Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5908090 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cursedofdragon

Önümüzdeki hafta başı koltuklara başlayacaklar gibi tribünler hazır hale geliyor.

prekastlarda ki kir,pas temizlenmicek demi ? Öyle üstüne monte edilcek.

Çevrimdışı ahmetx

prekastlarda ki kir,pas temizlenmicek demi ? Öyle üstüne monte edilcek.
kimse uğraşmaz onla
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı betoo38

stadimizi sakatlamislar.. küfeki tasini degistirmek sorun olur mu?

Çevrimdışı ilhan mansız

Aralık sonuna kadar neredeyse hiç kar, yağmur yok. Bu Süreyi çok iyi değerlendirip bu aysonu membran kaplanabilecek noktaya gelmemiz gerek. Hava Şartları buna uygun görünüyor.

Çevrimdışı harunmustak

olmaz hemen değişiyor
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı iyimserure

selam

bu uzun ve kısa oluklu parçaların birleşerek oluşturdukları her tam parçayı bir "oluklu kompleksi" olarak tanımlarsak, bu kompleksten toplam 42 adet mi olacak?

sanırım 4-5 günde 1 adet tamamlanabiliyor, üstüne de semerlerin montajı olacak, bu hızda gidilirse 4-5 ay sürer gibi geliyor yanlış mıyım?

Çevrimdışı celiker1

Aralık sonuna kadar neredeyse hiç kar, yağmur yok. Bu Süreyi çok iyi değerlendirip bu aysonu membran kaplanabilecek noktaya gelmemiz gerek. Hava Şartları buna uygun görünüyor.
10 Aralık'ta kar yağması bekleniyor diye duydum bugün radyoda :alala:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

yarım saatte değişir :)  @betoo38

Çevrimdışı celiker1

selam

bu uzun ve kısa oluklu parçaların birleşerek oluşturdukları her tam parçayı bir "oluklu kompleksi" olarak tanımlarsak, bu kompleksten toplam 42 adet mi olacak?

sanırım 4-5 günde 1 adet tamamlanabiliyor, üstüne de semerlerin montajı olacak, bu hızda gidilirse 4-5 ay sürer gibi geliyor yanlış mıyım?
İki vinç ile tam randımanlı boru işlerine odaklandıktan sonra günde en az 2 oluklu kompleks takılmaya başlanacaktır.Oluklu komplekslerin 20 Aralık gibi biteceğini düşünüyorum.Kalan diğer işlerinde 20-30 günde bitebileceğini söylüyor buradaki arkadaşlar👍🏻
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı cadavra

bunada sukur valla sımdı her gun ılerlemeyı ızlıyoruz her gun bı deısıklık oluyo gecen aya kadar yerdekı catıyı takıp edıoduk.

Çevrimdışı İhsan

bunada sukur valla sımdı her gun ılerlemeyı ızlıyoruz her gun bı deısıklık oluyo gecen aya kadar yerdekı catıyı takıp edıoduk.

Katılmıyorum. Stadın her tarafında değişiklik vardı. Ve çok seri bir şekilde ilerledik
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

selam

hayir 4-5 gunu nasıl cıkardınız pek anlayamadım gunluk 1 taneden fazla bitiyor aslında cünkü kısa oluklulardan 2 tane uzun olukluda 1 tane takiliyor ortalama bugun bunu gecmiste olabilirler yukaridan bakmak lazim
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2015, 16:29:31 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

hayırdır @Birisi bir sıkıntı mı var?

Sıkıntı baştan beri var maalesef.  Para olsa 2 ekip yerine 3 ekip çalıştır daha hızlı ilerlesin montaj işleri ama buna da şükür.

Kimsenin para alamıyoruz diye işi yarım bıraktığını duymadık henüz.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Sıkıntı baştan beri var maalesef.  Para olsa 2 ekip yerine 3 ekip çalıştır daha hızlı ilerlesin montaj işleri ama buna da şükür.

Kimsenin para alamıyoruz diye işi yarım bıraktığını duymadık henüz.

bırakabilirlerdi ama bırakmadılar beşikataşta kimsenin parası kalmaz diyerek devam ettiler doğruda yaptilar sonuç ortada ama hala sıkıntılar mevcut tabi ödeme konusunda maćlara gidip forma alip kombine alip destek olmaya devam etmeliyiz az kaldi artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cagdas44

Katılmıyorum. Stadın her tarafında değişiklik vardı. Ve çok seri bir şekilde ilerledik

Bir dönem @bjk_mabet i nasıl merak ediyorsam şuan seni merak ediyorum @İhsan abi bir maça gitte ekiple tanış :) Çebi olmandan şüpheleniyorum  :biggrinking:

Çevrimdışı ErsinA.

Patronsunuz ve senetlerinizi tahsil edemiyorsunuz kulüpten ve çalışanlarınızın maaşını ödeyemiyorsunuz, çekleriniz yazılıyor ama yine de işi durdurmuyorsunuz.

Bu nasıl açıklanır bilemiyorum.

Çevrimdışı cadavra

nasıl ya emekcılerın para almadıgı bı donem oldu mu böle bi sıkıntı yasadılar mı ?

Çevrimdışı YunusEmre

Bir dönem @bjk_mabet i nasıl merak ediyorsam şuan seni merak ediyorum @İhsan abi bir maça gitte ekiple tanış :) Çebi olmandan şüpheleniyorum  :biggrinking:

Bence @ihsan her maça gidiyor ve çok meçhul geldi bana

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Patronsunuz ve senetlerinizi tahsil edemiyorsunuz kulüpten ve çalışanlarınızın maaşını ödeyemiyorsunuz, çekleriniz yazılıyor ama yine de işi durdurmuyorsunuz.

Bu nasıl açıklanır bilemiyorum.
Baskanin direkt olarak etkisi ve Guvenilirligi diyebiliriz ve tabiki Beşiktaş Camiasina olan inanclari..
Baskan Cicekler insaatin Ihaleye girmesini bizzat rica etti ama Buradan bile baskana vurdular Arkadasina ihaleyi verdi haksiz kazanc mi sagliyor diye ! Ama Adamlrin 6 ay para alamadiklari halde isi durdurmayip dairelrini satip iscilerinin maasini ödediklerini bilmiyorlar
Kalde nin sahibi arkadaşı diye demediklerini birakmadilar adam Hem Basketbol a hemde Futbola sponsor oldu yetmedi 3 Milyonluk malzemeyi ucretsiz verdiler kulübe..
Demirleri A.NCebinin şirketinden aldik diye neler soylediler neyse hepsi gecmiste kaldi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SDemirsoy

Beto bey hoş geldiniz :) @betoo38