Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5909745 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

bugun 1 uzun 1 kısa oluklu boru 4-5 uzun boru takılır tahminimce bide standları komple bitirebilirler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı onurturan

günaydın.. takım böyle oynadığı sürece benim moralime hiç bir şey olmaz.. ne zaman kötü oynamaya başlar kazansa bile moralim düşer.. olur böyle kazalar.. bu oyun sürdüğü sürece ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ!

yeni olukluları dört gözle bekliyoruz :)
Katılıyorum Erdem abi..

Çevrimdışı ahmetx

Membrana kadar işler min. 60 gün kadar sürecek görünüyor.Şubatta drenaja ve membrana başlanır.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmetx

Takım ve Akhisar maçı ile ilgili mesajlar silinecektir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

güneş yansıması @Efe , yeni tartışma başlayacak birazdan .. :)

Çevrimdışı dr.ozan

Yok bence güneşin etkisi o abi @Efe

farklı açıdan çekilmiş 2 resimde de aynı renk çıkmış.. pek güneş gibi durmuyor.. yeni konumuz hayırlı olsun :D

Çevrimdışı SDemirsoy

farklı açıdan çekilmiş 2 resimde de aynı renk çıkmış.. pek güneş gibi durmuyor.. yeni konumuz hayırlı olsun :D
o da yansıma ya boyanmaz abi bunlar bence ne iskele var ne bişiy ne ara boyancak :D

Çevrimdışı SDemirsoy

dikkatli bakılırsa yansıma olduğu net bence
edit: sj kafeslerinin demiri bile takılı tartışmaya değmez :D
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2015, 11:44:38 SDemirsoy ]

Çevrimdışı cadavra

Çevrimdışı denilanz

Hadi diyelim boyanacak, kafesler oradayken mi yaparlar bunu?

Çevrimdışı ahmetx

toplam 5 adet kamera platformu olacak 2 tanesi kale arkalarında 2 tanesi ofsayt 1 tanede pilot kamera için ayrılacak.Pilot kamera sahadan 16 m yukarıda olacak.

[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2015, 12:19:12 ahmetx ]

Çevrimdışı Erhan

Takılan oluklu borularda kırmızı ok ile gösterdiğim çapraz halat veya boru yok.Kaç tanesinde olucak acaba.@FARUK tespit etmiştin galiba sen bunun sayısını?

Ayrıca yeşil dairedeki gibi bi ilave parça daha takılacak ringin uçlarına projeye göre.

Çevrimdışı SuperBJK

Göktürk - 2 ye bir talep formu gönderdim. Çok profesyonelce olmadı tabi ki de. Çekim açısı aralıklarına derece yerine " DİK " yazdım  :D
Görüntü seviyesi ve bant seçimi diye bir alan vardı doldurulması mecbur fakat  hiç birini doldurmadım çünkü terimlere çok yabancıyım  :lol:
Kısacası amatörce bir şey oldu istemeyerek.
Sormak istediğim acaba bir başkası bu forumu doldurdu mu ?
Doldurduysa nelere dikkat etti ?
Ve cevabı ne oldu ?
Olmadıysa da ilk talebimiz hayırlı olsun.  :)

Çevrimdışı ahmetx

Takılan oluklu borularda kırmızı ok ile gösterdiğim çapraz halat veya boru yok.Kaç tanesinde olucak acaba.@FARUK tespit etmiştin galiba sen bunun sayısını?

Ayrıca yeşil dairedeki gibi bi ilave parça daha takılacak ringin uçlarına projeye göre.

Yeşil kısım zaten var şu an çatıda @Erhan
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2015, 12:09:11 ahmetx ]

Çevrimdışı cursedofdragon

tam en güzel zamanlarda hiç resim gelmiyor :)

Çevrimdışı FARUK

Kapalı ve numaralı da orta hattın sağında ve solunda 3 er tane toplam 3x2x2=12 kısımda 12x3=36 bağlantı şeklinde sanırım
Ucuna eklenecek parça olduğunu düşünmüyorum ben bu hali son gibi

Çevrimdışı serdart

bugün sabah çekilmiş 8 de. teooocoos twitter kullanıcısından gördüm. kapalı yeni açık arasında bi çalışma olmuş.

Çevrimdışı khanlu

Bursadan Beşiktaş' lı arkadaşlar buluşalım tanışalım, fazladan bir insan tanımış olalım.
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı Yiğit

@Karabina1903: Çatının ilk kiriş bağlantısı yapıldı, saha içindeki iskeleler kaldırıldı. https://t.co/hYW9dlZJEH

Çevrimdışı cursedofdragon

bu da daha net

2 tane kısa oluklu 1 tane uzun demir 4-5 tane dikine boru takılmış doğru mu ?