Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5909908 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

@Karabina1903: Çatının ilk kiriş bağlantısı yapıldı, saha içindeki iskeleler kaldırıldı. https://t.co/hYW9dlZJEH

Resimler için teşekkürler :)

Çevrimdışı ahmet türken

Bursadan Beşiktaş' lı arkadaşlar buluşalım tanışalım, fazladan bir insan tanımış olalım.
@Efe yi mutlaka bulmalısın

Çevrimdışı Erhan

Yeşil kısım zaten var şu an çatıda @Erhan

Aynen abi varmış ring uçtan kapanınca gözümden kaçmış  :ebebe:

Çevrimdışı Erhan

Kapalı ve numaralı da orta hattın sağında ve solunda 3 er tane toplam 3x2x2=12 kısımda 12x3=36 bağlantı şeklinde sanırım
Ucuna eklenecek parça olduğunu düşünmüyorum ben bu hali son gibi

Tamam 36 adet o zaman.Boru olma ihtimali yüksek değil mi sence de

Çevrimdışı FARUK

Tamam 36 adet o zaman.Boru olma ihtimali yüksek değil mi sence de
Bağlantı bölgesi boru bağlantısı ile aynı şekilde boru olacağını düşünüyorum ama fatzer de yazan halat sayısı nedeniyle halatta olabilir demiştik
Son paylaşılan fotoda kırmızı ile işaretledim 2 li bağlantı bölgesi var dikey ve çapraz bağlantı için
Ayrıca çapraz bağlantı olacak halatlar üzerindeki beyaz bağlantı çelikleride köşeli yapıda çapraz bağlantı olmayanlar oval

Çevrimdışı Efe

strand jack standlari yeni acik haricinde sökulmus
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu eski aciktaki yansıma değil bence ortamı gereyim biraz :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Bağlantı bölgesi boru bağlantısı ile aynı şekilde boru olacağını düşünüyorum ama fatzer de yazan halat sayısı nedeniyle halatta olabilir demiştik
Son paylaşılan fotoda kırmızı ile işaretledim 2 li bağlantı bölgesi var dikey ve çapraz bağlantı için
Ayrıca çapraz bağlantı olacak halatlar üzerindeki beyaz bağlantı çelikleride köşeli yapıda çapraz bağlantı olmayanlar oval

bence halat olacak @FARUK , @Erhan . Fatzere güvenin.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

dikkatli bakılırsa yansıma olduğu net bence
edit: sj kafeslerinin demiri bile takılı tartışmaya değmez :D
neden farkındaysan hep denen bisey oluyor boyada ilk denenmis olabilir stand boyanmamistir  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Daha yenisi fotonun yansıma bu :) sağa doğru azalıyor parlama

Çevrimdışı SDemirsoy

nasıl değil  :duman:

Çevrimdışı Efe

evt karar verdim yansımaymış iki fotoda da gunesin vurdugu yerler degisik ama renk ayni yanliş alarm :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

kirişler boyanabilir ama yuvarlak kolonların boyanmaması lazım
boyarlarsa çok baskın şekilde ortaya çıkar. ama kirişler neden burda boyansınki
çok saçma bir iş olur.

Çevrimdışı Efe

[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2015, 13:22:05 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

kirişler boyanabilir ama yuvarlak kolonların boyanmaması lazım
boyarlarsa çok baskın şekilde ortaya çıkar. ama kirişler neden burda boyansınki
çok saçma bir iş olur.
yok abi yansimaymis sanki boyankis gibi duruyordu foto yaniltici
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

bi ara sevinmiştim yaa.yeşil hem alakasız hemde güzel durmuyor.yine koyu olsun ama füme tarzı bişey olsun bari
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2015, 13:24:50 quentine83 ]
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Necmi

2  farklı fotoda 2 aynı yer.nasıl bir yansımaysa bir tek orası yansımış.bence bir sürüp bırakmışlardır .bu makaslı lift lerle .iskele falan kurmaya gerek olmamıştır.inşallah yansıma değildir.yeşil hem güzel değil hemde alakasız bir renk...
  :nerd:  yeşilmi :alala: yeşili nerde gördün

Çevrimdışı Efe

2  farklı fotoda 2 aynı yer.nasıl bir yansımaysa bir tek orası yansımış.bence bir sürüp bırakmışlardır .bu makaslı lift lerle .iskele falan kurmaya gerek olmamıştır.inşallah yansıma değildir.yeşil hem güzel değil hemde alakasız bir renk...
yok fotolarda hep farkli yerlerde yansima cok net gunes egik vurdugu icin sanki boyanmis gibi bi goruntu olusturmus
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

:nerd:  yeşilmi :alala: yeşili nerde gördün
bu kirişler koyu yeşil değil mi ben yanlış mı görüyorum yoksa .ben aylardır koyu yeşil diye bakıyorum @Necmi  abi
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

bu kirişler koyu yeşil değil mi ben yanlış mı görüyorum yoksa .ben aylardır koyu yeşil diye bakıyorum @Necmi  abi
eyvah bunu yazmayacaktın işte siyah onlar siyah :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

kardeşim monitörünün renk ayarlarına bir bakıver :kop: :kop:
mat siyah onlar @quentine83

Çevrimdışı SDemirsoy

Daha yenisi fotonun yansıma bu :) sağa doğru azalıyor parlama
yansıma yapan yerde büyük ihtimal Camii'nin ya kubbe üzerindeki 'Alem' inden yada minare üzerinde ki Hilal'inden abi :) @Efe @FARUK

Çevrimdışı Efe

yansıma yapan yerde büyük ihtimal Camii'nin ya kubbe üzerindeki 'Alem' inden yada minare üzerinde ki Hilal'inden abi :) @Efe @FARUK
seni imam-ı vodafone arena ilan ediyorum :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

@SDemirsoy dedektif olacak adamsın şu faili meçhulleri de aydınlatıver bi zahmet  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum