Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5896949 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serdart

her yere spreyle yazı yazmışlar saçma sapan. prekastlar boyanmayacak benim bildiğim ne olacak o alanlar işin yoksa tekrar boya. renk farkı olacak. sizin gibi beşiktaşlıların ben...

Çevrimdışı İlker

koltuklar bire bir aynı yalnız  :upto: , sen o zaman birde iki koltuk arasında kaç cm var onun çizimini de yapsana  :D @İlker
Üşenmedim. Koltuk bölümündekine göre önden görünüşü çalıştım biraz. Solda yapılmış çizim, sağda ise forumdaki koltuk başlığındaki foto. Ama bir resim üzerinden birkaç ölçüye göre net çalışma yapılamaz tabiki.  Çizime göre iki koltuk orta aksları arası 47cm. Bu fikirden yola çıkınca temiz boşluk 3cm. Ancak firma birebir bir skeç hazırlamamış olabilir.

Çevrimdışı BRK

Bir ara şu korkuluklar denenmişti , daha fazla koltuk sığabilirdi bu korkuluklarla

keske boyle olsaydi ve siyah renkde..

Çevrimiçi murat

koltuklar bire bir aynı yalnız  :upto: , sen o zaman birde iki koltuk arasında kaç cm var onun çizimini de yapsana  :D @İlker
@ahmetx resimden çıkardığım iki koltuk arası 3 cm kadar ve korkuluklar kaydırma yapmaya engel.koltuklar korkulukların arasına giriyor.daha önc korkuluklar geride kaydirmaya engel olmaz denmişti ama benim tezim doğru çıktı.iki koltuk arası mesafe çok fazla değil.alt katlarda bu şekil olursa 45 bin  :ok:

Çevrimiçi murat

Üşenmedim. Koltuk bölümündekine göre önden görünüşü çalıştım biraz. Solda yapılmış çizim, sağda ise forumdaki koltuk başlığındaki foto. Ama bir resim üzerinden birkaç ölçüye göre net çalışma yapılamaz tabiki.  Çizime göre iki koltuk orta aksları arası 47cm. Bu fikirden yola çıkınca temiz boşluk 3cm. Ancak firma birebir bir skeç hazırlamamış olabilir.
ben çizim yapmadan 3 cm olarak hesaplamıştım. :D

Çevrimdışı Sedat.Y

Korkuluklar çok yüksek gözüküyor. Raylar korkuluğun çok altına takılmış. Koltukların önüne takılan korkuluk yine aynı boyutlarda olursa muhtemelen göz hizasında kalacak veya hapishaneden dışarıyı izler gibi bir görüntü olacak gibime geliyor üst tribünler görünüşe göre ayakta izleyecekler maçları

Bencede durum onu gösteriyor.Oturarak maç izlenemeyecek gibi.Bu durum pek hoş olmamış

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx resimden çıkardığım iki koltuk arası 3 cm kadar ve korkuluklar kaydırma yapmaya engel.koltuklar korkulukların arasına giriyor.daha önc korkuluklar geride kaydirmaya engel olmaz denmişti ama benim tezim doğru çıktı.iki koltuk arası mesafe çok fazla değil.alt katlarda bu şekil olursa 45 bin  :ok:
resim ölçü değil @MURAT , korkuluklardan dolayı kaç cm bırakıldı aralık o önemli .Alt katlarda üst kata göre daha sıkı yapma şansımız var korkulukların olmamasından sebepli.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kral_bjk

Bir ara şu korkuluklar denenmişti , daha fazla koltuk sığabilirdi bu korkuluklarla

benim tahminim bu korkuluklar  locayla türbünü ayırmak için konacak ortasınıda cam yaparlar

Çevrimdışı ahmetx

eline sağlık @İlker  :claps:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

benim tahminim bu korkuluklar  locayla türbünü ayırmak için konacak ortasınıda cam yaparlar

sen gene bir şeyler biliyorsun galiba @kral_bjk  :upto:

Çevrimdışı kral_bjk

sen gene bir şeyler biliyorsun galiba @kral_bjk  :upto:
abi yok vallaha tahmin nerden bilicem zaten

Çevrimdışı İlker

ben çizim yapmadan 3 cm olarak hesaplamıştım. :D
Ben de 3cm olarak resme bakinca hesaplamistim ama hesaplari bazen vektorel ispat gerekiyor. Ama dedigim gibi skeçde sabun atilmissa bu aralik tutmaz.

Çevrimdışı Efe

@SDemirsoy @Efe yeniinönüye yükleninde bi foto atsın. kırmaz sizi bilirim
abi adamı sıkmak istemiyorum açıkçası sonra hiç atmaz bundanda oluruz 3 gün üst üste paylaştı bugün paylaşmasada sıkıntı yok pazartesi atar ara sıra rica etsek daha mantıklı bence :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Şu yükseklik oturan seyirci için ideal yaslanıp seyretmesi için ama ayaktaki seyirci için daha yüksek olması gerekir  bizde oturarak maç izleme kültürü  yok sadece numaralıda olabilir.

[ Son Düzenleme: 11 Aralık 2015, 18:21:40 ahmetx ]

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

@Efe  kardeşim bugünkü takılan boru sayıları için bilgi  geldimi?Birşeyler  söyliyebilecek misin??

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Yarın kapalı kısa oluklu borular kesin biter.Numaralıda biter.Uzun oluklular daha kolay takılıyor onlarda 16 Aralık Çarşamba biter gibime geliyor inşallah öyle olur
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı brci

korkuluklar çok kötü olmuş aşağı dikey olarak birsürü demir var çok belli olur bunlar ..  :s20:  hapishane mode  :alala:

Çevrimdışı Samet_

Şu korkuluklar statların bütün görünüşünü bozuyor inşallah bizdeki çok sırıtmaz.Flash tvde parmakların ardında diye program vardı

onun gibi kalmayalım statta sonra

Çevrimdışı ensdndr

Beşiktaş'ım böyle saçma sapan yenilince resmen stadyumdan da hevesimiz kaçıyor. Ne oldu ne bitti bugün. Toplamda ??
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı boateng

koltuk büyüklüğü merdiven büyüklüğü vs. belli olduğuna göre uzmanlarda kapasite  sayılarını alalım  :D

Çevrimdışı osman1903

Maç izlerken televizyondan bu Demirler gözükmeyecek toki arena da bile korkuluk olduğunu farketmeyen bir sürü insan vardır korkuluklar oturarak izlerken hafiften göze çarpacak gibi ama boşver daha iyi oturarak maç mı izlenirmiş :)

Çevrimdışı Efe

@Efe  kardeşim bugünkü takılan boru sayıları için bilgi  geldimi?Birşeyler  söyliyebilecek misin??
abi en son 7 kısa oluklu kalmıştı başka foto veya bilgi gelmedi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

pazartesiyi bekleyeceğiz artık net bi yeni  inönü için belki koyar gece 
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."