Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5896611 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Arthur

Abi bunlar daha da belirgin durmaz mi sanki :alala:

Barnebau gibi olsa çok çok iyi olurdu. Bizim korkuluklar çok düz ve basit duracak bence. Toki arena sanki daha kabul edilebilir duruyor. Her şey mükemmel iken bu korkuluk konusunda sınıfta kaldık bence :s20:

Çevrimdışı Arthur

oyle, siyah koltuk olucak gri :s, neden siyah demir istemediler?

Gri belirginliği az olur diye seçildi diye biliyorum ama dediğin gibi siyah olsaydı korkuluk sever olabilirdik  :o_o:

Çevrimiçi Necmi

Uzun zamandır takip ettiğim bu değerli foruma sonunda üye oldum. Arkadaşlar, kardeşlerim ve ağabeylerim... Hepinize saygılar,selamlar.  :)
Hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı harund1k3

Barnebau gibi olsa çok çok iyi olurdu. Bizim korkuluklar çok düz ve basit duracak bence. Toki arena sanki daha kabul edilebilir duruyor. Her şey mükemmel iken bu korkuluk konusunda sınıfta kaldık bence :s20:

Çok kötü olursa en fazla 1 sezon böyle oynarız sonra revize edilir imkansız bir iş değil. Açıkçası ben tam olarak kararımı koltuklar takılsın o zaman vereceğim yani fotolar aldatıcı olabiliyor ben bugün hiç gözükmez saha sanıyordum ama koltuklar ciddi küçükmüş.muhtemelen bunlar düşünülmüştür zaten. Sınıfta kalmadık da kararımızı koltuklar takıldıktan sonra verelim bence.

Çevrimdışı Arthur

Çok kötü olursa en fazla 1 sezon böyle oynarız sonra revize edilir imkansız bir iş değil. Açıkçası ben tam olarak kararımı koltuklar takılsın o zaman vereceğim yani fotolar aldatıcı olabiliyor ben bugün hiç gözükmez saha sanıyordum ama koltuklar ciddi küçükmüş.muhtemelen bunlar düşünülmüştür zaten. Sınıfta kalmadık da kararımızı koltuklar takıldıktan sonra verelim bence.
Tabii ki karar vermek için erken ama bence güzel bir görüntü olmayacak. 1 sene sonra illaki değiştirirler ama bir işin en baştan güzel ve sağlam olması en ideali. Koltuklar bir bir takılsa da bizde tam bir fikir edinebilsek  :money:

Çevrimdışı boateng

bence en iyisi deplasman tribünü eski açıkta kalsın çarşı yeni açığa taşınsın  :claps:
Bu arada deplasman tribünü en son yeni açıkta diyolardı hala aynımı projede ?

Çevrimdışı Arthur

bence en iyisi deplasman tribünü eski açıkta kalsın çarşı yeni açığa taşınsın  :claps:

Halen aynı. Kapasite ve locayla alakalı problemden dolayı yeni açıkta olacakmış. Locaların üstünde deplasman tribünü istenmiyor!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Halen aynı. Kapasite ve locayla alakalı problemden dolayı yeni açıkta olacakmış. Locaların üstünde deplasman tribünü istenmiyor!

Ayrıca eski açığa verilseydi orda daha çok blok kaplayacaklardı.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı betoo38

yanlız bu sistem çok iyiymiş ama bizi aşar :D
Türkiye de koltuksuz sistem yasak galiba, avrupa maclarinda tekrar koltuklari aciyorlar, dortmund'un südtribüne de böyle. normal de 85k kisi gelirken avrupa maclarinda 60k kisi geliyor, güvenlik konusu falan, uefa dan dolayi

ysariusta

• Ziyaretçi

yanlız bu sistem çok iyiymiş ama bizi aşar :D
Ben bu statta maliyeti nedeniyle vazgeçilen bir şey görmedim. Gereksiz maliyetler yaratılmadı ama maliyeti nedeniyle de hiçbir şeyden kaçınılmadı. O nedenle maliyeti ne olursa olsun TFF izin verseydi bunu yaparlardı. 

Mir Ofis Çalışmalar devam ediyor, koltuk montajları başladı. Sayfamızı takipte kalınız. Koltuklarla ilgili süreci düzenli olarak paylaşacağız.

Montaja başladık, öncelikle koltuk traverslerinin uygulaması yapılıyor, tamamlandığında koltuk yerleşimine başlayacağız

https://www.facebook.com/mirofis  sayfasınsa yorumlarda yazıyor..  Daha önce paylaşıldı ise sory..

Çevrimdışı M.Çakır

Bekçisiyiz kopsa kıyamet,
SİYAH BEYAZ bize emanet.

Çevrimdışı M.Çakır

Mir Ofis Çalışmalar devam ediyor, koltuk montajları başladı. Sayfamızı takipte kalınız. Koltuklarla ilgili süreci düzenli olarak paylaşacağız.

Montaja başladık, öncelikle koltuk traverslerinin uygulaması yapılıyor, tamamlandığında koltuk yerleşimine başlayacağız

https://www.facebook.com/mirofis  sayfasınsa yorumlarda yazıyor..  Daha önce paylaşıldı ise sory..
Harika haber bi de gözümüzle görürsek takıldığını değme keyfimize o zaman  :ishock:  :ishock:  :halay:
SİYAH BEYAZ bize emanet.

Çevrimdışı batu1903

Baba HAKKI ödenmez...

Çevrimdışı Mahmut

Gunaydin, stadın yanından otobusle gectim.
Numaralıda uzun olukludan sonra 4 tane kisa oluklu capraziyla beraber takilmis, 5.oluklu caprazsız takılı calısma devam ediyo.
Kapalıda ise ya son 1 kalmıs ya da hepsi bitmis sonuncunun caprazı takılmamıs.
Sonuc olarak yuzde 95 i bitmis denilebilir. Orda calisma var mi goremedim, hemen gectik dolmabahce tarafindan

Çevrimdışı M.Çakır

Söylenilenlere bakılırsa baya bi ilerleme olmuş.  :sevinc

Bize şimdi acilen bi foto lazım arkadaşlar
SİYAH BEYAZ bize emanet.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vodafone arena Resmi face hesabi
Az once paylasti
Dikkat Basiniz donebilir notu ile..
[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2015, 10:27:07 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Simdi resmi hesaba girince farkettim

Antalya stadinin koltuklarınida Mir ofis yapmis
Oradada yamuk yumuk dizayn gözükmüyor , Konya ve Bursada ise vardi bu durum sanırım Yucel plastik isini pek iyi yapamıyor

Mir ofis isini iyi yapiyor anlasilan..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Gunaydin, stadın yanından otobusle gectim.
Numaralıda uzun olukludan sonra 4 tane kisa oluklu capraziyla beraber takilmis, 5.oluklu caprazsız takılı calısma devam ediyo.
Kapalıda ise ya son 1 kalmıs ya da hepsi bitmis sonuncunun caprazı takılmamıs.
Sonuc olarak yuzde 95 i bitmis denilebilir. Orda calisma var mi goremedim, hemen gectik dolmabahce tarafindan

3 tane kalmis o zaman bugun bitirecekler onlari uzun oluklu takiliyormu bide o onemli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Easthanbool

Yanlış anlamayın ama kimse kimseye yer gösteremez, kılavuzluk yapamaz tribünler herkesin.Herkes istediği yereden destek verebilir  :ok:
[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2015, 11:18:53 Easthanbool ]
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Popular Demand

Bugün drone ile çekim yapıp, akşam da paylaşacağım.

Zemine de inelim bu kez, çıkış kapısına da girelim :)
          [img width=41

Çevrimdışı Kartal39

Bugün drone ile çekim yapıp, akşam da paylaşacağım.

Zemine de inelim bu kez, çıkış kapısına da girelim :)

Sabırsızlıkla bekliyoruz.. :ishock:

Çevrimiçi Necmi