Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5906972 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

fenerin stadında burayı oturan sahayı tam göremiyor  :evillol:

Bizim stadda böyle bir açı olmayacak değil mi ?

bende gecen gun bundan bahsetmistim , Sahanin yarisini göremiyorsun cunku onunde Kocaman duvar var demistim o duvar ahanda bu :kop: :kop: :kop:
Ve bu duvar stadin 4 kosesindede var , Bu nedenle Koseler macta bos birakiliyor herkes ortaya kayiyor
.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Peki bizim kale arkasında bu demir parmaklıklar olucak mı ? toki arenada'da var.

Çevrimdışı betoo38

Beyler bu beyaz borular neden yamuk, niye tam orta da değil?
Anasını satiyim statta anti simetrik, kolonların arası bile orantısız

Çevrimdışı Efe

Beyler bu beyaz borular neden yamuk, niye tam orta da değil?
Anasını satiyim statta anti simetrik, kolonların arası bile orantısız
arkadaş ne alaka simetriyle sen onlari yukarıdan gormeyeceksin mebran gelince ne işin var borularla onlarin o şekilde yapılması gerekiyor simetrik olamaz kavis bölümü var catinin dengede durması bu sekilde saglanacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Peki bizim kale arkasında bu demir parmaklıklar olucak mı ? toki arenada'da var.
olursa icine ederler stadın
Şampiyon Beşiktaş JK

olursa icine ederler stadın

bir yandan bizim o kadar yer yok diye düşünüyorum sonra kerten kele arenadaki yapılanı görüyorum yapıla bileceğini düşünüyorum inşallah böyle birşey yapmazlar.Her tarafa kamera koysunlar sahaya giren olursa birdaha stada giremesin.Kurallar'ı katılaştıralım ama stadın güzelliğini bozmayalım.

Çevrimdışı AmaralGürses

oluklu boruya 45 dk derece açıyla takılacak kedi yolları ve strand jacklere dik şekilde küfeki döşemesi içinden gececek paralel uzanan v halatlar önce membran başlarına takılmak suretiyle pikselli drenaj kanallarına monte edildi mi?

bir yandan bizim o kadar yer yok diye düşünüyorum sonra kerten kele arenadaki yapılanı görüyorum yapıla bileceğini düşünüyorum inşallah böyle birşey yapmazlar.Her tarafa kamera koysunlar sahaya giren olursa birdaha stada giremesin.Kurallar'ı katılaştıralım ama stadın güzelliğini bozmayalım.
@bjk_mabet abi Ne Ag nede Tel orgu olmayacak demisti en son
Ben yapilacagini hic sanmiyorum
Zira Inonu stadindayken bile Ligde Tel orguleri stadindan kaldiran ilk takim bizdik , Ben oyizden boyle birsey yapilacagina ihtimal dahi vermiyorum @cursedofdragon

@bjk_mabet abi Ne Ag nede Tel orgu olmayacak demisti en son
Ben yapilacagini hic sanmiyorum
Zira Inonu stadindayken bile Ligde Tel orguleri stadindan kaldiran ilk takim bizdik , Ben oyizden boyle birsey yapilacagina ihtimal dahi vermiyorum @cursedofdragon

inönü farklıydı.
Burda stad yerli bir sahaya atlarsa bütün taraftarlar hiçbir engel yok diye koydurmak istebilirler.Keza toki arena,kadınköy arenada,kerten kele arenada hepsinde var.
İnşallah mecburi değildir.
[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2015, 18:59:36 cursedofdragon ]

inönü farklıydı.
Burda stad yerli bir sahaya atlarsa bütün taraftarlar hiçbir engel yok diye koydurmak istebilirler.Keza toki arena,kadınköy arenada,kerten kele arenada hepsinde var.
İnşallah mecburi değildir.
Yok tercih , mecburiyet yok diye biliyorum , Mesela Konya arena , Basaksehir ve Mersinde yok tel orgu ve parmaklik ama Onlardada AĞ var
Eger mecburi ise Agi tercih ederim Demir parmakliga
Inönü nasil farkliydi ? sahaya uzak bir stad degildiki , Inonude Ozellikle Korner koselerinin sahaya yakinligi Vodafone Arenadan bile daha yakindi , Elini uzattigin zaman futbolcuya degebiliyordun , Sadece Kale arkalarinin uzaklığı fazlaydi..
Yani isin ozu Inonuye koymayan Vodafone ye hic koymaz :ok:
[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2015, 19:12:00 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı asi_kartal

Saracoglunun numaralı (kapalı) tribünü bana baya heybetli geldi sıra sayısı olarak yükseklik değil. Bizde de böyle olur mu ?
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Kartal Ç

Valla bence hiç demir parmaklık ağ vs. koyup görselliği bozmaya gerek yok. Önemli olan tribünden inen adamın sahaya varamadan durdurulup derdest edilmesi. O yüzden bu kişiyi yavaşlatmak yeterli bence. Tribünün hemen önünde 2-3 metre genişliğinde ve yerden 50 santim yükseklikte zigzag vs şeklinde giden bi halat sistemi olsun. Elemanın ayaklar halatlara dolaşıp yavaşlayacak zaten. Hemen güvenlik görevlileri ordan alır götürür. Halatlar falan zeminle aynı renk olursa çekimde falan da pek belli olmaz. Bence en iyisi lokomotif moskova stadı gibi sahanın çevresinde hendek olması aslında ya neyse  :evillol:

Bu arada fenerin stadı uefa kriterlerinde 45 bin kişilik. Avrupa maçlarında 45 binden fazla bilet satamıyorlar.
[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2015, 20:07:46 Kartal Ç ]

Çevrimdışı idil

şaka değil başakşehir stadı cidden güzel stat. orda maç izlemek gerçekten keyif veriyor, vodafone arena da aynen o şekilde olur umarım, o stata da kafes, parmaklık vs yok. türkiye nin en güzel stadı inönü den sonra başakşehir  :evillol:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı brkntcnr

şaka değil başakşehir stadı cidden güzel stat. orda maç izlemek gerçekten keyif veriyor, vodafone arena da aynen o şekilde olur umarım, o stata da kafes, parmaklık vs yok. türkiye nin en güzel stadı inönü den sonra başakşehir  :evillol:
Katılıyorum başakşehirin stadı gayet güzel sahaya yakınlığı atmosferi vs. gayet iyi bizimki de onun büyüğü olacak inşallah.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Normaldir
Basaksehir stadina cok ciddi para harcandi 18.00lik kapasitesine ragmen Maliyeti Konya arenadan daha fazla :tabe:
Turkiyede yeni yapilan stadlar icinde en maliyetli stadlardan biri Basaksehir stadi..

Çevrimdışı Bartu

Burasi C60 Gorus açısına sahip bir Gecekondu
Bizim stadimiz ise C90 gosus açısına sahip Avrupanin en iyi stadlarından birisi
Zaten C90 Gorus açısının anlamida bu yani herhangi bir tribünün neresinde oturursan otur sahanin her yerini görebileceksin buna C90 gorus açısı deniyor @cursedofdragon

aslında tam olarak C sayısı bu konuyla alakalı değil. C sayısı şöyle düşünebilirsin: senin gözünden, gözünle baktığın yer arasında hayali bir sonsuz doğru olduğunu düşün. aynı şekilde de önündeki oturan seyircinin kafasından o noktaya bir doğru olduğunu daha düşün. C sayısı bu doğrular arasındaki mesafeyi mm olarak veriyor. Yani C0 da bakarsan bak adamın kafasını görüyorsun. C90 da ise baktığın her yerde önündeki kafa engeliyle aranda en az 9 cm bulunuyor. bu tabi ortalama surat boy kafa vücut ölçülerinden yapılmıştır. Senin önünde oturan adam 2m ise senin boyun 1,5m ise C90 sana işlemez :)

Çevrimdışı empisayn

tamam c60-90 öyle bir anlama geliyor olabilir ama bizim mabedimizde kale arkaları ve maraton tribünler arasında öyle duvar yok , görüş açısı hiçbir şekilde engellenmeyecek .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Efe

1 hafta  daha havada önemli bi değişim ve yağış yok mümkün olduğunca boru takmak lazım :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı 34BJK64

Bu nedir ya?  :lol: :lol: :lol: Yarı sahanın bile yarısı görünmüyor.  :kop:

Vodafone Arena'da böyle birşey olmayacak. Saraçoğlu'nda o bölgede ekranlar var. Bizde ekranlar yukarı konulacak. Stadın tüm noktalarından saha sorunsuz şekilde görünecek.

Fenerbahçe, 4 büyükler içinde hatta Bursa'yı da eklersek 5 büyükler içinde en kötü stada sahip takım olacak yakında.

Zaten bir türlü sevemedim şu Saraçoğlu'nu. Bunlarda yakında yenisini yapmak isteyecektir. Taraftarlar forumlarda zaten artık yenilenmesi gerektiğini falan yazıyor. Ama maliyeti çok yüksek olacaktır. Biz bile 300 Milyon TL'nin üzerinde bir paraya mal edeceğiz stadı. Bunlar yapmaya kalksa 400 Milyon TL'yi aşacaktır.
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı Efe

fotolardan anladığı üst tribünler temizleniyor son halleri veriliyor koltuk montajı çok yakın :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

türkiye romanya maçını burda izlemiştim  lanet olsun ya evin bodrumunda maç izliyormuş hissi veriyor ne alakaysa .. :)

çok kötü çok kopuk bi durum..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çıkışta sıkıntı oluyor zincirlikuyu metrobüs durağı gibi oluyor .  Yoksa 10 numara stadyum olmuş ..

Çevrimdışı selçukaras

fotolardan anladığı üst tribünler temizleniyor son halleri veriliyor koltuk montajı çok yakın :)

Koltuk montajinin hemen başlamasının bence bir önemi yok. Sonucta stadinin bitis tarihini belirleyecek cime baslanmasi. Sonucta cim bitene kadar hepsi biter. Tabi eski acik tarafi yani muze ve diger yerler ne zaman biter bisey diyemem.

Çevrimdışı Efe

yeni açık merdivenler şekil önümden çekil diyor :D
Şampiyon Beşiktaş JK