Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5893272 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mahmut

@Mahmut  dolanırsan taş kaplamayı çekermisin ne durumda görelim onlarıda
Dolasmicam ama yeni acigin kufekilerini atarim.

LG-VS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Koltuk rayları da baya ilerlemiş 4 merdiven arası bitmiş 5. ye başlamışlar.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Efe

yeni acikta takipmis 2 tane uzun oluklu boru görünüyor 1 de once vardi 3 4 te diger koselerde 7  gorunen

skor

40-40 kisa oluklu

7-40 uzun oluklu

0-2 çok uzun oluklu

42-42 dikine boru

[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2015, 15:57:10 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı toedeyou

Koltuklarla ilgili bir gelişme yok galiba ben sadece 4 tane beyaz koltuk gördüm kapalıda. Başka bir gelişme görebilen varmı aceba ??

Çevrimdışı Efe

Koltuklarla ilgili bir gelişme yok galiba ben sadece 4 tane beyaz koltuk gördüm kapalıda. Başka bir gelişme görebilen varmı aceba ??
yok abi heralde komple kapali ustu bitirdikten sonra takacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı toedeyou

P.tesi yeniaçık uzun oluklular bitecekmiş gibi geliyor

Çevrimdışı toedeyou

yok abi heralde komple kapali ustu bitirdikten sonra takacaklar

Sensiz bir forum düşünemiyorum Teşekkürler.

Çevrimdışı Efe

artik uzub ve çok uzun olukluları bekliyoruz baska is kalmadi sener montaji hafta ici bence baslar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Sensiz bir forum düşünemiyorum Teşekkürler.
sagol abi zaten arka korkuluklar tam takilmadan montaj olmaz bence onlarida ilerletip oyle takacaklardir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

bence tam anlamıyla koltuk montajı semer ve kedi yolları bıtımınde membranla beraber baslayacak.

Çevrimiçi Necmi

nerdeyse kapalının raylarını bitirecekler daha ne olsun :)
onlarda koltuk montajına dahil işler bir ekip rayları devam ederkende diğer ekip koltukları takmaya başlayacak sanırım
sanırım gelecek ekibe önden yol veriyorlar koltuk montajı daha hızlı olur. ama korkuluk montajı zorlar

Çevrimdışı sağduyu

Bir şu stadın fotosuna bakıyorum, bir de geçmişteki işlere. Fulya daki rezalet, Del Bosque nin, Ferrarinin, Alvesin Tabatanın sözleşmeleri... :bandit: :bandit: :bandit:

Çok büyük kulüpmüş bu Beşiktaş.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı toedeyou

sagol abi zaten arka korkuluklar tam takilmadan montaj olmaz bence onlarida ilerletip oyle takacaklardir

Bende öyle düşünüyordum ama koltuk firmasının açıklamaları kafamı karıştırmıştı.

Çevrimdışı toedeyou

nerdeyse kapalının raylarını bitirecekler daha ne olsun :)
onlarda koltuk montajına dahil işler bir ekip rayları devam ederkende diğer ekip koltukları takmaya başlayacak sanırım
sanırım gelecek ekibe önden yol veriyorlar koltuk montajı daha hızlı olur. ama korkuluk montajı zorlar

Abi benim merak ettiğim koltuk rengi ve 1 prekasta kaçtane koltuk sıgacagı  yoksa ilerlemeleri görüyorum memnunumda aslında stat açılış tarihine engel olmazlar.

Çevrimdışı Mahmut

Uzun olukluyu takarkene isci abimiz, insallah bi sakatlık cıkmaz

Çevrimdışı Sezer94

[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2015, 16:20:09 Sezer94 ]
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimiçi murat

Abi benim merak ettiğim koltuk rengi ve 1 prekasta kaçtane koltuk sıgacagı  yoksa ilerlemeleri görüyorum memnunumda aslında stat açılış tarihine engel olmazlar.
Prekast boyları farklı farklı ama en uzun prekastlara 14 koltuk sığıyordu sanırım.@FARUK tam ölçü ve sayıyı biliyordur.
[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2015, 16:35:25 MURAT ]

Çevrimdışı Mahmut

Numaralıda kufeki anlamında bir aksiyon yok.
Yeni acık fotolarda.
Tarihi duvarda demir orumu yapilmis, iki ucu biraraya gelmesine bayagi az kalmıs, son fotoda birsey fark ettim acaba orası turnike mı olacak merak ediyorum.
İsler buyuk ihtimal bitti bugunluk, ben ciktigimda paletliler birsey yapmıyordu, uzun olukluyu takma islemi devam ediyordu.

Çevrimdışı ozan m.

Numaralıda kufeki anlamında bir aksiyon yok.
Yeni acık fotolarda.
Tarihi duvarda demir orumu yapilmis, iki ucu biraraya gelmesine bayagi az kalmıs, son fotoda birsey fark ettim acaba orası turnike mı olacak merak ediyorum.
İsler buyuk ihtimal bitti bugunluk, ben ciktigimda paletliler birsey yapmıyordu, uzun olukluyu takma islemi devam ediyordu.

eline sağlık kardeşim  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı umutdogan62

Kapalı orta çıkış kapısının önünde, yani çatal merdivenin orta kısmında neden koltuk için ray yapılmamış. Acaba orası için kamera koymayı mı düşünüyorlar ondan mı boş orası?
1
9
0
3JK

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Serkan7738

Kapalı orta çıkış kapısının önünde, yani çatal merdivenin orta kısmında neden koltuk için ray yapılmamış. Acaba orası için kamera koymayı mı düşünüyorlar ondan mı boş orası?

Kamera numaralıda olacak başka bir sebep olabilir

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !