Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5908342 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Musa1903

Foruma kaç gündür giremiyorum birisi takılan çelikler hakkında falan bilgi verebilir mi kaç tane takıldığından çok teşekkürler

Çevrimdışı laoban

Kimse uzerine alinmasin ama daha 17bin kisilik Basaksehir Stadi'ni dolduramadan yok 50bin olsun, yok 60bin olsun muhabbetini cok gereksiz buluyorum.

Beşiktaş seyircisi icin 40-45bin ideal araliktir. Bundan fazlasi risktir.

Kulup 2 senedir kombine satiyor ve 20bin rakami bile daha hala tutturulamadi, hatirlatirim.

kombine satislarinin dusuk olmasinin bir cok nedeni var ancak bende senin gibi dusunuyorum, en ideal sayi bulunmus stad icin. daha fazlasina hic gerek yok. biz bunu surekli doldursak yeter. sidik yasirina cevirmeye gerek yok bu isi.

Çevrimiçi Necmi

passolig geldi böyle bir uygulama olamaz maalesef . kapalı kutuda 1 koltukta 3 kişi bağırdığımız günler geride kaldı  :s20:
bir koltukta 3 kişi seyrediyorsan bu stada bedava girenler yüzünden oluyordu.
bunun passoligle ne ilgisi var anlamadım daha önce bileti bletix satarken ayaktamı satıyordu ordada koltuk sayısı belliydi ve koltuğa
bilet satılıyordu tek farkı birde üstüne bedava kulüp tarafından sızan biletler gidiyordu ve sen paranı ödediğin koltuğu
para ödemeden giren biriyle paylaşıyordun ve o fazladan girenin kulübe bir kuruş katkısı olmuyordu. şurda benide passoligi savunur duruma soktunuz
ya ne diyeyim. Sanki passo ile bletix farklı şeylermiş gibi konuşuyorsunuz. Biletixden bilet alırken TC vermiyormuydunuz.
burda fişlemeyi yapan passo değilki E-Bilet uygulaması peki anayasa mahkemesi e-bileti kaldırdımı hayır. Yani passo olmaz tasso
olur farketmez kulüp satsın gene farketmez artık tek bir tane sistem dışı bilet verilemez. Passoya itirazın nedeni farklı
bu nedenlerin içinde fişlenme olmaz çünkü fişleyen passo değil kulüpde satsa sattığı her biletin raporunu devlete vermek zorunda
yoksa passonun biletix den bir farkı yok ikiside bilet satan bir kurum. Sadece birinde kulüp tercih ediyordu diğerinde federasyon
mecbur tutuyor. Pastayı istediği kişiye veriyor. Şimdi ne olacak kulüpler passoyla anlaşacak tıpkı biletix le anlaştığı gibi itiraz edenlerinde
itiraz edecek bir şeyi kalmaz. çünkü zamanında passoya değilde e-bilete karşı olmaları gerekiyordu. şimdi bence daha kötü oldu
birde içeri girerken kimlik kontrolü olur bilet tc si ile girenin tc si tutuyormu diye 4 kontrolden geciyorsun federasyon polis kulüp spor polisi
federasyon bilet kontrolü yaparken kapıda kimlik isteyecek büyük ihtimal buda uzun kuyruklar demek oluyor. peşinden içerde spor şubede isteyecek
burda yasa başlasın bak herkes nasıl itiraz edecek uygulamaya hazırlanalım gene kapılarda izdihama tomaların su sıkmasına
Aslında bu anayasa mahkemesinin passo kararı canlı yayın havuzunuda kapsar aslında ikisi birbirinden farklı değilki ondada
federasyon seni zorunlu kılıyor nasıl federasyon senin bilet satış haklarını 3. kişiye satamazsa canlı yayın haklarınıda 3. kişiye satamaz
olması gerekiyor.

Çevrimiçi Necmi

stadın yanındaki(kapalı tarafındaki) yol yer altına alınıp ordaki alan stad inşaatına dahil edilseydi o zaman 50-60 bin'i görürdük. fakat zannımca o iş öyle kolay değildir. fazladan maaliyet ve bürokrasi gibi dertler çıkarıyor olabilir. önceden biz neden 60binlik stad yapmıyoruz diyordum fakat fikrim değişti. 40-45 bin arası kapasiteli stad bizim için yeterli.
o uygulanabilir bir proje değil birincisi o arkadaki boş araziyi sana vermeyen devlet yolumu verecekti.
ikincisi orda yer altından geçecek yolun maliyetine hiç girmezdi senden isterdi üçüncüsü stad zaten yer altına iniyor kaydırıp yola doğru büyütürsen bu sefer daha fazla yeraltına inmek zorundasin tabi orda yer altına inecek yolda daha fazla yer altına inmek zorunda peki bu yola araçları asansörlemi indireceksin o stad şu anda kapalı tarafında 20 metre yer altında stadı büyütmek demek ordan 30 metre yer altına inmek demek bunun altındayol geçecekdemekki yolu minimum 35 metre yer altından geçirmek demek bu nedenle sana faydası olması için yer altına inişi çok daha ilerden yapmak zorundasın buda sarayın önünden tünel kazmak demektir. Peki tribündeki taraftarın zıplamasını dert eden kültür bakanlığı sarayın önünden tünel kazılmasına izin verecekmi. Bu dolmabahçe sarayı için cidden cinayet olur.

Çevrimdışı Efe

Foruma kaç gündür giremiyorum birisi takılan çelikler hakkında falan bilgi verebilir mi kaç tane takıldığından çok teşekkürler
toplamda 2 tane tam olarak bitti 3 tanesinde kısa oluklular takıldı yarın uzun oluklular monte edilecek ayrıca bir çok dikine boruda monte edildi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onder23

Geçen seneki club brugge maçında tribünü gördükten sonra 40-45 bin arası ideal bizim için

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

o uygulanabilir bir proje değil birincisi o arkadaki boş araziyi sana vermeyen devlet yolumu verecekti.
ikincisi orda yer altından geçecek yolun maliyetine hiç girmezdi senden isterdi üçüncüsü stad zaten yer altına iniyor kaydırıp yola doğru büyütürsen bu sefer daha fazla yeraltına inmek zorundasin tabi orda yer altına inecek yolda daha fazla yer altına inmek zorunda peki bu yola araçları asansörlemi indireceksin o stad şu anda kapalı tarafında 20 metre yer altında stadı büyütmek demek ordan 30 metre yer altına inmek demek bunun altındayol geçecekdemekki yolu minimum 35 metre yer altından geçirmek demek bu nedenle sana faydası olması için yer altına inişi çok daha ilerden yapmak zorundasın buda sarayın önünden tünel kazmak demektir. Peki tribündeki taraftarın zıplamasını dert eden kültür bakanlığı sarayın önünden tünel kazılmasına izin verecekmi. Bu dolmabahçe sarayı için cidden cinayet olur.
ne gerek var stadı büyütmeye kapasiteye takılmış gidiyoruz 40 bin gayet yeterli 50 olsa ne olacak önemli olan gidip takıma destek vermek takımın maçlarını kazanmasını sağlamak her maç 35-40 bin kişi gelsin parasal açıdan zaten yeterli sayıya takılı kalmamak lazım önemli olan kapasite değil yaptığı etki Arsenalin eski stadı çok baskılı bir stadtı yeni stadında o etkiyi kaybettiler sonuç ortada bizde bunun  tam tersi olacak yeni stad acayip baskı oluşturacak bi yapıya sahip iyi kullanmak bizim elimizde her maç 35 bin biletli seyirci orayı rakibe zindan eder
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezer94

Umarim kapasite 45 bin cikar 5-10 yil sonra duruma gore 50-55 bin yapariz fazlasinda gozumuz yok :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Efe

Geçen seneki club brugge maçında tribünü gördükten sonra 40-45 bin arası ideal bizim için

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zaten bir futbol stadı için ideal sayı 40 ila 50 bin arasında sayı 50 bini aştıktan sonra stadlar yayvanlaşıyor ve sahaya etki azalıyor biz oturup maç seyreden bi taraftar yapısına sahip değilizki 60 bin kişilik bir stad yapalım rahat rahat maç seyredelim tam tersi bize sahaya yakın direk etki eden dik koltukları çok sık bi stad lazımdı onuda yaptılar daha fazla sorgulamamak lazım çatal merdivenide yapmadılar öpüp başımıza koyalım bence :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Umarim kapasite 45 bin cikar 5-10 yil sonra duruma gore 50-55 bin yapariz fazlasinda gozumuz yok :)
kapasitenin stadın fiziki yapısına göre  47-48 bini aşma şansı yok bence 46 bin sınır onu bile aşma şansı yok uefa standartlarında  bana bi kaynaktan gelen sayıda 46 bin en fazla olacağı yönünde bundan yukarısı zaten olası değil herşeyden evvel izin verilmez benim gelişmelere bakarak tahminim ilk olarak 42 ila 44 bin arasında bi sayı olacağı yönünde ilerleyen senelerde yapılacak ufak düzenlemelerle 46 bini bulabilir daha fazlasınada zaten gerek yok bütünlüğü korumak lazım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezer94

kapasitenin stadın fiziki yapısına göre  47-48 bini aşma şansı yok bence 46 bin sınır onu bile aşma şansı yok uefa standartlarında  bana bi kaynaktan gelen sayıda 46 bin en fazla olacağı yönünde bundan yukarısı zaten olası değil herşeyden evvel izin verilmez benim gelişmelere bakarak tahminim ilk olarak 42 ila 44 bin arasında bi sayı olacağı yönünde ilerleyen senelerde yapılacak ufak düzenlemelerle 46 bini bulabilir daha fazlasınada zaten gerek yok bütünlüğü korumak lazım

45 bin olsun tam dolu olsun 76 binlik olimpiyati gorunce artik rakam yuksek olmasina pekde olumlu bakamiyorum.
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Efe

45 bin olsun tam dolu olsun 76 binlik olimpiyati gorunce artik rakam yuksek olmasina pekde olumlu bakamiyorum.
aynen biri bi bağrıyo diğeri bi bağrıyor zaten duyulmuyor ses karışıyor tam bir kaos ortamı var ama 15 binlik başakşehirde ses inanılmaz boyutlarda ve kordinasyon mükemmel baskı hat safhada bundan bizim takımda etkileniyor o ayrı :icool: onu vodafone arenada düzelteceğiz yavaş yavaş
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

bu stadı 48000 üzerine çıkartmanın imkanı yok.45 i görürsek kendimizi şanslı sayalım. Kurallar sürekli konfor lehine
değişiyor. ilerde koltuksuz stadları mecbur tutar koltuklu yaparlar ama koltuksuza dönmek imkansız
senin dediğin rakamlara koltuksuz ancak ulaşılır. Eski açığı yükseltmeden 48000 e ulaşmak bile imkansız

Çevrimdışı canergiray77

stad kapasitesine takmayın 42 43 bin ideal örnek inönü 32 bindi gayette yetiyordu bence buda yetecek hızlı olan biletini alıp izleyecek geç kalan tvden izleyecek hayırlısıyla bitsin de
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı sozkul

Doğru evet oda var ama Fikret Başkanın böyle bir açıklaması olduğu için belirttim.Yoksa dediğiniz doğru

3.2 metre aşağıya inseydik tek avantajı eski açığı yeniaçık yüksekliğinde yapmak olurdu, 2000 mi artırıyordu orası kapasiteyi hatırlamıyorum ahmetx hesaplamıştı galiba

Çevrimiçi Necmi

3.2 metre aşağıya inseydik tek avantajı eski açığı yeniaçık yüksekliğinde yapmak olurdu, 2000 mi artırıyordu orası kapasiteyi hatırlamıyorum ahmetx hesaplamıştı galiba
o kadar yere 2000 koltuğu nerde sığdırıyorsun 1000 koltuk anca
belki sığmaz bile orayı yükseltsen bile köşeler zaten alçak oluyor kaldıki eski açık seviyesinde olması için 6.4 metre daha aşağıya inmek gerekirki
bu seferde dış kolonlar6 metre yükseklikte olurdu :D birde 6,5 metre aşağıya inmenin maliyetini orda kazanacağın 1000 koltukla kaç yılda amorti edeceksin
herhalde 10-15 yıldan önce amorti edemez

Çevrimdışı toedeyou

Ben kapasite artırımından çok loca sayısını 200 civarına çıkarılabilirmi diye düşünüyorum.
eski açıkta 1000 koltuk 1-2 loca getitirisi kadar olur maddi olarak oradaki koltukları herzaman dolduramayız ama loca hemen satılabilir 1903 tribünü biraz küçültülüp yeni acık tarafından kalan yerlerle birlikte ve BJK tv ye ayrılan loca bölümüyle birlikte bayağı yeni loca satma imkanımız olur. şimdilik 20-25 civarı hesapladım ben 
Stadımızda 2000 boş koltuk görmektense 3 tane satılmış boş loca görmeyi tercih ederim
herşey para değildir ama olmadan da olmuyor işte  35.000 taraftarımız zaten diğerlerinin 100.000 seyircisinden çok daha iyidir.
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2015, 03:09:57 toedeyou ]

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı toedeyou

Stadı gezmeye gelen turistler burayı Dolambahçe sarayı ile karıştırabilirler.   :evillol:
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2015, 10:30:12 toedeyou ]

Çevrimdışı Durukarnas

o ki bizim yarınlarımız, tüm hayatımız.

Çevrimdışı İhsan

Günaydın....

Bol borulu bir gün diliyorum  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mustafa.kuru

passolig geldi böyle bir uygulama olamaz maalesef . kapalı kutuda 1 koltukta 3 kişi bağırdığımız günler geride kaldı  :s20:

Ben kapalı alta girerdim üstteki arkadaşlar beni kollarımdan yukarıya çekerlerdi..
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı boateng

45 bin iyidir bence bu rakam için izin alınmalı..

Çevrimdışı enemy1903

rakam makam umurumda değil,bitsin bir an önce artık.

Çevrimdışı Mehmet92