Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5907873 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı boateng

çatal merdivenleri görünce moralim sıfırlandı  :akuma:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Bektur

Beyler herkese merhabalar, ben de yeni üye oldum. Bu başlığı takip ediyorum ama kullandığınız teknik terimleri hiç anlamıyorum, çatı inşaası terimleri için sözlük veya görsel anlatımlı bir kaynak var mı kullanabileceğim? Anlamadığım halde bu kadar heyecanla takip ediyorum, bir de anladığımı düşünün.
hayat bu.

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı İhsan

Vodafonearena da gece görüntüsü

twitter kullanan arkadaşlarımızdan destek bekliyoruz  :)

https://twitter.com/Faruk_Akkus/status/670281697125101568

3d modelleme konumuz
http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/new/#new

Faruk ellerine sağlık. Çok başarılı.
 Bunuda belirtmeliyim :
Senin adına üzülüyorum. Emre 4 damacana ust uste copy paste yaptı star oldu sen ise en guzel 3D görselleri yapiyorsun ama tık yok.
 :)
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı Erhan

Çevrimiçi Necmi

Beyler herkese merhabalar, ben de yeni üye oldum. Bu başlığı takip ediyorum ama kullandığınız teknik terimleri hiç anlamıyorum, çatı inşaası terimleri için sözlük veya görsel anlatımlı bir kaynak var mı kullanabileceğim? Anlamadığım halde bu kadar heyecanla takip ediyorum, bir de anladığımı düşünün.
Hoşgeldin kardeşim terimlerin çoğu üretilme şeyler :D
burayı takip etmiyorsan bilemezsin

Çevrimdışı Anıl1903

Stadın 3D modeli muazzam görünüyor.Güzel çalışmaların için tebrik ederim seni @FARUK

Çevrimiçi Necmi

Faruk ellerine sağlık. Çok başarılı.
 Bunuda belirtmeliyim :
Senin adına üzülüyorum. Emre 4 damacana ust uste copy paste yaptı star oldu sen ise en guzel 3D görselleri yapiyorsun ama tık yok.
 :)
onun görselleri telif haklarına girdiği için alamıyor kimse :D  @İhsan

Çevrimdışı ozgurcildiroglu

bu durum mesela ankara için de geçerli.. ulaşımda büyük sıkıntılar yoksa 20 dk çok uzun bir mesafe :)
Kim demiş 20 dakikada 3 km gidemiyoruz burada :eyes  :bandit: :akuma:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Vodafonearena da gece görüntüsü

twitter kullanan arkadaşlarımızdan destek bekliyoruz  :)

https://twitter.com/Faruk_Akkus/status/670281697125101568

3d modelleme konumuz
http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/new/#new

@FARUK  ellerine  emeğine  sağlık.O kadar önemli ki şu yaptıkların.YAhu şu hergün yayınlanan fotoları seçerek başka BJK sitelerinde paylaşıyorum.Adamlar beni kahraman yapıyorlar. :D  Biz sürekli zengin bilgi kaynağında  yaşadığımızdan değerini pek bilmiyoruz arkadaşlar.İnsanlar bir iki fotoya, bir iki kırıntı bilgiye  dahi  okadar  açlar ki.Sitemizin kıymetini bilelim kartallar.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Şu Sj kafeslerini hafta icine kadar toplasinlar artik.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı boateng

şuan yeni açıkta girişlerde çatal merdivenin tek tarafı var bence diğer tarafıda bu şekilde yapıp çatal yapıcaklar.İnşallah yanılırım..

Çevrimdışı Samet_

Çevrimdışı CanEmre

şuan yeni açıkta girişlerde çatal merdivenin tek tarafı var bence diğer tarafıda bu şekilde yapıp çatal yapıcaklar.İnşallah yanılırım..
o tek taraf ortaya gelecek. çıkışın ortasındaki basmağın devamı olarak  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı FARUK

O merdivenler önceden konuldu önemli olan çıkış kapısının tam ortasında merdiven olması kapalı orta hariç şuan ortada merdiven var ve çatal olmayacak gibi görünüyor

Çevrimdışı FARUK

Harikasın Faruk!
Bu ne muhteşem görüntüdür!Gerçeği bu kadar güzel olacak mı:)
Olacak bence bu şekilde hayal ediyorum :)  sütunlarla birlikte daha da güzel olacak

Çevrimdışı FARUK

Merhaba aramıza hoşgeldiniz
Çoğu terim forumda oluşturuldu aslında kaynaklarda bulunmayabilir :)

Çevrimdışı ozan062

herhangi bir stadın catısı gibi:) yani onda yapıcak birsey yok en azından üstte sponsor ismi ve bizim ismimiz yazıcak bu biraz değiştirecek, birde dogal oalrak teknik özellikler farklı ama bizim gözler ha bursa ha kiev ha bizimki dicek:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı AmaralGürses

konu dışı affınıza sığınıyorum...
arkadaşlar BJK tv de bizim bu sezon attıgım golleri ve pozisyonları gösteren bi klip var orda çalan müziği bulmaya çalışıyorum.bilen varmı acaba ...

Dostum izlemedim programı ama eğer akıllı telefonun varsa "Shazam" diye bir app var, indiriyorsun, tıklıyorsun, dinlettiğin müziğin seceresini döküyor ilerisi için aklında bulunsun.

Çevrimdışı Kartal Ç

çatı kolonlarinin dikili oldugu yuzeye kufeki işi nasil olacak acaba kolonlarin vidalarini kapatmak yada kapatmamak hangisi tercih edilecek, bide bu iskele işi gercekten @ssecrett  in dedigi gibi taaa en alttan mi kurulacak yoksa üstten kolayi yok mudur bu isin @Necmi  abi..

Belki orayı kolonların arasındaki demir korkulukların dış tarafında yerde yer alan ışıkların olduğu kısım gibi yaparlar. Çatı kolonlarının olduğu halkaya da led takıp çatıyı aydınlatırlar gibime geliyor.

Çevrimdışı Mesut.1903

Stadimiz aynı bizans ve Roma dönemindeki  arena lara benziyor.. colossesum mimarisi (diklik ve derinlik yogunlugu)ile dizayn edildiğini okumustum bi yerde.. Beşiktaş taraftarı ve vodafone arena birlikteliğini hayal bile edemiyorum  ☺