırıcam en kısa zamanda, ben düşürdüm ve yaptırmam lazım, cihaz şirketin çünkü.
          [img width=41

Çevrimdışı insolente_jk

Detayları videodan öğrenebilirsin ;)

[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2015, 11:00:01 insolente_jk ]
Bjk Genel Kurul Üyesi - Since 2005

Çevrimdışı Ermanacer

Bizde sakat cok, arkadasin drone su bile sakatlanmis besiktasli diye.  :steamed:
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2015, 11:04:30 Ermanacer ]

Çevrimdışı Erdem Çözer

Evde bataryayı şarj edip denedim pervaneler çalışıyor ve uçuyor ama duman çıkıyor içinden. Hemen kapattım bende.
Baktırıcam en kısa zamanda, ben düşürdüm ve yaptırmam lazım, cihaz şirketin çünkü.

büyük geçmiş olsun.. umarım büyük bir hasar yoktur ama varsa da kendi adıma elimden geldiğince destek olmaya hazırım.. eminim forumdaki arkadaşların çoğu da aynı şekilde düşünecektir.. sonuçta bizim için çabalıyordun

Çevrimdışı batu1903

vay arkadaş ne güzel gün beee maşaallah allah nazardan saklasın  :ishock: :ishock: :ishock:
Baba HAKKI ödenmez...

Çevrimdışı Deadam

büyük geçmiş olsun.. umarım büyük bir hasar yoktur ama varsa da kendi adıma elimden geldiğince destek olmaya hazırım.. eminim forumdaki arkadaşların çoğu da aynı şekilde düşünecektir.. sonuçta bizim için çabalıyordun

Katılıyorum Bende varım
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı serdart

aynen maddi bi sıkıntı varsa hallederiz  :) model ne bilmiyorum ama pahalı bi cihaz bizim ofise de gelmişti test etmiştik. biraz hasas bi alet.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Fulya davası ile ilgili genel sohbete bir başlık açıp inciğini cinciğini yazıp tartışalım mı bundan sonra neler olabilir diye hemde stat başlığını kirletmemiş oluruz.. ( varsada ben konu başlığını bulamadım )
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Eyvallah arkadaşlar iyi niyetiniz için, süpersiniz valla ama sorun değil halledicem inşallah bi baktırayım da aldığım yere. Daha çok çekim yapmak istiyorum çünkü.
Upload bitmiş bu arada, işleniyor şuan.
          [img width=41

Çevrimdışı BlackEagle26

Facebook'da Gökhan Töre sayfam var ismini değiştiricem. Isim önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar . (@Necmi abiden izin aldım )

http://besiktasarena.com/genel-sohbet/besiktas-sayfama-isim-onerisi/

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tayfun

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ'NÜN 2008 YILINDA YAPILAN OLAĞAN İDARİ VE MALİ GENEL KURULU'NDA, YÖNETİM KURULU'NUN İBRASI MAHKEME KARARIYLA İPTAL EDİLDİ-CNN TÜRK
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Deadam

Bizde sakat cok, arkadasin drone su bile sakatlanmis besiktasli diye.  :steamed:

Buna güldüm baya  :lol:

Sonunda bitti ya.. Kalite birazdan artar şuan sadece 360p görünüyor.

[img width=41

Çevrimdışı ahmetemre

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ'NÜN 2008 YILINDA YAPILAN OLAĞAN İDARİ VE MALİ GENEL KURULU'NDA, YÖNETİM KURULU'NUN İBRASI MAHKEME KARARIYLA İPTAL EDİLDİ-CNN TÜRK
iyi ki bi yendik stadı mühürlemeseler bari :bandit:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana