Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5888716 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı efecell

<blockquote class="twitter-tweet" lang="tr"><p lang="tr" dir="ltr">Vodafone Arena 14 Aralık 2015 pic.twitter.com/co8qNzGsyT</p>&mdash; Yeni İnönü Stadı (@yeniinonustadi) 14 Aralık 2015

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

15 olmuş uzun oluklu

şunu herkesin görebileceği şekilde paylaşabilir misiniz?

Çevrimdışı fiko1903

ee sabahtan beri 2 tane mi takıldı
bundan sonra hızlanır resime göre eski açık-numaralı köşede 1 yeni açık ortada 1 ekip çalışıyor aynı anda

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı canergiray77

bitmek bilmeyen borular bitmek bilmiyen drone upload videosu geçmeyen maç saati of of  :s20:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Efe

15 uzun oluklu olmus cok zaman kaybettiler su eski acik tarafinda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Arthur

Arkadaşlar ben mi yanlış görüyorum. 2 tane mi takılmış. Sanki bugün bayağı taktılar gibi gelmişti  :dry:

Çevrimdışı Efe

eski aciktakinde bi sıķıntı oldu heralde paletli ona bagli oyle duruyor o yuzden bugun az takilmis toplam 3 tane gun icinde takilmis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı Ahmet Gardiyanoğlu

Konuşulduysa affola. Bu borular bittiğinde vinçler çıkacakmı sahadan. çim işi başlayacakmı? membranlar dışarıdan takılacak diye okumuştum... yoğun çalıştığım için forumu cok okuyamıyorum kbakmayın

Çevrimdışı canergiray77

Bir haftalık ilerleme

abi bana çok iyi ilerleme varmış gibi geldi pek anlamasamda kısa mı takıldı uzun mu takıldı bazı yerlerde hiç yokken  oralar dolmuş yeni foto da bence gayet iyi @Emre.Guler
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Emre.Guler

abi bana çok iyi ilerleme varmış gibi geldi pek anlamasamda kısa mı takıldı uzun mu takıldı bazı yerlerde hiç yokken  oralar dolmuş yeni foto da bence gayet iyi @Emre.Guler

3 parça olanlar kısa oluklu araya konan tek parçada uzun oluklu borular kardeş

Önce kısalar bitirildi şimdi uzunları takıyorlar @canergiray77

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

vincim ucunda semer var eski aciktan gordum takacaklarmi acikcasi goremiyorum ama takmayacak olsalar kaldirmazlardi ayrica eski aciktaki uzun olukluda hala calisma var bi turlu oturmadi yerine
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı Emre.Guler

@Efe istanbula gelmese adamların iş yapacağı yok her gelişi ayrı bir işlemin başlangıcı oluyor

Çevrimdışı FARUK

vincim ucunda semer var eski aciktan gordum takacaklarmi acikcasi goremiyorum ama takmayacak olsalar kaldirmazlardi ayrica eski aciktaki uzun olukluda hala calisma var bi turlu oturmadi yerine
Dışardan içeri alıyor olabilirler

Çevrimdışı Arthur

Çevrimdışı denilanz

semer geliyor semerr :halay:
Her aralıkta 4 semer olacaksa 41x4=164 semerin ilki mi? :halay:

Çevrimdışı Emre.Guler

Dışardan içeri alıyor olabilirler

Eski açık diyor ama semerleri hep yeni açığın oraya depolamışlardı sanki

Çevrimdışı Efe

sorunlu uzun oluklu simdi sokuldu 14 dustu uzun oluklular :icool: 1 semer montaji yanlis gormuyorsam oluyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

semeri saha icinden aldilar bence takiyorlar vinc yeni aciga dondu orda duruyor yukari cikamiyorum maca gecicez simdi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

semeri saha icinden aldilar bence takiyorlar vinc yeni aciga dondu orda duruyor yukari cikamiyorum maca gecicez simdi
Güzel haber o zaman

Çevrimdışı quentine83

belki deneme amaçlı bir tane takacaklardır.milleti heyecanlandırmak için.
İsmet Yarkın ONUR