Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5897215 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Necmi

Bu resmi çektiği tarafta şerit yok abi.  diğer tarafta şerit var sadece.

sırf resim çekmek için oraya çıktı zaten  :D
çıkış yaptığı merdiven çalıştıkları yerin ortasında kalıyor oraya şerit çekmezler diğer uca çekerler
şerit çektiyseler demekki geçilmesini istemiyorlar. çalışan insanlar geçemez firmalar arası savaş çıkar :D @Birisi

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Tolga

numune takılan 3 tane beyaz koltuğu mu kast etti acaba :alala:
Benden başka da soran olmamış anlamadım :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı yldrmaydn

şimdi üst katın c90a göre önümüzdekinin kafası üstünden 9 cm yukarıdan başladığını düşünürsek korkuluklar tam sahayı ortadan bölecek gibi duruyor. ya da benim göz kararım biraz fazla bozuk:) o yan çekimde sırtın yarısından yukarı geleceğini düşünürsek koltuğun o korkuluk arka sıradakinin göz hizasından yukarıda olacaktır. bana biraz sıkıntılı gibi geldi.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı BRK

Çevrimdışı batu1903

Aranıza katılmak bugüne kısmetmiş uzun süredir takip ediyordum herkese merhaba
Baba HAKKI ödenmez...

Çevrimdışı harund1k3

şimdi üst katın c90a göre önümüzdekinin kafası üstünden 9 cm yukarıdan başladığını düşünürsek korkuluklar tam sahayı ortadan bölecek gibi duruyor. ya da benim göz kararım biraz fazla bozuk:) o yan çekimde sırtın yarısından yukarı geleceğini düşünürsek koltuğun o korkuluk arka sıradakinin göz hizasından yukarıda olacaktır. bana biraz sıkıntılı gibi geldi.

Her türlü çirkin gözükecek korkuluklar fakat başka şansımız olmadığı için kabullenmek zorundayız belki ilerleyen sezonlarda alternatif çözümler düşünülebilir.

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı FARUK

merhaba hoşgeldiniz

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Erdem Çözer

[ Son Düzenleme: 11 Aralık 2015, 15:47:34 Necmi ]
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı onurturan

:hosgeldin iz..

Çevrimdışı Efe

Korkuluklar çok yüksek gözüküyor. Raylar korkuluğun çok altına takılmış. Koltukların önüne takılan korkuluk yine aynı boyutlarda olursa muhtemelen göz hizasında kalacak veya hapishaneden dışarıyı izler gibi bir görüntü olacak gibime geliyor üst tribünler görünüşe göre ayakta izleyecekler maçları
alakası yok gözünüz yanılıyor bizzat ben denedim yanındaki takılı olanı arkasına geçip göze falan gelmeyi bırak onu görmüyorsun bile fotolar çok aldatıcı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

hayır yanılıyosunuz göz hizzasında olabilmesi için öntaraftaki korkuluğun arka taraftaki koltuğun boyunu bir insan boynundan daha fazla oranda geçmesi gerekiyor biz necmi abilerle oturduk seyri zevkine hiç bir engeli yok otururken
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yldrmaydn

alakası yok gözünüz yanılıyor bizzat ben denedim yanındaki takılı olanı arkasına geçip göze falan gelmeyi bırak onu görmüyorsun bile fotolar çok aldatıcı

en garantisi 2 sıra takıldıktan sonra bjk mabet ya da kerem'den ricayla oturarak bir foto çektirmelerini istemek olur sanırım. şimdi fotolardan bana yüksek gibi geldi.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı cadavra

Yarın kısa oluklar biter ben en cok su kedı yollarızasyon ve semerizasyonun ne kadar zaman alacagını merak edıyorum su iş max. 2 hafta daha surerde bı aksıklık olmazssa tabi.

Çevrimdışı batu1903

daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama güzel bir çözüm:

https://www.youtube.com/watch?v=-xNJEAdH3Vs&feature=youtu.be
çok iyiymiş bu acaba bu stadın tamamı mı böle yoksa bi bölümümü çok maliyetlidir heralde.ayrıca adamların stad komple gri aslında tamamen kırmızı biliodum  :D
Baba HAKKI ödenmez...

Çevrimdışı Necmi

Hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı BRK

Arkadaslar lutfen biri cevap versin... bu gri korkuluklar dolayi ust kat siyah koltuklar griye donusecek... ornek tt arena. Yonetim niye o korkuluklari siyah yaptirmiyor?

Çevrimdışı batu1903

Baba HAKKI ödenmez...

Çevrimdışı Efe

en garantisi 2 sıra takıldıktan sonra bjk mabet ya da kerem'den ricayla oturarak bir foto çektirmelerini istemek olur sanırım. şimdi fotolardan bana yüksek gibi geldi.
fotolardan sana  yüksek geldi işte :icool: bana inamıyorsun o zaman  :D o korkuluğun en üst kısmı koltuğun en üst kısmına anca gelir sen oturduğunda koltuğun en üst kısmı omuzlarından çok saha altta kalıyor üstüne boyun ve göze kadar olan bölümüde koy nasıl göz hizzasına gelecek korkuluk  yakında duran korkuluklara değil uzakta durana bakın o daha net :)

yeşil çizgi yaklaşık göz hizası kırmızı çizgi koltuğun en üst kısmı neredeyse korkulukla aynı hizada orda oturan  birinin sahayı görmemesi gibi bişey söz konusu değil c90 görüş açısını demir korkulukla keseceklerini gerçekten düşünüyormusunuz  :D
[ Son Düzenleme: 11 Aralık 2015, 15:54:41 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yldrmaydn

fotolardan sana  yüksek geldi işte :icool: bana inamıyorsun o zaman  :D o korkuluğun en üst kısmı koltuğun en üst kısmına anca gelir sen oturduğunda koltuğun en üst kısmı omuzlarından çok saha altta kalıyor üstüne boyun ve göze kadar olan bölümüde koy nasıl göz hizzasına gelecek korkuluk  yakında duran korkuluklara değil uzakta durana bakın o daha net :)

yeşil çizgi yaklaşık göz hizası kırmızı çizgi koltuğun en üst kısmı neredeyse korkulukla aynı hizada orda oturan  birinin sahayı görmemesi gibi bişey söz konusu değil c90 görüş açısını demir korkulukla keseceklerini gerçekten düşünüyormusunuz  :D

şimdi böyle anlatınca mantıklı geldi:D yine de o foto gelsin herkesin kafasındaki soru işaretleri gider:)
Seninle Başladı Hayat..