Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5890011 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

@Efe 1903 tribüne koydukları ek prekastın üstüne merdiven çıkışı vermişler orayada ayaklı koltuk konacak sanırım
orası 3 değil 4 sıra olacak gibi duruyor yanlışmıyım
aynen abi zaten konmasinin amaci oydu ben taaa maket zamanin orda 4 sira var demistim siz yok olmaz 3 demistiniz taaa o zamanlar :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

10 u gectımı uzun borular sayısı ?
12 olmus gibi son foto vardi bi tane amca camdan foto cektirmis heralde 12 oldu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yarin 2 de canli anlatim yaparim sizlere şu uzun boru kalkti bu oturdu diye :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

yarin 2 de canli anlatim yaparim sizlere şu uzun boru kalkti bu oturdu diye :D
sen gidince cosuyolar ben yarın senın ıcın bi 9 10 tane takacaklarını dusunuyorum :d :d

Çevrimdışı mikailtatli

12x3 adet halat olacak diye tahmin ediyoruz

fotograf ven bilgilendirme icin tesekkurler hocam

Çevrimdışı cagdas44

Hocam bu drone mı IHA mı :)

Türkçe olarak bakarsak ikisi de aynı şey, drone sözcüğünün Türkçesi şuan için İHA ya da açık haliyle insansız hava aracı. Şuan oyuncak seviyesinin üzerine geçen neredeyse her hava aracı aynı zamanda İHA kategorisine giriyor şuan bir ara seviye belirlenmedi Türkçe olarak.

Çevrimdışı Efe

sen gidince cosuyolar ben yarın senın ıcın bi 9 10 tane takacaklarını dusunuyorum :d :d
taksinlar yildizli pekiyi vericem hepsine :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

@Popular Demand emegine tesekkurler merakla cekimini bekliyoruz. Tabiki herhafta bekliyoruz alistirdin artik bir kere  :evillol:

Çevrimdışı Popular Demand

O değil de, şu havadan çekilen fotoları gördükçe, eski açık üstün tam inşasına izin vermeyen zihniyete giydiresim geliyor. Stadımızın bana batan yegane bölümü orası.. ınşallah yapıldığını görürüm. Seyyar bir tribün ek inşası ile o rezalet birgün bitecek elbet.

Eline sağlık kardeşim. Hora geçti.

Bu arada dronu uçururken dikkat et, benimkine kuş saldırısı oldu , alet perte çıktı.

Kuşlar sıkıntı zaten, arada yanaşıyorlar ama dikkat ediyorum. Eyvallah.
          [img width=41

Çevrimiçi Necmi

aynen abi zaten konmasinin amaci oydu ben taaa maket zamanin orda 4 sira var demistim siz yok olmaz 3 demistiniz taaa o zamanlar :evillol:
o zaman ihtimaller dahilinde konuşulmazdıki ortada bir proje var ve proje 3 diyorsa 3 tür  :D
tersini söylemek yanlış bilgi olur. Tahminle konuşulmazki :bandit: @Efe

Çevrimdışı martin40

@martin40   senin renkli olduğun konusunda ciddi şüphelerim var :D
senin içinde Beşiktaşlı ruhu yatıyor bir an önce doğru yolu bul bence gerçi bulmuşsunda
henüz bunun sende farkında değilsin :bandit:

Yok be abii dolabim renklerle dolu  :ebebe: sadece ben armadan önce bayraga bakarim. (Dövmeyin beni  :D)

Çevrimdışı martin40

Otoparkin en üst kisminda zemin ne ile kaplanacak bilen varmi ?

Çevrimdışı Efe

o zaman ihtimaller dahilinde konuşulmazdıki ortada bir proje var ve proje 3 diyorsa 3 tür  :D
tersini söylemek yanlış bilgi olur. Tahminle konuşulmazki :bandit: @Efe
hayir makette saymistim ya 3 ü 4 cikardin efe dediniz sen bilmiyon didiniz 3 olacak didiniz :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı mehmetthedum

aslında stadın içinde bu farkedilmiyor bile baktığında alttan orasıda diğer tribünler gibi yüksek
orda estetik anlamda bir sıkıntı yok sadece kapasite biraz daha artardı onun sıkıntısı var. Emin ol rakip takım
eski açıktada insan duvarına çarpacak yeni açıkla mukayese etmeyin orda üstün altında fazla sıra var
eski açık yükselsede yeni açık gibi olmaz. şu anki hali kapalı ve numaralıdan farklı görünmüyor siz hep dışardan ve üstten bakıyorsunuz
içerden böyle değil emin ol  @mehmetthedum  can sıkacak bir durum yok orda gayet güzel duruyor.
küçük dediğiniz tribün eski yeni açık büyüklüğünde. zaten rakip taraftara ayrılan bölümü çıkartınca kapasite olarakta
yeni açıkla hemen hemen aynı oluyor. sadece sizde psikolojik bir fark görünüyor.

@Necmi abi, tamam da, bende ağır seviyede mimari simetri takıntısı var... ya eski inönü gibi tek kat olaydı, ya da ikinci kat çıkacaksa aynı yükseklik ve ovallikte olaydı.

Hem 44 mü 45 mi derken 46'ya bağlardık stadı fenamı.

Fazladan 1100 kale arkası demek, bugünkü düşük meblağlar ile maç başına 50 tl ve yılda 30 maçtan, yılda 1,5 milyon tl'lik ekstra satış demek. 100 yıllık stad ömrü varsa 150 milyonluk bir kayıp var...
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Efe

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü bu soruyu görmüş gibi yanıt verdi;

https://twitter.com/SHGM/status/676071617362075653
sonucta icinde insan olmayan insansiz bir hava araci ufoda denilebilir aslinda taninlanamayn cisim tipsizlerde denilebilir :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Otoparkin en üst kisminda zemin ne ile kaplanacak bilen varmi ?
Henüz bilmiyoruz @martin40 illa bi şey olacaktır öyle kalmaz. Lüks stat burası

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi, tamam da, bende ağır seviyede mimari simetri takıntısı var... ya eski inönü gibi tek kat olaydı, ya da ikinci kat çıkacaksa aynı yükseklik ve ovallikte olaydı.

Hem 44 mü 45 mi derken 46'ya bağlardık stadı fenamı.

Fazladan 1100 kale arkası demek, bugünkü düşük meblağlar ile maç başına 50 tl ve yılda 30 maçtan, yılda 1,5 milyon tl'lik ekstra satış demek. 100 yıllık stad ömrü varsa 150 milyonluk bir kayıp var...
Tamam işin maddi boyutuyla düşünüldüğünde doğru diyorsun ama estetik anlamda doğru değil :D
simetri takıntın varsa yüksek olmasıda bir şeyi değiştirmezki dört tribünde birbirinden farklı :D
bu stadın hiç bir yerinde simetri yok  :bandit:   @mehmetthedum

Çevrimiçi Necmi

sonucta icinde insan olmayan insansiz bir hava araci ufoda denilebilir aslinda taninlanamayn cisim tipsizlerde denilebilir :biggrinking:
ufo tanımlanamayan oluyor bunlar tanımlı :D @Efe

Çevrimdışı Yalçın

@Necmi Abi selam,

Ekli resimde yuvarlak icine aldigim yerler boyanacak mi bilgin var mi? Birde dikine sutunlar oylemi kalacak yoksa etrafina (kutu gibi isik veren turden) herhangi bir aksesuar dusunuluyor mu?

Tesekkurler simdiden.
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2015, 18:55:49 Yalçın ]
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

yarın stadın orda olacak olan varsa buluşup tanısalım isterim ordan da maça geçeriz :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yarın stadın orda olacak olan varsa buluşup tanısalım isterim ordan da maça geçeriz :)
Saat 3:00 - 4:00 gibi geleceğim vodafone arena nin oraya Gazilerde toplanilir zaten bu arada ben maca gelemeyecegim , Forumdakileri ve Stadi gormek icin ugrayacagim..
Uzun zamandir gorusemedik Forumun agir Abileriyle.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Saat 3:00 - 4:00 gibi geleceğim vodafone arena nin oraya Gazilerde toplanilir zaten bu arada ben maca gelemeyecegim , Forumdakileri ve Stadi gormek icin ugrayacagim..
Uzun zamandir gorusemedik Forumun agir Abileriyle.
bana uyar abi çokta güzel olur
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 13 Aralık 2015 (Gün içi) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Ekrem  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abi selam,

Ekli resimde yuvarlak icine aldigim yerler boyanacak mi bilgin var mi? Birde dikine sutunlar oylemi kalacak yoksa etrafina (kutu gibi isik veren turden) herhangi bir aksesuar dusunuluyor mu?

Tesekkurler simdiden.
Bildiğim kadarıyla zaten boyalı yani öyle kalacak.
her hangi bir kaplama olacakmı bilmiyorum ama sanmıyorum @Yalçın