Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5908423 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

O zaman stadı lig maçıyla mı açıyoruz?
Beşiktaş - Antalya maçı 19.03 günü oynanacak buda tam bir tesadüf onların açılışında biz vardırk bizim açılıştada da onlar olacak Antalyanın kadere bak  :evillol: Tabi biterse  :icool:
[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2015, 23:59:15 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezer94

öyle olacak zaten benim dünkü izlenimleri baya olumlu stadta her yerde çalışmalar var çatı iskeletini ocak ilk hafta bitirip vinçleri çıkartırlarsa stadın açılışına 70-75 gün kalmış demektir yok olmazsa yeni sezona

O zaman bi tarafta calisma olurken catinin,  musait alanlara koltuk takmaya baslasinlar artik 1. Kat mi 2. Kat mi hangisi daha rahat olursa en azindan korkuluklarin montaji yapilsin
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş - Antalya maçı 19.03 günü oynanacak buda tam bir tesadüf onların açılışında biz vardırk bizim açılıştada da onlar olacak Antalyanın kadere bak  :evillol: Tabi biterse  :icool:
  :alala: geçen gelişinden bu zamana kadar Mayıs diye tutturmuştun
hayırdır  :D  ne değişti. @Efe

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu stada kupayla girelim :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı İlkem1903

Herkese iyi aksamlar beyler bence Stadın bu sezon açılma ihtimali yok yeni sezona her şeyi bitmiş tertemiz bi şekilde açmak en doğrusu olacaktır.

Çevrimiçi Necmi

O zaman bi tarafta calisma olurken catinin,  musait alanlara koltuk takmaya baslasinlar artik 1. Kat mi 2. Kat mi hangisi daha rahat olursa en azindan korkuluklarin montaji yapilsin
vinçler karşılıklı çalışacaklar bir taraf boş kalmayacak şu anda vincin çalışmama nedeni
sj iskelelerini indirme çalışması

ysariusta

• Ziyaretçi

vinçler karşılıklı çalışacaklar bir taraf boş kalmayacak şu anda vincin çalışmama nedeni
sj iskelelerini indirme çalışması
Membran için dışarıda kule vinç gibi bir şey konuşulmuştu abi?

Çevrimdışı cadavra

1 ayda catıının iskeletinin bitip vinclerin cıkacagını aklın kesıomu ?

ysariusta

• Ziyaretçi

Çok mümkün. 2 vinç günde 2 şer yapsa 4 eder. 10 gün yani kalan zamanda kedi yolu vs yapılabilir.

Çevrimdışı Erhan

Görelim bakalım hızlarını sanmıyorum 1 ocakta çıksınlar sahadan.

Çevrimdışı Efe

:alala: geçen gelişinden bu zamana kadar Mayıs diye tutturmuştun
hayırdır  :D  ne değişti. @Efe
:icool: bitirsinler artık bende bıktım valla :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

aslında 43 gün 3 gün bu aydan 31 gün aralıktan 9 günde ocaktan bence yeterli bir süre tabi hızlı çalışılırsa 19 marta tam 70 gün kalıyor 10 ocak günü :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Her kafadan bir ses cikiyor ama bu stadin Mart, Nisan hatta Mayis ayinda futbol oynanair hale gelecegini dusunmek cok mantiksiz geliyor. Haziran ayinda stadin %95'i bitmis olur.

Sezon bitimine dogru stad acmak bence hic iyi bir fikir degil. Sampiyon olursak kupayi stadimiza getirip kutlariz ama bence bu sezon acilis yapilmamali.

Insallah ben yanilirim ama genede stadi yeni sezon da acalim derim.

Çevrimdışı Efe

Her kafadan bir ses cikiyor ama bu stadin Mart, Nisan hatta Mayis ayinda futbol oynanair hale gelecegini dusunmek cok mantiksiz geliyor. Haziran ayinda stadin %95'i bitmis olur.

Sezon bitimine dogru stad acmak bence hic iyi bir fikir degil. Sampiyon olursak kupayi stadimiza getirip kutlariz ama bence bu sezon acilis yapilmamali.

Insallah ben yanilirim ama genede stadi yeni sezon da acalim derim.
her kafadan bises çıkıyor derken o kafalardan biride sensin yaptığın yorumla :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

19-03 de açılış yaparız... Ama 2017'de... 😀

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı osman1903

Çok mümkün. 2 vinç günde 2 şer yapsa 4 eder. 10 gün yani kalan zamanda kedi yolu vs yapılabilir.
Abi keşke bu iş 2*2=4 kadar kolay olsa bu iş havada Demir montajı birçok aksilik çıkacaktır doğal olarak bunun dışında skorbord ses ışık kedi yolu güvenlik ağları ocak sonunda vinçler çıkarsa büyük başarı derim ben

tabi canım hedef 2035 :bandit:
Siz sanırım iklim şartlarını hiç hesaba katmıyorsunuz... Hedeflenen zamandan çok geride gittiğimizi hesaba katarsak mümkün olan tarihten bahsediyorum... Çünkü; çatı işi ancak mart ortası gibi biter... Ve çatı tamamen bitmeden çimlere başlamazlar... 3 ay denilen çim işine 4 ay koyarsak... Her şey normal gittiği takdirde umarım 2016-17 sezonuna yetişir.

Çevrimdışı Efe

Abi keşke bu iş 2*2=4 kadar kolay olsa bu iş havada Demir montajı birçok aksilik çıkacaktır doğal olarak bunun dışında skorbord ses ışık kedi yolu güvenlik ağları ocak sonunda vinçler çıkarsa büyük başarı derim ben
normal süre olarak ocak ortasına gelmeden bitirmeleri gerekiyor zaten ocak sonu şubat başına kalırsa yeni sezona en yavaş şekilde hazırlanır nasıl olsa bolca zamanımız olacak :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Muhammet Beyazshow a çıktı, konuk ediyorlar şu an

Çevrimdışı BJKENO

stadta yapılacak neler kaldı çatı işleri devam mı  zemin ve koltuklar çevre düzenlemesi falan ?

sırasıyla neler yapılacak çatı kalktı ne zaman zemine ve kolkuklara başlanacak?

sizce stad büyük açılışlarla büyük takımlarla yazın mı açılsın?

Çevrimdışı Efe

Siz sanırım iklim şartlarını hiç hesaba katmıyorsunuz... Hedeflenen zamandan çok geride gittiğimizi hesaba katarsak mümkün olan tarihten bahsediyorum... Çünkü; çatı işi ancak mart ortası gibi biter... Ve çatı tamamen bitmeden çimlere başlamazlar... 3 ay denilen çim işine 4 ay koyarsak... Her şey normal gittiği takdirde umarım 2016-17 sezonuna yetişir.
çim şirketi etkili bir kar yaağmadığı sürece bu işi en geç 70 günde bitireceğini söyledi bizi yağış falan etkilemez diyor adamlar ayrıca hava şartları kar yağmadığı sürece bişeyi etkilemiyor artık o kadar yağmurda rüzgarda çatıda deli gibi çalıştılar çalışmayada devam ediyorlar dün hava karardı ben inerken spotu vurdurdular ve montaja devam ettiler saat 5 e geliyordu bundan sonrası yokuş aşşağı ben zaten bu sezon kesin açılacak falan demiyorum ama yönetim 19.03 e bitirmek istiyor onlarda bıktı bu işten yeni sezona kalmasını istemiyorlar o yüzden koltuk montajı falan erkenden başlayacak dediklerine göre haftaya koltuk montajı başlarsa bu iş olabilir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı osman1903

normal süre olarak ocak ortasına gelmeden bitirmeleri gerekiyor zaten ocak sonu şubat başına kalırsa yeni sezona en yavaş şekilde hazırlanır nasıl olsa bolca zamanımız olacak :icool:
Nasıl olsa yetişir diye çok yavaşlamasınlarda yeni sezonun ilk maçlarınıda kaçırmayalım :)

Çevrimdışı Efe

Nasıl olsa yetişir diye çok yavaşlamasınlarda yeni sezonun ilk maçlarınıda kaçırmayalım :)
o kadarda değil tabi ki ocak ortasını bekleyelim bakalım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

evet bu kadar yuvarlak değil  :tabe: @FARUK sebebi nedir bu görüntünün ?

Net rakam olarak çatının konumu elimizde yok abi tribün orta noktalarına gelen kısım  tam doğru yerinde onun dışındaki yerleri iskele konumuna göre tahmini  tasarladım tabi bu durumda 1-2m konum hatası olabilir köşelerde