Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5890305 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mikailtatli

ozet olarak,
cimlere gecilmeden once acizhane tahminim geriye kalan isler:

monte edilecek kedi yolu 42
monte edilecek semer sayisi 168
monte edilecek uzun oluklu ven ara parcalari en az 60
monte edilecek cok uzun oluklu ve parcalarinin toplami 6
monte edilecek seffaf kaplama 42
monte edilecek skorbord 2
monte edilecek isiklandirma 42

toplam monte edilecek parca sayisi en az 360
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2015, 17:25:18 mikailtatli ]

Çevrimdışı martin40

[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2015, 16:27:21 martin40 ]

Çevrimiçi Necmi

ozet olarak,
cimlere gecilmeden once acizhane tahminim geriye kalan isler:

monte edilecek kedi yolu parcasi 42
monte edilecek semere sayisi 168
monte edilecek uzun oluklu ven ara parcalarinin toplami 60
monte edilecek cok uzun oluklu ve parcalarinin toplami 6
monte edilecek seffef kaplama 84
monte edilecek skorbord 4
monte edilecek isiklandirma 42

toplam monte edilecek parca sayisi 406
Bilgi yanlış dostum skorboart iki tane olacak mesela
şeffaf kaplama tek parça olacaktır ve 42 olur.
uzun oluklu ara parçalar derken çapraz bağlantılarıda kastediyorsan 200 ü geçer gibi  @mikailtatli

Çevrimdışı toedeyou

Takılması gereken parça sayıları benim biraz gözümü korkutmaya başladı en çok merak ettiğim semerler. kolayca takılacakmış gibi görülüyor ama sayıları çok fazla İnşallah seri ve hızlı bir şekilde takılırda yeni yılı semer takılmış olarak kutlarız.

Çevrimiçi Necmi

Saymak için birebir  :D
@martin40   senin renkli olduğun konusunda ciddi şüphelerim var :D
senin içinde Beşiktaşlı ruhu yatıyor bir an önce doğru yolu bul bence gerçi bulmuşsunda
henüz bunun sende farkında değilsin :bandit:
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2015, 16:32:02 Necmi ]

Çevrimdışı toedeyou

uzun oluklu ara parçalar derken çapraz bağlantılarıda kastediyorsan 200 ü geçer gibi  @mikailtatli
Abi bu çapraz bağlantılar halatmı borumu ?  sence onlar bizi çok bekletirmi?

Çevrimdışı Popular Demand

@Popular Demand  sadece burası 82 ülkeden takip ediliyor her gün 50000 in üzerinde giriş var.
diğer platformları düşündüğümüzde tahminim 100-150 bin kişi yayınladığın an bir saat içinde izliyordur :)
350000 civari Beşiktaş taraftarı interneti aktif olarak kullanıyor daha fazlası vardır ama bu Beşiktaş ile ilgili
sitelerden alınan veriler sanırım ve senin çekimin 24 saat içinde bu kadar taraftara ulaşıyordur. Tabi birde
renkliler var :D emin ol milyon rakamlarına ulaşıyordur. bunlar abartı değil gerçeğe yakın rakamlar.
Emin ol tüm dünyadaki Beşiktaş taraftarlarına ulaşıyorsun eminim hepsi sana teşekkür ediyordur.

Masallah, tahmin bile edemezdim bu kadar kişiye ulaşacağını. Yağış olmadıkça cekerim sorun degil..
          [img width=41

Çevrimdışı mikailtatli

Bilgilerinle aydinlatiyorsun bizi @Necmi abi, tesekkurler   :halay:
Capraz baglantilari yeni duydum. O nasil olcak?
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2015, 17:10:53 mikailtatli ]

Çevrimdışı mehmetthedum

O değil de, şu havadan çekilen fotoları gördükçe, eski açık üstün tam inşasına izin vermeyen zihniyete giydiresim geliyor. Stadımızın bana batan yegane bölümü orası.. ınşallah yapıldığını görürüm. Seyyar bir tribün ek inşası ile o rezalet birgün bitecek elbet.

Eline sağlık kardeşim. Hora geçti.

Bu arada dronu uçururken dikkat et, benimkine kuş saldırısı oldu , alet perte çıktı. 
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Emre.Guler

Şu eski açık tarihi kulelerin oradaki gezinti alanında ki beyaz şeyler ne oradaki boşluklara ne yapıldı bilen varmı

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Karabay

Şu eski açık tarihi kulelerin oradaki gezinti alanında ki beyaz şeyler ne oradaki boşluklara ne yapıldı bilen varmı

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oralara şeffaf cam takılmış olmalı. aşağıyı aydınlatacaktı.

Çevrimiçi Necmi

çim direnajla birlikte 90 gün sürecek 1 şubatta başladığını varsay sen
kim diyor bunu en yetkili ağız 70 gün diyorken :alala:
Başkan artık yoğurdu üfleyerek yiyor :D  adamın ağzı yandı firmaların verdiği süreden
üstüne ekleyip öyle söylüyor :bandit: Biz röportajı sıradan biriyle yapmadık SIS in yurt dışı
üst düzey yöneticilerinden biriyle yaptık kaldıki daha sonra projenin başında olan Türkiye deki
işlerden sorumlu mühendislede görüştük oda 70 günü teyit etti. Çok anormal durumlar olmazsa
70 gün bitirecekleri süreymiş zaten tesislerdede 70 gün süre verilmiş ve tam 70 inci gün Beşiktaşa
teslim etmişler. stadda yapılan aynı iş değil mutlaka ama unutmayalım saha içi sistem aynı gene drenaj
boruları döşeniyor. diğer özellikler bu borulara bağlanan sistemle alakalı yani bildikleri bir iş bizim saha ne daha büyük
nede sistemin dışında bir iş var adamlar sürekli yapıyor Belli olmaz şartlar oluşursa gece bile çalışır süreyi öne
çekebilirler. Burda esas sorun çimin büyümesi bunun içinde ne kadar çabuk ekilirse o kadar önem arzediyor.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Çekimi sabırsızlıkla bekliyoruz eline sağlık. Paylaştığın kesitler bizi daha çok heyecanlandırdı  :sevinc  @Popular Demand
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Efe

bu ıkı cıkıs arasında neden fark var orta merdıven bırınde var bırınde yok
ah beya kaç kere soyledim kapali ust cikis kapisi çatal digeleri normal :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

abi o bölge avrupa maçlarında yabancı kanallarda geliyor maçlara yayın yapmak için

farklı açılardan çekiyolar tt arenanın var öyle mesela onun gibi birşey için muhtemelen
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı mehmetthedum

Amigoların locası mı olacak orası acaba? Çarşı, kapalı üstte olacaz diyor ya...
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimiçi Necmi

O değil de, şu havadan çekilen fotoları gördükçe, eski açık üstün tam inşasına izin vermeyen zihniyete giydiresim geliyor. Stadımızın bana batan yegane bölümü orası.. ınşallah yapıldığını görürüm. Seyyar bir tribün ek inşası ile o rezalet birgün bitecek elbet.

Eline sağlık kardeşim. Hora geçti.

Bu arada dronu uçururken dikkat et, benimkine kuş saldırısı oldu , alet perte çıktı. 
aslında stadın içinde bu farkedilmiyor bile baktığında alttan orasıda diğer tribünler gibi yüksek
orda estetik anlamda bir sıkıntı yok sadece kapasite biraz daha artardı onun sıkıntısı var. Emin ol rakip takım
eski açıktada insan duvarına çarpacak yeni açıkla mukayese etmeyin orda üstün altında fazla sıra var
eski açık yükselsede yeni açık gibi olmaz. şu anki hali kapalı ve numaralıdan farklı görünmüyor siz hep dışardan ve üstten bakıyorsunuz
içerden böyle değil emin ol  @mehmetthedum  can sıkacak bir durum yok orda gayet güzel duruyor.
küçük dediğiniz tribün eski yeni açık büyüklüğünde. zaten rakip taraftara ayrılan bölümü çıkartınca kapasite olarakta
yeni açıkla hemen hemen aynı oluyor. sadece sizde psikolojik bir fark görünüyor.

Çevrimdışı cadavra

Çevrimiçi Necmi

Bilgilerinde aydinlatiyorsun bizi @Necmi abi, tesekkurler   :halay:
projeye göre oluklu parçaları tutan dikmelerin arasında çapraz bağlantı var.
daha detey dersen bilmiyorum :utan  borumu olacak yoksa halatmı gerecekler muamma  @mikailtatli

Çevrimdışı serti67

orayı bılıyorum resımden farklı byer gıbı geldı acaba baska bıyerde baska uygulamammı dıe dusundum
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi Necmi

Abi bu çapraz bağlantılar halatmı borumu ?  sence onlar bizi çok bekletirmi?
:dontknow:

Çevrimdışı Erhan

Bilgilerinde aydinlatiyorsun bizi @Necmi abi, tesekkurler   :halay:

12x3 adet halat olacak diye tahmin ediyoruz

Çevrimdışı cadavra

Bide stadın capraz bagları kopmasa bari dierek soguk bı espiri yapıp bi ömür susuyum

Çevrimiçi Necmi

...
@Efe 1903 tribüne koydukları ek prekastın üstüne merdiven çıkışı vermişler orayada ayaklı koltuk konacak sanırım
orası 3 değil 4 sıra olacak gibi duruyor yanlışmıyım

Çevrimdışı Efe

abi o bölge avrupa maçlarında yabancı kanallarda geliyor maçlara yayın yapmak için

farklı açılardan çekiyolar tt arenanın var öyle mesela onun gibi birşey için muhtemelen
olabilir belkide o yuzden çatal yapildi bide taraftar cikisini kolaylastirmasi amaclanmistir 
Şampiyon Beşiktaş JK