Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5896933 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sedat.Y

1982-1986-1990-1991-1992-1995-2003-2008......................

İşte bizzat yaşadığım muhteşem Şampiyonluklarımız.İnanıyorum ki stadsız şampiyonlukta bu yıl gelecek.Yine bir ilki gerçekleştireceğiz (ilklerin takımı BEŞİKTAŞ)

ysariusta

• Ziyaretçi

İşte bizzat yaşadığım muhteşem Şampiyonluklarımız.İnanıyorum ki stadsız şampiyonlukta bu yıl gelecek.Yine bir ilki gerçekleştireceğiz (ilklerin takımı BEŞİKTAŞ)
şampiyonluk statla gelecek  :icool:

Çevrimdışı Sedat.Y

ysariusta

• Ziyaretçi

Twitter kullanıcısı dostlar #çağırmazdımacilolmasa hastagine yüklenin lütfen

Çevrimdışı ZEKI

pazartesiyi bekleyeceğiz artık net bi yeni  inönü için belki koyar gece 
forumdan @emirüçgöz den isteyebiliriz resim  :biggrinking:
eger imkani olabilecekse yarin belki resim gelebilir suzerden

Çevrimdışı Sergenyalcın

Burda sürekli 7-8 kişi muhabbet ediyor soru soranlara yardımcı olunmuyor. Bizi takan yok abiler

Çevrimiçi Necmi

Burda sürekli 7-8 kişi muhabbet ediyor soru soranlara yardımcı olunmuyor. Bizi takan yok abiler
yorum sorusu sorarsan cevap alamazsın gerçekten bilgi almak için sorarsan alırsın
biz nerden bilelim Chelsea nin stadının ışıklandırmasınıda sana bu konuda yorum yapalım
yok kulübe MU tarzı olursa ben bir kere bile merak edim bakmadım yani sorun gerçekten soru olursa
cevabını alırsın yoksa o stad bu stad mukayesesi yapacaksan cevap alamazsın hep birilerine benzemek zorunda değiliz
burda 7-8 kişi muhabbet etmiyor. Her soruda cevabını bulur bulamıyorsa demekki soru olarak kabul görmüyor. @Sergenyalcın
birde ismini ve yaşını yazmayanlara nasıl hitap edeceğimizi bilmediğimiz için etmemeyi tercih ediyor olabiliriz :D

Çevrimiçi Necmi

forumdan @emirüçgöz den isteyebiliriz resim  :biggrinking:
eger imkani olabilecekse yarin belki resim gelebilir suzerden
:bandit: istemedinmi daha :D

Çevrimdışı Efe

ben 2003 ve 2009 u net hatırlıyorum 1995 i hayal meyal yani 2 şampiyonluk gördüm kendimi bildiğimden beri sıkıntılı bi durum artık zamanı geldi peş peşe şampiyonlukların yeni stad yeni şampiyonluklar demek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bilsem yanıtlarım 7-8 kişi değil bana günde 20 kişiden fazla soru soran oluyor biliyorsam cevaplarrım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yarın kapalı kısa oluklu borular kesin biter.Numaralıda biter.Uzun oluklular daha kolay takılıyor onlarda 16 Aralık Çarşamba biter gibime geliyor inşallah öyle olur
banada öyle geliyor hafta içi nihayete erecek oluklu boru işleri
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Sezer94

Emirates stadinda en ust tribunlerde cati ile tribun arasinda teller var galiba bizde oyle birsey olacak mi ?
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Arthur

Uzun zamandır takip ettiğim bu değerli foruma sonunda üye oldum. Arkadaşlar, kardeşlerim ve ağabeylerim... Hepinize saygılar,selamlar.  :)

Çevrimdışı AigleBordeaux

Uzun zamandır takip ettiğim bu değerli foruma sonunda üye oldum. Arkadaşlar, kardeşlerim ve ağabeylerim... Hepinize saygılar,selamlar.  :)
:hosgeldin :hosgeldin
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı onurturan

Eğer benim yaşlardaysan  :hosgeldin
Eğer büyükseniz Hoşgeldiniz foruma @Arthur abi
Eğer yaşın benden küçükse hoşgeldin kardeşim  :boxin:

Çevrimdışı Arthur

Eğer benim yaşlardaysan  :hosgeldin
Eğer büyükseniz Hoşgeldiniz foruma @Arthur abi
Eğer yaşın benden küçükse hoşgeldin kardeşim  :boxin:

Beyin yaşı 74, vücut yaşı 45 nüfus 29 kardeşim. Birazdan profilden de düzeltebilirim inşallah. Hoşbuldum  :ok:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

abi en son 7 kısa oluklu kalmıştı başka foto veya bilgi gelmedi :)
Teşekkürler  @Efe kardeşim cevap için.Misafir  vardı  yazamadım.

Çevrimdışı Efe

:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Arthur

Arkadaşlar bu koltuk korkulukları konusu kafama çok takılıyor. Sanki üst kata bakınca demir yığını göreceğiz gibi geliyor :elvis: Fotolarda görüldüğü gibi boyutlar aynı olursa C90 la birlikte görüş açısında sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ayrıca düz demir olacağına korkuluklar bu şekilde olsaydı daha mı iyi olurdu sanki :alala:

Çevrimdışı onurturan

Arkadaşlar bu koltuk korkulukları konusu kafama çok takılıyor. Sanki üst kata bakınca demir yığını göreceğiz gibi geliyor :elvis: Fotolarda görüldüğü gibi boyutlar aynı olursa C90 la birlikte görüş açısında sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ayrıca düz demir olacağına korkuluklar bu şekilde olsaydı daha mı iyi olurdu sanki :alala:
Abi bunlar daha da belirgin durmaz mi sanki :alala:

Çevrimdışı BRK

oyle, siyah koltuk olucak gri :s, neden siyah demir istemediler?