Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5908214 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@FARUK abi şuanki çatı ringimiz bu kadar oval bir yapıda değil sanki yanlış mı görüyorum :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Pikselsiz Koltuk

İnşaatın ilk zamanlarından beri bu forumu takip eden bir Beşiktaşlı kardeşiniz olarak emeklerinizi görünce artık dayanamayıp üye oldum hepinize selamlar saygılar..

Çevrimdışı Sedat_BJK

İnşaatın ilk zamanlarından beri bu forumu takip eden bir Beşiktaşlı kardeşiniz olarak emeklerinizi görünce artık dayanamayıp üye oldum hepinize selamlar saygılar..
Hos gelmedin.. yeniden tartismanin fitilini atesleyeceksin simdi durup dururken...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Pikselsiz Koltuk

Hos gelmedin.. yeniden tartismanin fitilini atesleyeceksin simdi durup dururken...

Az piksele bende karşı değilim isim aklıma o geldi o an  :bandit: :super:

Çevrimdışı Bektur

Hoşgeldin kardeşim terimlerin çoğu üretilme şeyler :D
burayı takip etmiyorsan bilemezsin

Merhaba aramıza hoşgeldiniz
Çoğu terim forumda oluşturuldu aslında kaynaklarda bulunmayabilir :)

Teşekkür ederim, hoşbulduk. Sizleri özellikle takip ediyorum yetkili birilerine benziyorsunuz   :money:

O zaman anlamamaya devam. Yukarıda bir arkadaş paintle çizmiş mesela çok anladım orda da sonra biri dedi yanlış çizmiş zaten  :)
hayat bu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:hosgeldin
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı bjklimert_

iyi akşamlar dikine boru montajı ne zaman başlar en yakın tahminle ve gözle görülür değişim yaşanmaya tekrar ne zaman başlarız  :)

ysariusta

• Ziyaretçi

iyi akşamlar dikine boru montajı ne zaman başlar en yakın tahminle ve gözle görülür değişim yaşanmaya tekrar ne zaman başlarız  :)
Şimdi biri de dikine boru nikini alacak.
Hoşgeldin

Çevrimdışı Efe

çatal merdivenleri görünce moralim sıfırlandı  :akuma:
yaw sen bizi takip etmiyosun heralde kaç kere yazdım çatal  kapalı orta kapı haricinde yok passoda da hepsi değişti kapıların yada hiç bişeye bakmasan bile bi kapalı ortadaki kapıya bak bitmiş hali var fotolarda bide hemen yanındaki kapıya bak yine bitmiş şekilde sonrada yeni açığa bak onlar daha bitmedi  :icool:
[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2015, 22:44:21 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@FARUK abi şuanki çatı ringimiz bu kadar oval bir yapıda değil sanki yanlış mı görüyorum :alala:
evt değil farukun render biraz fazla yuvarlak ama fikir verme açısından en iyilerinden bundan daha iyiside olmaz üst kısımlar aynı olacak görüntü olacak sadece biraz daha az yuvarlak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı Ekremblks

Şimdi @Efe abi bu dikine boru ve kısa boru montajı haftasonuda devam ederse sonradan teknik kazanılır hızlanırsa kaç gunde 4te 1i birer şimdiden teşekkürler 😊

ysariusta

• Ziyaretçi

Şimdi @Efe abi bu dikine boru ve kısa boru montajı haftasonuda devam ederse sonradan teknik kazanılır hızlanırsa kaç gunde 4te 1i birer şimdiden teşekkürler 😊
Çeyrek ekmeğe boru montajı. Napacan çeyreğini tamamını sor

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Can sıkıntısına yaptım burayada atayım dedim. İki senede neler yapmışız vay be...  :claps: :claps:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Efe

hepsinin aralık sonuna bitmesi gerekiyor şirket artık hemen bitirip vinçleri sahadan çıkarmak istiyor herkes 19.03 ü istiyor  özeliiklede başkan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ben size şunu net söyleyeyim drenaj ve çim için 70 gün süre verildi ocağın ilk haftası drenaj işi başlar ise bu sezon maç oynanır stadta ocak sonuna sarkarsa bu sezon maç oynayamayız net
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı omercandas

Can sıkıntısına yaptım burayada atayım dedim. İki senede neler yapmışız vay be...  :claps: :claps:

Hafriyat resmini görünce çok hüzünlendim be.O fotoğrafa umutla bakan eski bene çok üzüldüm

SM-G7105 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

evet bu kadar yuvarlak değil  :tabe: @FARUK sebebi nedir bu görüntünün ?

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

ben size şunu net söyleyeyim drenaj ve çim için 70 gün süre verildi ocağın ilk haftası drenaj işi başlar ise bu sezon maç oynanır stadta ocak sonuna sarkarsa bu sezon maç oynayamayız net
Ya 19.03 ya hiç yani :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

aynen öyle  :icool:
Bence gayet mantıklı 19.03 te açmak çok anlamlı olur kulüp tarihi açısından ama yetişmezse yazın büyük bir organizasyonla açılır daha iyi olur :)

Çevrimdışı Efe

Bence gayet mantıklı 19.03 te açmak çok anlamlı olur kulüp tarihi açısından ama yetişmezse yazın büyük bir organizasyonla açılır daha iyi olur :)
öyle olacak zaten benim dünkü izlenimleri baya olumlu stadta her yerde çalışmalar var çatı iskeletini ocak ilk hafta bitirip vinçleri çıkartırlarsa stadın açılışına 70-75 gün kalmış demektir yok olmazsa yeni sezona
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O zaman stadı lig maçıyla mı açıyoruz?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kivanc

O zaman stadı lig maçıyla mı açıyoruz?
beko aracılığıyla barcelona diye konusuluyodu