Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5896852 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı AigleBordeaux

uzun oluklu borular, kedi yolları ve semerler saha şuanda
Kedi yollari ve semerler çok zaman alirmi?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Efe

Kedi yollari ve semerler çok zaman alirmi?
ocak ilk hafta bitseler yeterli bakalim bitirebilecekler mi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

ysariusta

• Ziyaretçi

ocak ilk hafta bitseler yeterli bakalim bitirebilecekler mi
Ocak 10 derseniz bu stat nisanda açılır. 19 marta yetmiyor. Bana yılbaşına kadar vinç işi biter gibi geliyorda susuyorum şimdilik. Uzun oluklular falan hızlı oluyor çünkü. Kedi yolları da aynı olacak gibi. Parçalar uzun mesafeyi hemen geçiyorlar.

Çevrimdışı Yalçın

O halde bu durumdan eleman sayisinin daha fazla olmasi gerektigi sonucunu cikarabiliriz?
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

kısa oluklu borular bitti mi şimdi ? Uzun demirlere mi geçtik ?

Çevrimdışı Efe

Ocak 10 derseniz bu stat nisanda açılır. 19 marta yetmiyor. Bana yılbaşına kadar vinç işi biter gibi geliyorda susuyorum şimdilik. Uzun oluklular falan hızlı oluyor çünkü. Kedi yolları da aynı olacak gibi. Parçalar uzun mesafeyi hemen geçiyorlar.
neden yetmiyor tam 70 gun var 19 . 03 yunus ağa :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

kısa oluklu borular bitti mi şimdi ? Uzun demirlere mi geçtik ?
drone çekimini bekliyoruz bet görelim dakika skor vericem
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

drone çekimini bekliyoruz bet görelim dakika skor vericem
gazoz kapağı açmıyosun stat açıyosun..sezon sonu 2-3 maça yetişirse elini öp başına koy
herşey şampiyonluğa bağlı eğer şampiyonluk kaçarsa stat kesin seneye açılır

Çevrimdışı Popular Demand

Drone'u catiya carpmayin :(

Cati icin mi uzuldun drone icin mi cok merak ettim :D

Yola ciktim, cekimi 4 gibi tamamlayip eve gecer kurguyu tamamlarim, upload eder, tahminen de 7-8 civari yayinlarim.
          [img width=41

ysariusta

• Ziyaretçi

neden yetmiyor tam 70 gun var 19 . 03 yunus ağa :D

20 gün ocakta, 28 gün şubattan edder gırksekiz. 22 gün lazım marttan @Efe 19 unu 3 gün ileri mi alıcaz

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

@Efe  @Necmi.Veya konuya vakıf başka bir  arkadaşım.Sizlere  bir  sorum olacak.Muhtemelen yazılmıştır ama KeremFıratın çektiği fotolarda gözüme takıldı.Tribün en üst  koltuklar neredeyse stadın  siyah kolon diplerine kadar  gelecek.Çatıyı  tutan.Tabi  göz yanılması da var mesafede ama.Sorum o siyah kolonların oraya herhagibirisinin çıkabilmesi mümkün müdür.Veya orada bir  tedbir  alınacakmı  birisi çıkmasın diye.Daha önce cevap yazıldıysa  kusura bakmayın hatırlayamadım.

Çevrimdışı Efe

20 gün ocakta, 28 gün şubattan edder gırksekiz. 22 gün lazım marttan @Efe 19 unu 3 gün ileri mi alıcaz
29 var şubattan ayrica 9 unda is bitecek ocaktan 22 şubattan 29 marttan 19  aksamina maç :kop:
[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2015, 13:19:29 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Cati icin mi uzuldun drone icin mi cok merak ettim :D

Yola ciktim, cekimi 4 gibi tamamlayip eve gecer kurguyu tamamlarim, upload eder, tahminen de 7-8 civari yayinlarim.
o harika bugunki tüm gelismeleri gorecegiz o zaman  :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

gazoz kapağı açmıyosun stat açıyosun..sezon sonu 2-3 maça yetişirse elini öp başına koy
herşey şampiyonluğa bağlı eğer şampiyonluk kaçarsa stat kesin seneye açılır
bana mi diyon birader :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı canergiray77

Bugün drone ile çekim yapıp, akşam da paylaşacağım.

Zemine de inelim bu kez, çıkış kapısına da girelim :)
abi sana zahmet olsa şu kısımı özellikle çekmeni rica ediyorum eğer çekmede bir sıkıntı yaşamayacaksan özellikle bu işaretlediğim yeri çok merak ediyorum çünkü engelli tribünü olacakmış bu taraf şimdiden teşekkürler @Popular Demand
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimiçi Necmi

@Efe  @Necmi.Veya konuya vakıf başka bir  arkadaşım.Sizlere  bir  sorum olacak.Muhtemelen yazılmıştır ama KeremFıratın çektiği fotolarda gözüme takıldı.Tribün en üst  koltuklar neredeyse stadın  siyah kolon diplerine kadar  gelecek.Çatıyı  tutan.Tabi  göz yanılması da var mesafede ama.Sorum o siyah kolonların oraya herhagibirisinin çıkabilmesi mümkün müdür.Veya orada bir  tedbir  alınacakmı  birisi çıkmasın diye.Daha önce cevap yazıldıysa  kusura bakmayın hatırlayamadım.
şu anda mümkün ama dibindede değil orda bir metreden geniş yürüme yolu var
oraya koltuk konacakmı diyoruz ya :) oraya korkuluk yapacaklar yoksa her maç aşağıya bir kaç kişiyi yollarız kestirmeden Çoşkun abi

Çevrimiçi Necmi

abi sana zahmet olsa şu kısımı özellikle çekmeni rica ediyorum eğer çekmede bir sıkıntı yaşamayacaksan özellikle bu işaretlediğim yeri çok merak ediyorum çünkü engelli tribünü olacakmış bu taraf şimdiden teşekkürler @Popular Demand
nesini merak ediyorsun orda prekastlar bittikten sonra 2-2.5 metre genişliğinde düz bir boşluk var.
sonrası duvar. @canergiray77

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

şu anda mümkün ama dibindede değil orda bir metreden geniş yürüme yolu var
oraya koltuk konacakmı diyoruz ya :) oraya korkuluk yapacaklar yoksa her maç aşağıya bir kaç kişiyi yollarız kestirmeden Çoşkun abi
Koltuk önlerine konulacak  korkuluk  demedim  zaten @Necmi.Ama bizim insanımızı bilirsin.Yukarı kolonların yanına çıkabilmesi mümkünmü demiştim.Ama anladığım en üstte bir metre  genişliğinde (duvar  diyelim) duvar dibinde bir  yürüme  yolu olacak.Oraya koltuk  konulmayacak.Dolayısı  ile oradan duvar  üstüne,kolonların yanına da fiziken insan çıkabilme  ihtimali  yok.Doğru mudur.Oraya  korkuluk yapacaklar  dediğin yer  tam  neresi  @Necmi
[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2015, 13:39:33 Coşkun Mevsim ]

Çevrimdışı Popular Demand

Videonun yarisini isaretlemissin baskan, hicbisey anlamadim yani :)
          [img width=41

Çevrimdışı Arthur

@keremfrat1 fotolar için teşekkürler. Fotolardan anlaşıldığı üzere zaten zeminde kısa oluklu 4-5 tane kalmış. Onlarda yedek olabilir. Abaküs koltuk demirleri de kapalıda bitmiş. Uzun oluklular hafta içi biterse vinçler Ocak 1 gibi sahadan çıkmaz mı?  :alala:

Çevrimdışı canergiray77

nesini merak ediyorsun orda prekastlar bittikten sonra 2-2.5 metre genişliğinde düz bir boşluk var.
sonrası duvar. @canergiray77
herkesin merak ettiği bir nokta oluyor illa ki abi bende orayı merak ediyorum :D bide ayakta olan taraftarlarla tekerlekli sandalyelerin duracağı yerler koltuklarla bir olacakmış gibi hissediyorum düşünüyorum sahayı görüş açısı ayakta ki taraftarlar yüzünden göremeyecekmişiz gibi hissettiriyorum o yüzden merak ediyorum @Necmi 
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77