Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904537 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi açıkladı bu durumu. İçeriden resim beklemeyin artık fazla. Bitişe doğru daha az resim ve foto alacağız iç taraflardan...
bu işin tanıtımını yapmak açısından önemli haklılar güzel bir şeyler oluyor bunu parça parça sızdırıp insanları alıştırmanın
manası yok bitir aç bütün herşeyi bir anda dök ortaya gövde gösterisi yap Beşiktaşın gücünü göster. Mantıklı
zaten sürekli biten yerlerin üstü anında kapatılıyor resim çeksen ne olur kağıtla kaplanmış poşetlenmiş yerlerin
resmini çekiyorsun biz zaten ne yapıldığını ve nasıl olacağını biliyoruz bari bilmeyenlere yapsınlar shovlarını
baksanıza demirkol bile şaşırmış ballandıra ballandıra anlatıyor kimse orda ne yapıldığının farkında değil
bırakalım bittiğinde o şoku yaşasınlar :evillol:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Teşekkür ederim sağolasın çok da kötü durmamış siyah koltuk b.kırmızı merdiven :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı serti67

@bjk_mabet yoğundur ıllakı ama sole bır genel degerlendırme sıralı ıslerle ılgılı bılgı verebılse  bırazda fotolu guzel olurdu Bayadır genel bılgı alamıyoruz gıdalarla ılgılı maddeler halınde
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu işin tanıtımını yapmak açısından önemli haklılar güzel bir şeyler oluyor bunu parça parça sızdırıp insanları alıştırmanın
manası yok bitir aç bütün herşeyi bir anda dök ortaya gövde gösterisi yap Beşiktaşın gücünü göster. Mantıklı
zaten sürekli biten yerlerin üstü anında kapatılıyor resim çeksen ne olur kağıtla kaplanmış poşetlenmiş yerlerin
resmini çekiyorsun biz zaten ne yapıldığını ve nasıl olacağını biliyoruz bari bilmeyenlere yapsınlar shovlarını
baksanıza demirkol bile şaşırmış ballandıra ballandıra anlatıyor kimse orda ne yapıldığının farkında değil
bırakalım bittiğinde o şoku yaşasınlar :evillol:
Aynen katılıyorum. Açılışla beraber yaparız şovumuzu. Şimdiden dışarıya foto sızarsa hiç bir anlamı kalmaz basındaki reklamların..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kralkartal

7500 yeter, güzel kutu gibi bir salon olsun ve Beşiktaşa yakın olsun, 5000 kombine satılır, Beşiktaş-Uşak maçına 3000 filan gider ama 7500 lük salonda az görünmez..
Yeni acik arkaya böyle bir salon efsane olabilirdi.

Çevrimdışı serti67

@bjk_mabet işleri yoğundur tahmın edıyoruz ama sole genel degerlendırme sıralı ıslerle ılgılı gelınen nokta ve daha nekadar ıs varla ılgılı bılgı verebılse fotolu guzel olurdu Bayadır böle madde madde açıklayıcı bılgılendırme alamıyoruz
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı kralkartal

O çok başarıya endeksli ama basketbolda.

2012 yılıydı sanırım şampiyon olduğumuz sene 17.000 bilet 4 dakika içinde tükendi.

Beşiktaş taraftarı başarıya çok aç bu yüzden çok tehlikeli bir camia aslında. Doğru işler yapıldığında 50.000 bile dolar yarı final, final maçlarında. Hedef önemli dediğim gibi önce sponsoru halletmeliyiz.
Yani orasi oyle tabi ne kadar yatirim o kadar ilgi. Benim dusuncem futbol stadi ile basket salonu yan yana yapilarak futbol seyircisine basketide sevdirebilirmiydik. Yani duzenli basket seyircisi olusturabilirmiydik.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Kalsın @Necmi abi ben kalmasından yanayım zaten, başarılı olacağını da düşünüyorum. Belki Seba'dan da daha fazla başarılı olabilir kupa olarak çünkü asıl şimdi başlayacağını düşünüyorum sürecin.

Benim tepkim buna değil şuan olmayan şeylerin henüz hakedilmemiş apoletlerin takılmasına.
o konuda haklısın taktiride doğru yapmak gerekiyor eleştiriyide ben küçük paralarla düzelebilecek Basketbolun
bu kadar dışlanmasına üzülüyorum. aslında sponsorlukla falan kopartılabilirdi. biraz ilgi eksikliği var.
yeterince üstüne düşülmüyor o kadar yönetici var ne iş yaparlar belli değil Başkanı destekliyorum ama yeni kuracağı
yönetimin güçlü olması şart.

Çevrimdışı Fatih

Fatih hocam şöyle Söyleyeyim. Bir kere devralınan borç 327 milyon USD dir. Borç USD bazında yine aynı ama yapılan mükemmel bir stad var. Klüp halen borcu ancak çeviriyor nasıl çeviriyor febe ve gesenin harcadığının yarısını harcıyor. BÜTÇE yakın zamanda bu iki takımla aynı seviyeye çıkınca gerçek ortaya çıkacak. Ortada finansal olarak mutlak bir başarı var.?tesisleşme konusunda da öyle. Zaten ardarda tüm tesisleri yapıyor veya yeniliyorlar Başarısızlık nerede? Futbol Takım'ı lider. Üstelik rakiplere göre çok az maliyetli bir takım Başarısızlık nerede??amatör branşlar da sadece hentbol de başarılıyız diğerleri geçmişte Nasılsa bugün de öyle. Kaldı ki herşey aynı anda düzelir mi? 5 e katlanan sponsorluklar, kapanan icralar vs.vs. Nasıl yüzde 45? Bana göre yüzde 45? Bu deperlendirme sistemi Hatalı 😀
Yok abi hatali degil dogru.

1-Borcun $ veya € bazında olması Fikret Orman'ın suçu değil, doğrudur. Lakin Fikret Orman çoğu yapılandırma da zaten TL bazına çevirdi borçları.
2-En erken 3 sene sonra Fb ve Gs ile aynı seviye de olabiliriz girdi konusunda. Şuan Vodafone hariç diğer gelirlerin çoğunluğu stada aktarıldı zaten. Kombine + localar da gitti.
3-Şuan takımın lider olması pek birşeyi ifade etmez. Geçen gün Fb liderdi, bugün biz. Geçen gün konuşsaydık eğer Fb ile aramızda 1 puan var denilecekti. Puan tablosuna aslında 34. maç sonunda bakılmalı. Geçen sene biz liderken Gs 6. sıradaydı. 34. hafta onlar 1. sırada biz 3. sırada olduk.
4-Amatör branşlar hakkında söylediğine katılmıyorum. Geçen başkan nasıl bıraktıysa şimdi de aynı mantığını kabul etmem. Kaldı ki şampiyon olan basketbol takımı da dağıttılar.
5-Bence sizin gözünüzde şampiyonluk başarısı puanlama olarak %5-6 bandında. Bana göre ise en az %30-35.

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Oktay

bugünde yeni inönü gelir mi acaba :icool:
o şimdi seni duydu bi kaç saate  foto yayınlar  :icool: :icool:

Çevrimdışı Bekrakn

Çevrimdışı FARUK

güncel
eski açıkta 2 kısa oluklu daha takılmış

Çevrimdışı Çağrı

o konuda haklısın taktiride doğru yapmak gerekiyor eleştiriyide ben küçük paralarla düzelebilecek Basketbolun
bu kadar dışlanmasına üzülüyorum. aslında sponsorlukla falan kopartılabilirdi. biraz ilgi eksikliği var.
yeterince üstüne düşülmüyor o kadar yönetici var ne iş yaparlar belli değil Başkanı destekliyorum ama yeni kuracağı
yönetimin güçlü olması şart.

Kesinlikle.

En azından 1 veya 2 şirketi olan yönetici ile anlaşıp birini forma sponsoru birini isim sponsoru yapabilse ve 7-8 milyon dolar kaynak yaratabilse olacak bu iş.

Bildiğim kadarıyla vergiden düşülüyor üstelik dernek üzerine giderse sponsorluk geliri neden yanaşmaz hiçkimse anlayamıyorum. O kadar vergi vermiyorlar demek  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Abi eline saglik cok güzel
Ama ben boyle koyu Simsiyah hayal etmistim kafamda bu biraz acik siyah mi olmus banami oyle geliyor :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Abi eline saglik cok güzel
Ama ben boyle koyu Simsiyah hayal etmistim kafamda bu biraz acik siyah mi olmus banami oyle geliyor :alala:

Anladım seni öyle daha güzel duruyor ama o dediğin etki için tüm koltukların takılmış ve yakından çekilmiş olması lazım.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

güncel
eski açıkta 2 kısa oluklu daha takılmış
Ilk önce koselerin kisa ve uzun oluklularini bitirip dengeyi sagladilar simdide kisa oluklulari tamamen bitirip sonra 2 koldan uzunlari takcaklar ve kisa surede bitirecekler sanirim , dogrumu Düşünüyorum Abi @FARUK

Çevrimdışı Emre.Guler

şimdi bu basamaklar grimi kırmızımı bilen söylesin?

Anladım seni öyle daha güzel duruyor ama o dediğin etki için tüm koltukların takılmış ve yakından çekilmiş olması lazım.
:ok:

Çevrimdışı FARUK

birde bu var yeni paylaşıldı ama biraz önce paylaştıgıma göre eski açıkta 1 tane eksik görünüyor daha önce çekilmiş olabilir

şimdi bu basamaklar grimi kırmızımı bilen söylesin?
bu henuz belli degil abi yani bellidirde Bize sizmadi daha :bandit:
Ama Fume olacagini düşünüyorum ben kendi adima , Çünkü çıkış kapilarida füme uyum saglasin diye merdivenlerde fume yapılacaktır.. @Emre.Guler

Çevrimdışı Mehmet92

Haftaya cuma semer montajına hazır hale gelirse takvimde ne durumda oluyoruz acaba

Çevrimdışı FARUK

Ilk önce koselerin kisa ve uzun oluklularini bitirip dengeyi sagladilar simdide kisa oluklulari tamamen bitirip sonra 2 koldan uzunlari takcaklar ve kisa surede bitirecekler sanirim , dogrumu Düşünüyorum Abi @FARUK

evet 4 köşeden baglandı önce şuan sadece kısa olukluları takıyorlar
bir yandan da içteki dikey boruları da tamamlıyorlardır

Çevrimdışı ilhan mansız

Yok abi hatali degil dogru.

1-Borcun $ veya € bazında olması Fikret Orman'ın suçu değil, doğrudur. Lakin Fikret Orman çoğu yapılandırma da zaten TL bazına çevirdi borçları.
2-En erken 3 sene sonra Fb ve Gs ile aynı seviye de olabiliriz girdi konusunda. Şuan Vodafone hariç diğer gelirlerin çoğunluğu stada aktarıldı zaten. Kombine + localar da gitti.
3-Şuan takımın lider olması pek birşeyi ifade etmez. Geçen gün Fb liderdi, bugün biz. Geçen gün konuşsaydık eğer Fb ile aramızda 1 puan var denilecekti. Puan tablosuna aslında 34. maç sonunda bakılmalı. Geçen sene biz liderken Gs 6. sıradaydı. 34. hafta onlar 1. sırada biz 3. sırada olduk.
4-Amatör branşlar hakkında söylediğine katılmıyorum. Geçen başkan nasıl bıraktıysa şimdi de aynı mantığını kabul etmem. Kaldı ki şampiyon olan basketbol takımı da dağıttılar.
5-Bence sizin gözünüzde şampiyonluk başarısı puanlama olarak %5-6 bandında. Bana göre ise en az %30-35.
1- Borçların tl bazına çevrilerek sabit oranla taksitlendirilmesi zaten doğru bir hamle, kim olsa aynısını yapar 2- fener ve gese ile aynı noktaya gelmemiz tabi ki zaman alacak. Aksi halde stad için 300 milyonu cepten koymamız gerekirdi. Sence böyle bir ihtimal var mı? 3-tabi ki sezon sonuna bakmak gerekir ama rakiplerin yarı maliyetine kurulmuş ve stadyumsuz bir Takımı'n lider olması yarışta gayet iddialı olması Başarı değil midir? 4-herşeyi nasıl aynı anda düzeltebiliriz gerçekten bilmiyorum. Amatör branşlarda durum ortada. Basketbol takımının niçin dağılmak zorunda kaldığını da herkes biliyor. 5- esasen birkaç mesajdır belirtmeye çalışıyorum sağlıklı Değerlendirmeler senin kriterin benim kriterim gibi bir anlayışı kabul etmez. Benim için de tabi ki şampiyonluk çok önemli hatta en önemli şey ama bazı şeyleri Kökten düzeltme yoluna gitmezseniz alacağınız bir şampiyonluk hiçbir şeyi değiştirmeye yetmez sorunlar daha büyük olarak tekrar Karşınıza gelir.