Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5889860 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Yayınlandımı bilmiyorum  ama bugünden bir resim

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

ekrem en üst kata koltuk montajı icin aparat takilmamis :bawling: heralde şimdilik koltuk takilmayacak gibi görünüyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

ekrem en üst kata koltuk montajı icin aparat takilmamis :bawling: heralde şimdilik koltuk takilmayacak gibi görünüyor
@Efe  dün  Necmi  bana da  yazdıydı ya  sorduğumda.En üste  koltuk döşenmeyecek diye  yazdı.KAçırmışssın.

Çevrimiçi Necmi

@Efe  dün  Necmi  bana da  yazdıydı ya  sorduğumda.En üste  koltuk döşenmeyecek diye  yazdı.KAçırmışssın.
tam olarak onu demedim Coşkun abi yanlış anlaşılma olmasın
şu an için yok yarın ne olur bilinmez her şey yedire yedire :D

Çevrimdışı Efe

yapcak bisey yok ileride belki koyarlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

@Efe ne kadar zoomlama yaparsan yap orasi tam anlasilmadi ama simdilik yok gibi duruyor

Çevrimdışı Efe

@Efe ne kadar zoomlama yaparsan yap orasi tam anlasilmadi ama simdilik yok gibi duruyor
yok abi konmamis tabi montaj bitmdi bi tsin tam goruruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

tam olarak onu demedim Coşkun abi yanlış anlaşılma olmasın
şu an için yok yarın ne olur bilinmez her şey yedire yedire :D
Onu  biliyoz  be yaa.  :D  Forumun eski  zamanlarını takip etmeyenler  azcık  merak etsin artıkın.  :D :D

Çevrimdışı Ekrem

en üst sıranın takipçisi olucaz @Efe onunda zamanı gelecek :icool:

Çevrimdışı Efe

en üst sıranın takipçisi olucaz @Efe onunda zamanı gelecek :icool:
eski açık yukselecek en ust siraya koltuk konacak bunu istemeyenlerin kelleleri vurulacak :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ekrem

eski açık yukselecek en ust siraya koltuk konacak bunu istemeyenlerin kelleleri vurulacak :evillol:
:D

Çevrimdışı Gomez_33

Çevrimdışı ZEKI

Drone çekimi olacaktı noldu acaba  :alala:
5-6 sayfa geride fotograflar var cekimden, yarin is yerinden yukleyecek arkadasimiz.

Çevrimdışı Gomez_33

5-6 sayfa geride fotograflar var cekimden, yarin is yerinden yukleyecek arkadasimiz.
Teşekkur ederim abi eyv :ok:

Çevrimdışı kadir137

Aman abi deme böyle şeylet sonra devrim yapmakla suçluyolar :D
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı emirüçgöz

Kusura bakmayın yarın detaylı fotoları yolluyorum @ZEKI  hocam

Çevrimdışı ZEKI

Kusura bakmayın yarın detaylı fotoları yolluyorum @ZEKI  hocam
Tesekkurler @emirüçgöz artik tek kaynagimiz suzer den gelecek fotograflarda

Çevrimdışı betoo38

baskan'in hedefi gercekten 19.03 ise drenaj islerinden sonra hazir rulo cim serdirecektir ki bence kötü fikir degil, yoksa bu sezon mac yapmamiz cok zor. mayis sonu agustos ortasi falan derken 3 ay zamanimiz var o ara hybrid cime geceriz

Çevrimdışı pascal26

Ben, stad rulo çim olmasın, seneye açılsın tam açılsın, yazın güzel bi açılışla hizmete girsin diyen arkadaşlardan farklı bir gezegende yaşıyorum sanırım.

Ekmek gibi su gibi ihtiyacımız var stadımıza. Daha bu akşam Cüneyt Çakır'ı neye çevirdiklerini gördük baskıyla. Mutlaka baskıyı dengelememiz lazım.
Hele Türkiye Kupası başladıktan sonra Başakşehir de çimler bozuluyo diye bizi yolcu ederse,  Olimpiyatın o bahar sağnakları ve fırtınasına 2 maç bile yakalansak işimiz çok zora girer.

Mutlaka serme çim de masadaki alternatiflerden biridir. Takvime göre gerekirse de mutlaka alınmalıdır. Firma kendi reklamı daha iyi olsun diye sürekli ekmeyi öneriyor da olabilir ama malesef bizim durumumuz kritik.

Çevrimdışı TheGenc61

abilerim yarınki maç için güneye bir tane biletim var ilgili varsa mesaj atabilir
Canımın Canısın BEŞİKTAŞ
Ömrümün Yarısı BEŞİKTAŞ
Sen Benim Vazgeçemediğim
Tek Aşksın Sensin BEŞİKTAŞ..!

Çevrimiçi Necmi

baskan'in hedefi gercekten 19.03 ise drenaj islerinden sonra hazir rulo cim serdirecektir ki bence kötü fikir degil, yoksa bu sezon mac yapmamiz cok zor. mayis sonu agustos ortasi falan derken 3 ay zamanimiz var o ara hybrid cime geceriz
Neyi anlamamaya çalışıyorsunuz sürekli bir şeyler uydurup sonrada buna inanıyorsunuz :)
verdik ya haberini projede bir değişiklik yok bu stad iki sene daha sürse herşeyiyle dört dörtlük bitmeden açılmaz.
ya tam yaparsın şov yaparak açarsın yada yarım yamalak açarsın 3 ay sonra bile bitirsen o stadı yarım açtığın sürece
o stad orda durdukça yarım bir stad kabul edilir. Onun bunun uydurmalarını alıp buralara haber diye taşımayın biz SIS yetkilileriyle
sürekli görüşüyoruz yok öyle bir şey nasıl planlandıysa çim o şekilde yapılacak. en azından şu ana kadar karar bu. Zaten bir değişiklik olsa bunu ilk biz öğreniriz.
http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-hibrit-cimde-karar-degisti-mi.html   bu son görüşmenin bilgisi  @betoo38
biz burda sadece doğru bilgiyi yazarız ordan burdan duyduğumuz dedikoduları değil

Çevrimiçi Necmi

abilerim yarınki maç için güneye bir tane biletim var ilgili varsa mesaj atabilir
biz burda asla bilet satışına izin vermiyoruz  @TheGenc61
karşılıksız veriyorsan bu mesajı yaz kardeşim işin içine para girdiği an bu forumdan
satanında alanında kaydı silinir. Gidemiyorsan bir öğrenci kardeşimize devredersin
yerine o gider. amaç takımı yanlız bırakmamak birde bu başlığa yazmayacaksın futbol başlıklarında
görevli olan yöneticiler ilgilenir. biz burda forum yöneticileri kanalıyla aktarma yapıyoruz