Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5910138 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Tahminimce çatının tamamı zaten kaplanmaz bu malzeme ile güneş geçirgenliği açısından düşünüldüğü zamanda bağlantı kolonlarının o tarafa doğru yapılabilir ordan gelecek güneş ışınları her halukarda çimler üzerine düşmediği için üstünün kapanmasında sıkıntı olmayacak diye değerlendiriyorum.

ışık oyunları da işin içine girince ya şeffaf fotovoltaik panel kullanacaklar iç halka da ya da eski açık müze , kartalyuvası ,kule üstleri olacak . Gerçi eski açık üste restoran söylentileri var ama bana çok mantıklı gelmiyor çünkü üzeri kapalı değil.
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2015, 15:13:45 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yldrmaydn

dünya üzerinde kullanılmakta olup inşaatte görmediğimiz vinç çeşidi kaldı mı acaba? kule, paletli, kamyon üstünde olandan, sepetlisi osu busu :)
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı empisayn

bu boru montajı çok vakit alacak gibi duruyor , şu durumda aralık sonu semere başlamak sevindirir .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Erhan

dünya üzerinde kullanılmakta olup inşaatte görmediğimiz vinç çeşidi kaldı mı acaba? kule, paletli, kamyon üstünde olandan, sepetlisi osu busu :)
Bunlar var çok güzeller :super:

Çevrimdışı ahmetx

bu boru montajı çok vakit alacak gibi duruyor , şu durumda aralık sonu semere başlamak sevindirir .
eğer hepsinin bitmesini beklerlersek çünkü vinç sayımız sınırlı , şubatta başlar .

Çevrimdışı dessocu

ya hani halatlara ağırlık takılıp esnetilecekti. o hangi aşamada olacak? yoksa mabet bizimle dalga mı geçir.

Çevrimdışı Emre.Guler

Neden yavaş olduğunu düşünüyorsunuz ki?

3 günde:

8 dikine boru
4 kısa oluklu boru ve yan destek boruları
1 uzun oluklu boru takılmış bence hiç yavaş değil

gün geçtikçede hızlanacaklar tecrübe kazandıkça

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı cio

Çatıdaki parçaların montajı sırasında içerideki (ince) işlerin % 80 civarı bitiriliyor olması lazım. Bu seneyi gözden çıkarın seneye güzel bir giriş yapalım stada keyfini çıkaralım

Çevrimdışı ahmetx

3 günde:

8 dikine boru

yavaş değil ama membrana başlama Şubat ayını bulur.

Çevrimdışı YunusEmre

vip yıllık koltuk fiyatı 4 bin $ , 1903 locasında 4000 , 5000 ve 6000 $ dı sonradan bir artış olmadıysa.
1903 locasına konulan son sıra prekastlara locadan geçiş ve koltukların pozisyonu şu şekilde olacak.

4 bin dalır valla ben daha fazla sanmıştım :D bu durumda bir sonraki sezon VİP'te olacam Allahın izniyle  :evillol:

Çevrimdışı FARUK

yavaş değil ama membrana başlama Şubat ayını bulur.
Semer takılırsa bence başlar abi neden tamamen bitmesi beklensin ki
 işin koordinasyon unu yapacak olan iz inşaat
Kaplama işini hangi ekibe yaptıracaksa ona göre bir plan yapıyordur

Çevrimdışı empisayn

3 günde:

8 dikine boru

yavaş demedim ben , çok vakit alacak gibi duruyor dedim .

42*3 dikine boru

42 tane uzun oluklu boru var . diğerlerinin sayısını tam bilmiyorum ama vakit alacağı aşikar .

Çevrimdışı empisayn

Çevrimdışı ahmetx

Semer takılırsa bence başlar abi neden tamamen bitmesi beklensin ki
 işin koordinasyon unu yapacak olan iz inşaat
Kaplama işini hangi ekibe yaptıracaksa ona göre bir plan yapıyordur

İz de yeterli vinç ve eleman varsa başlayabilir .

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ahmetx

4 bin dalır valla ben daha fazla sanmıştım :D bu durumda bir sonraki sezon VİP'te olacam Allahın izniyle  :evillol:
ya 3 yıllık sattıysalar   :D

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı yldrmaydn

Bunlar var çok güzeller :super:

ooo bunlar iyiymiş:) değişik bir havası var. ne iş yapıyorsa bir tane getirsinler hiç olmazsa ortalığı toplar :)
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Hakan Gülcan

An itibariyle

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı İhsan

ya hani halatlara ağırlık takılıp esnetilecekti. o hangi aşamada olacak? yoksa mabet bizimle dalga mı geçir.

Halatlara Ağırlık takılmıyor. Şu anda Vinç ile çatı hafif kaldırılıyor ve direkler takılıyor.
Belki ilerledikçe ağırlıklar gerekebilir
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx