Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5910202 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cursedofdragon

Fotograflar Facebook taki '' Archilifography '' Sayfasından alınmıştır

Fotoları inş. gönderebilmişimdir. :alala:

Resimler için teşekkürler :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

küfekiciler tribüne bakan kısımları da kaplıyor.

Kaplanmasi gerekiyorsu zaten
Icerden bakinca Beton olmasi hos olmazdi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Kompozit paneller nerede kullanılacak @Necmi abi?
Kompozit panel derken :alala:
içerde tuvalet kapılarının üzerinde gördüm siyah renkte.
birde sanırım dışardan loca camlarının üstüde kompozitle kapanacak emin değilim sadece tahmin ediyorum @ahmetx

Çevrimdışı iyimserure

Gecen akhisar macinda da anlasildiki statsiz sampiyonluk gercekten cok zor olacak bizim icin. basaksehir stadina gelmis arkadaslarin ayaklarina saglik ama orasi stat degil arkadaslar. Tribunler bir kere bile macin icine giremedi akhisara deplasmanda oldugu hissettirilmedi. 30.000 kisi akhisarin tepesine binseydi, bizim futbolculari kanatlandirsaydi oyle bitmezdi o mac. Bizim stadin dikligi, atmosferi bambaska olacak rakip takim sahaya cikmadan titreyecek.
bence bunun temel nedeni stat değil bizim taraftarın maçın içine girmeyi bilmemesi. tek bildikleri tezahürat diye şarkı söyleyip, "kartal gol gol gol" diye bağırmak. Zaten tribünden kartal gol gol gol sesini duyunca futbolcular stres olmaya başlıyorlar.
bu konuda fenerbahçe seyircisi çok iyi, hakemi de rakibi de çok iyi baskı altına alıyorlar

göreceksiniz biz vodafone arena'da da çok puan kaybedeceğiz...

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Çatı montajı en geç Aralık 31'e kadar bitse çim ve koltuk eşzamanlı yürür; 19 Mart olmasada Nisan ortasına yetişeceğini düşünüyorum.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 30 Kasım 2015 (17:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @yasin..10   'a teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Oktay

Çatı montajı en geç Aralık 31'e kadar bitse çim ve koltuk eşzamanlı yürür; 19 Mart olmasada Nisan ortasına yetişeceğini düşünüyorum.
bu stat defalarca dedim bida hatırlatayım 2016-2017 sezonunda açılır.... şayet şampiyon olursak gayri resmi sezon sonu maç yapılmamak şartıyla şölen için açılır

Çevrimdışı Tuğrul

Arkadaslar bır sorum olcak;
Stadın tam kapasıtesı koltuklar takılırkenmi ortaya çıkar,42 bınden fazla olacağa benziyor.
”Öteki Sevdalar Gibi Aldanmışlık Değil Benimki.. Hangi Sevgili Tutarki Beşiktaşımın Yerini”

Çevrimdışı iyimserure

neredeyse 1 hafta oldu, sadece 1 oluklu boru tamamlandı daha bunun semer montajları var bence mambrana geçmeden 3 ay kadar süreye ihtiyaç var, yani martta zemin ve membrana geçilir mayıs sonundan önce stat bitmez kanaatindeyim

Çevrimdışı martin40

Vodafone Arena 30 Kasım 2015 (17:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @yasin..10   'a teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Coktan beri gördügüm en güzel fotograflar ! Ellerine saglik !

ysariusta

• Ziyaretçi

Çim 70 gün. Senin için 75. Şubat güdüktür 3 gün ekle 18 Mart bir gün sonra açarız. Hiç merak etmeyin.

Çevrimdışı Efe

kasım bitti çatı çelik aksam montajının 10 ocak gününe kadar biteceğini tahmin ediyorum tam 40 gün var 10 ocaktan sonraki bi kaç gün içinde drenaj ve çim başlarsa bazı şeyler mümkün  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Karabay

çıkış kapıları her geçen gün küçülüyor sanki  :ok: :ok:

Çevrimdışı Efe

çıkış kapıları her geçen gün küçülüyor sanki  :ok: :ok:
koltuklar takılsın iyice küçük duracak kapılık ve merdivenlik bişey kalmadı gayet şık ve standartlarda görünüyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

saha içine yardımcı sarı vinç getirmeleri iyi oldu paletlilerin yükü yine azalacak yapılacak işe göre hızlanma olacaktır bu hafta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

kasım bitti çatı çelik aksam montajının 10 ocak gününe kadar biteceğini tahmin ediyorum tam 40 gün var 10 ocaktan sonraki bi kaç gün içinde drenaj ve çim başlarsa bazı şeyler mümkün  :)
@Efe çelik aksam montajı 10 Ocak gibi bitmesi için ekip arttırılması filan yapılamazmı.Yoksa bu hız yeterlimi bitmesi için.

Çevrimdışı Efe

@Efe çelik aksam montajı 10 Ocak gibi bitmesi için ekip arttırılması filan yapılamazmı.Yoksa bu hız yeterlimi bitmesi için.
biter abi şimdi abidik bi kaç iş var vinçler onlarla uğraşıyor stand sökümü, saha temizleme işleri bide çatıyı arkadan kaldırıp dikine boru takılıyor orda 1 paletli bloke oluyor zaten onları hemen bitirip oluklu borulara girişecek 2 paletlide bu hafta oluklu boru işi yavaş gider ne zaman dikine boruların takılma işlemi bitmeye yaklaşır oluklu borular günlük bi kaç tane takılmaya başlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı asyakartalı

hep okurum ama 2 kelam yazasım geldi.
şöyle bugünün fotoğraflarına bakıyorumda,küfekiciler işlerini ve stadı taçlandırmaya başlamışlar en üstte...
çatı kolonuydu kirişti derken hidrolik sj ler bile sökülmüş,hatta nerdeyse kafes kalmamış çatıda...
prekast merdivenler yerleştiriliyorken....
yolun yokuşu bitti...artık yokuş aşşağı iniyoruz...
inşallah takıma da uğurlu gelir bu mabed..kopup gideriz tribünlerde...
saygılar.

Çevrimdışı boateng

boru işleri hızlanması lazım yeni açık tarafı bitince direk zaman kaybetmeden başlasınlar koltugada..

Çevrimdışı Efe

kırmızı okla işaretlediğim bölüme uzun boruyu bağlıyorlar sonra yeşil ok yönünde yukarı kaldırıyorlar koskoca çatıyı ve kırmızı yuvarlakla işaretlediğim kelepçeye montajlıyolar montajdan sonra halat biraz yamuluyor çatının arka çıkıntısı baya ağır :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BJKENO

gözünü seveyim şu stad ne zaman bitecek 2 senedir perişanız stadsız valla deplasmanda daha çok kazanıyoruz
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2015, 23:12:21 BJKENO ]

Çevrimdışı martin40

Yeniinonu beklememek için her gün böyle bir çalisma yapmaya çalisacam.

Biri bana su üç borunun dogru adlarini söyleyebilirmi ?

Hangisi dikine (3uncu olan mi?) vs vs

Çevrimdışı BJKENO

gözünü seveyim ne zaman bitecek şu stad ya perişan olduk 2 senedir valla deplasmanda daha çok kazanıyoruz
vodafone arena açılsa o özlemle hasretle her maç full çeker kimse çıkamaz sahadan
aslında en büyük eksikliğimiz stad stad stad!

Çevrimdışı Efe

dikine boru kırmızı oklarla gösterildi :D ortadaki uzun oluklu arkadaki kısa oluklu kısa olukluya bağlı 2 boruda V yi oluşturuyor
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2015, 23:19:18 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sağduyu

Arkadaslar bır sorum olcak;
Stadın tam kapasıtesı koltuklar takılırkenmi ortaya çıkar,42 bınden fazla olacağa benziyor.

Kardeş, bu forum iyidir hoştur da, burada biraz körler sağırlar durumu vardır, muhtemelen cevap alamayacaksın soruna boşuna bekleme derim.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.