Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5899891 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

arkadaslar foruma yeni uye oldum,

merak ettigim konu kediyollarini ve skorbord u nereye ve nasil monte edecekler?
kedi yollari ön traftaki borularin altina konacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

arkadaslar foruma yeni uye oldum,

merak ettigim konu kediyollarini ve skorbord u nereye ve nasil monte edecekler?
Hoşgeldin kardeşim kedi yolları en ön dikmelere orta kısma monte edilecek skorboartta numaralı yeni açık kapalı eski açık köşelere monte edilecek

Çevrimdışı Necmi

yok abi , raya monte ediliyor ama sağa sola kaydırma olayı yok.. yerinde sabit bizimkinde
neden sabit olsun :alala:
kaydırma yapılabilir tabiki vidalarını gevşetir kaydırırsın

Çevrimdışı AmaralGürses

Ben yeni açığa da loca yapılacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı Batu K.çetin

abaküs koltuk hakkındaki bilgiyi alttaki linkten okuyabilirsiniz...

www.arup.com/Projects/Abacus_Stadium_Seat.aspx

(kısaca)  Patentli kiriş dönen tasarımı.
    Stadyumun içine hızlı kurulum.
    Açık ergonomik tasarım insanların geniş bir yelpazede uygun.
[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2015, 20:02:16 Batu K.çetin ]

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı AmaralGürses

neresine :alala:

Alt kat ile üst kat arasındaki bölmeye. Giriş için birkaç bölmecik bırakıp kalan alanı loca konstrüksüyonuna uygun hale getirebilirler. Bununla ilgili basında çok haber çıkmıştı yaz sonu gibi ama yalanlamıştı yönetim, ben hala kısa vadede olmasa da havsalalarında böyle bir fikir olduğu kanaatindeyim.

Çevrimdışı Emre.Guler

Alt kat ile üst kat arasındaki bölmeye. Giriş için birkaç bölmecik bırakıp kalan alanı loca konstrüksüyonuna uygun hale getirebilirler. Bununla ilgili basında çok haber çıkmıştı yaz sonu gibi ama yalanlamıştı yönetim, ben hala kısa vadede olmasa da havsalalarında böyle bir fikir olduğu kanaatindeyim.
Iyide orada loca balkonu yapılabilecek bi alan yok loca önü koltuk koyamazlar. Çok kullanışsız ve görüş açısı çok kötü bir loca olur. Dolayısıyla elde patlar satamazsın :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı harund1k3

abaküs koltuk hakkındaki bilgiyi alttaki linkten okuyabilirsiniz...

www.arup.com/Projects/Abacus_Stadium_Seat.aspx

(kısaca)  Patentli kiriş dönen tasarımı.
    Stadyumun içine hızlı kurulum.
    Açık ergonomik tasarım insanların geniş bir yelpazede uygun.

@Batu K.çetin

Emegine saglik oncelikle. ama ben rayli tasariminda bizim icin gayet yeterli olacagini dusunuyorum. Gecenlerde yine burda bir arkadas dedi rayla koltugu tutturan somunlari 5-10 dakikada sokup koltuk degisikligi yapabiliyormussun o sirada. Abakus kadar olmasa da gayet basarili olacak bence.

Çevrimdışı AmaralGürses

Iyide orada loca balkonu yapılabilecek bi alan yok loca önü koltuk koyamazlar. Çok kullanışsız ve görüş açısı çok kötü bir loca olur. Dolayısıyla elde patlar satamazsın :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koltuk konulamasa bile görüş açısı bakımından kötü olacağını sanmıyorum. Daha düşük profilli bir loca alternatifi olmuş olur. Şu ana kadar tüm locaların çoktan satılmış olduğu düşünülürse bence mutlaka bir şekilde satılacaktır.

Çevrimdışı mehmetthedum

Ben yapsam nasıl olsun istersem aynen öyle oluyor. Benim hayalimle 4 fark kaldı.

*eski açığın üst kısmının da inşası.. ( 5-10 sene sonra bu konunun hallolacağını düşünüyorum),
*skoarboard'un stad orta yuvarlağının üzerinde 4 cepheli olması (basketbol salonu misali ) ,
*Arkadaki ucube iett parkının da projeye dahil edilerek çok katlı otopark ve AVM yapılması,
* arkadaki ucube gökdelenin stada bakan cephesini, dalışa geçen "kartal ve BJK arması" olan bir filmle giydirmek, stada da kartal yuvası takma adını kazandırmak.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sozkul

birinci sorunun cevabi göz yanilsamasi  ama 2. soruyu anlamadim @sozkul abi..

Bir tarafa doğru merdiven genişleyecekse, asıl kalabalık aşağıda olur, yıkardakide aşağıya inecek orta sıradakide demek istedim @onurturan

Çevrimdışı mikailtatli

Saol Necmi hcm ve Efe hcm cevaplariniz beni rahatlatti  :)

Çevrimdışı Abu Ali Imran

[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2015, 21:57:40 Yunus ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

boylemi olacak? :alala:

Aynen :ok:

Mantık aynı mantık ama firmadan dolayı bununla tıpa tıp olmayacaktır tabi ki.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu ilk koltuk takılsa da detaylı bir foto alsak.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abaküs koltuk örneği var burada.

28:30'dan itibaren izleyebilirsiniz.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cagdas44

Necmi abinin evrimsel biyoloji hakkındaki bilgi birikimini gördükten sonra daha fazla dayanamayıp üyelik almaya karar verdim :) merhaba arena ailesi:)

ve diğer yeni üye olan arkadaşlar  :hosgeldin

Çevrimiçi murat

neden sabit olsun :alala:
kaydırma yapılabilir tabiki vidalarını gevşetir kaydırırsın
Koltukların tam kenarına korkuluklar gelmeyecekmi ?korkuluKlar kaydırma yapmaya engel olmazmı?
[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2015, 21:53:53 MURAT ]

Çevrimdışı AmaralGürses

Yaptığım hesaba göre Numaralı ve kapalı tribündeki koltuk dingillerinin kompletasyonu Takriben Ördek patilerinin tamamen bitirilmesiyle (uzun borular dahil) aynı zamana denk gelecek. Bu iki prosesin simültân şekilde devam etmesi bizim için büyük şans.

[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2015, 22:04:04 AmaralGürses ]

Çevrimdışı AmaralGürses

Benden bugünlük bu kadar arkadaşlar herkese iyi geceler

Çevrimdışı denilanz

* arkadaki ucube gökdelenin stada bakan cephesini, dalışa geçen "kartal ve BJK arması" olan bir filmle giydirmek
İlginç geldi. Ama o konuma yakışır mı bilmiyorum. Tabii mevcut gökdelenden daha kötü olabilir mi o da tartışılır.

Çevrimdışı Kadir Akdağ

Merdivenler sarı mı olacak?
Sarı olacaksa stadı açmayalım...
stada gitmez Tv den izlemezsin olur biter sıkıntı yapma..sarı çıkış olunca goller ofsayt mı sayılıyor ? yada her maç 1-0 geride mi başlıyoruz ? renk konusundaki tartışmaları çok gereksiz görmekle birlikte yakışanı ve kuralı neyse o yapılacaktır..