Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5907686 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı AmaralGürses

bu stat sarıyerin statdımı  :D :D hem rengi hemde beyaz martılar ablemi uyuşuyor :D :D

yok abi İzmirspor  :ebebe: :biggrinking:

Çevrimdışı İhsan

çok kafaya takma çıkışları bu stadyumda hiç sırıtmıyor mesela @Fatih .Belki kapalıda @ALI RIZA nın da dediği gibi tam ortada olmasa daha güzel görünebilirdi.

stadyumun fiziki sınırlarından dolayı max. loca sayısı-kapasiteye ulaşmak için  buna mecburduk.Önümüzde 2 şık vardı ya çıkış sayısını arttırıp dar çıkış ve merdivenler , ya da çıkış sayısını azaltıp nispeten daha geniş çıkış ve merdivenler yapacaktık biz 2. sini seçtik.

Yada locaları üç kat yapacaktık ve alt katın bir kısmını giriş için kullanacaktık  :D
Başkanın aklına gelseydi kesin yapardı  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

bu stat sarıyerin statdımı  :D :D hem rengi hemde beyaz martılar ablemi uyuşuyor :D :D
Yusuf Ziya Öniş Park  :D - Amex stadium.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Yada locaları üç kat yapacaktık ve alt katın bir kısmını giriş için kullanacaktık  :D
Başkanın aklına gelseydi kesin yapardı  :biggrinking:
o vakit kapasite düşerdi .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Bizim iç halkayı şu stadı çatısı gibi polikarbon yapsalar da geceleri parıldasa .

Çevrimdışı Serkan7738

Günaydın besiktasarena sivassporun sağlamlık testini yeni izledim bence gayette güzel bir çalışma olmuş direk eylemi denemişler çokta sağlam görünüyor  :icool:

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Serkan7738

evet @Serkan7738

abi koltukların üstünde çıkıp tepinmişler ya onu diyorum daha güzel bir sağlamlık testi düşünülemez @ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

abi koltukların üstünde çıkıp tepinmişler ya onu diyorum daha güzel bir sağlamlık testi düşünülemez @ahmetx
bizim sağlamlık testini bizzat başkan yapmış . :D

Çevrimdışı sağduyu

Stadın hizmete girmesi yeni sezondan önce olmaz. Boşuna gereksiz beklentiye girilmesin.

Yok çatı şu zaman biter, yok bir yandan koltuk takılır falan... Bir şey değişmez. Koltuk ve çimle bu işler bitmez. Aydınlatması, tesisatı, testleri, işletmeye alma, belediye izinleri, uefası, federasyonu, bakanlığı, iskisi, tedaşı... Bunlarla beraber yazı buluruz.

Kötü mü?  Değil. Kapasite, konum, proje,maşallah 10 numara oluyor. Hayırlı Cumalar.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Efe

bugun artik yeni inönü fotosu gelmeli hafta sonu zaten koymuyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozgurcildiroglu

Stadın hizmete girmesi yeni sezondan önce olmaz. Boşuna gereksiz beklentiye girilmesin.

Yok çatı şu zaman biter, yok bir yandan koltuk takılır falan... Bir şey değişmez. Koltuk ve çimle bu işler bitmez. Aydınlatması, tesisatı, testleri, işletmeye alma, belediye izinleri, uefası, federasyonu, bakanlığı, iskisi, tedaşı... Bunlarla beraber yazı buluruz.

Kötü mü?  Değil. Kapasite, konum, proje,maşallah 10 numara oluyor. Hayırlı Cumalar.

Aaaa bakın, ben de ne yapsak diye düşünüyordum. Tamam öyle yapalım o zaman.

Çevrimdışı harund1k3

bugun artik yeni inönü fotosu gelmeli hafta sonu zaten koymuyor :)

Aynen hic anlasilmiyor oluklu borular ne durumda diger turlu. hacim suzer plazada calisan bir eleman ayarlasak yok mu forumda hergun foto atsin :))

Çevrimdışı warofpoet

Sivasspor'un stadında kullanılacak olan koltuklar bizim koltuklardan galiba yanlış bilmiyorsam :) Sağlamlık testine tabi tutmuşlar bakabilirsiniz :)

koltuk kırılmaz diye bişey yok eskidikçe yıprandıkça illa ki kırılır. Koltuğu kırmaya çalışmamak lazım tabi o ayrı mesele. Koltukta zıplayacağına in betonda zıpla. Zaten o kadar hasretle bekliyoruz ki herkes gözü gibi bakacaktır tahmin ediyorum. .. Bu arada videoda amca düşse çok gülerdim  :kop: :kop:
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Efe

bugün cuma nedeniyle ortam durgun cumadan sonra fotolar düsmeye baslar inşallah :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Sivasspor'un stadında kullanılacak olan koltuklar bizim koltuklardan galiba yanlış bilmiyorsam :) Sağlamlık testine tabi tutmuşlar bakabilirsiniz :)

bizim koltuklardan değil.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı aoguzd

koltuk kırılmaz diye bişey yok eskidikçe yıprandıkça illa ki kırılır. Koltuğu kırmaya çalışmamak lazım tabi o ayrı mesele. Koltukta zıplayacağına in betonda zıpla. Zaten o kadar hasretle bekliyoruz ki herkes gözü gibi bakacaktır tahmin ediyorum. .. Bu arada videoda amca düşse çok gülerdim  :kop: :kop:

Stadda en illet olduğum şey koltuğun üstüne çıkıp ayakta maç izlemek. tribünde iki kişi koltuk üstüne çıktığında onlar yüzünden bütün tribün koltuğun üstüne basmak zorunda kalıyor. keşke buna bi çözüm bulabilseler.

Çevrimdışı kralkartal

Bizim iç halkayı şu stadı çatısı gibi polikarbon yapsalar da geceleri parıldasa .

İc halka zaten saydam olmayacakmiydi? Bence komple catiyi saydam polikarbon yapalım daha sekil durur..d.d

Çevrimdışı Sezer94

Kayserinin stadinin kale fileleri 6 gen dunya kupasi maclari gibi umarim bizimde oyle olur beyaz ya da siyah
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

Güncel
Strand jack standları nihayetine eriyor.
Sonuncu sökülüyor herhalde.
Borular tam gaz gitsin artık inşallah  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Tolga

Kayserinin stadinin kale fileleri 6 gen dunya kupasi maclari gibi umarim bizimde oyle olur beyaz ya da siyah
Siyah olsun da kare ya da altıgen farketmez :D

Gerçi İnönü'de bir dönem siyah-beyaz dı kale fileleri o da güzel duruyordu ama benim tercihim yine de öncelikli olarak siyah fileler :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...