Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5907259 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Gececalısması mı var resım gelmıste ondan sordum
hayır gece çalışması yapılacak bi ortam yok artık çatıda çok tehlikeli bir alan var parçaalar çok büyük gündüz saat 5 e kadar en fazla çalışma olur iç tarafta işler sürüyordur orda çalışma durmaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Kasım 2015, 23:50:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@FARUK mükemmel eline sağlık. Umarım böyle sade olur enfes.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

@FARUK mükemmel eline sağlık. Umarım böyle sade olur enfes.
hemen hemen öyle olacak sadece az bi piksel ve büyük yazılılarla sponsor isimleri yazacak ek :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Bilen bir  arkadaş  yazabilirmi lütfen.Skorbordların  yerleri  neredeydi? Başka bir  forumda  sordular  bana da.Unuttum da.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bilen bir  arkadaş  yazabilirmi lütfen.Skorbordların  yerleri  neredeydi? Başka bir  forumda  sordular  bana da.Unuttum da.

Eski açık-Kapalı köşesi,

Yeni açık-Numaralı köşesi.

Çapraz karşılıklı yani stadın 2 köşesinden :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Eski açık-Kapalı köşesi,

Yeni açık-Numaralı köşesi.

Çapraz karşılıklı yani stadın 2 köşesinden :)

Sağol  Yusuf.Eski açık ve yeni  açık diye  yazmıştım ama tam noktaları  yazamadıydım elemanlara.Doğru bilgi vermek lazım.HAtırlayamadım tam olarak.Teşekkürler  abicim.

Çevrimdışı İlkem1903

arkadaslar pikselli koltuk sisteminden vazgeçme şansımız yok mu

Çevrimdışı serti67

kerem nerelerde yaa fotolarıyla kendısı ozlendı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sağol  Yusuf.Eski açık ve yeni  açık diye  yazmıştım ama tam noktaları  yazamadıydım elemanlara.Doğru bilgi vermek lazım.HAtırlayamadım tam olarak.Teşekkürler  abicim.

Rica ederim abi :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı FARUK

Merhaba Arkadaşlar,
Kapalı tribünde yapacak olan 'BEŞIKTAŞ' yazisindaki A harfi keskin cizgiler yerine daha oval yazilsa daha șık gorunmez mi?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Merhaba Arkadaşlar,
Kapalı tribünde yapacak olan 'BEŞIKTAŞ' yazisindaki A harfi keskin cizgiler yerine daha oval yazilsa daha șık gorunmez mi?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoşgeldin
hiç bir fikrim yok ama bizim yazı karakterimiz bu güne kadar o tür bir fontla yazılmadı.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Şu kapılar konusunda bişey demek istiyorum. Bence çimentoyla sıva yapılıp düzeltilmiş kapılar. Füme rengi o yüzden. Üstüne beyaz astar atılıp boyanır. Bence bi yanılgı var. O füme renkliler çimentoyla düzeltilenlerdir.  :)

bunu bende 2-3 gündür söylüyorum , çoğu kişi astarı iç cephede gördüğünden farkı anlayamıyor , 2 kat astar atılmış binaya öğlen vakti bakın  ,boyadan ayırt edemessiniz.

Şahsen 2 gün boyunca "yeaaa bizim bina niye beyaza boyandı" diye hayıflanırken , ertesi gün gül kurusu ile karşılaşmam oldu.  :iblush:

Çevrimiçi Necmi

bunu bende 2-3 gündür söylüyorum , çoğu kişi astarı iç cephede gördüğünden farkı anlayamıyor , 2 kat astar atılmış binaya öğlen vakti bakın  ,boyadan ayırt edemessiniz.

Şahsen 2 gün boyunca "yeaaa bizim bina niye beyaza boyandı" diye hayıflanırken , ertesi gün gül kurusu ile karşılaşmam oldu.  :iblush:
zaten kaç gündür söylüyoruz vurulan astar boya üstüne füme vurulacakmış diye.

Çevrimdışı ALI RIZA

Günaydın Forum Kalkın Bugün BJK maçı var 
:halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı İhsan

Günaydın :sleepzz:  :uyucam:
Uyanın. Bugün yapılacak çok işimiz var
Üstelik maçımız bile var

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

Çatımızı yeni hali ile güncelledik arkadaşlar ayrıca kapalı tribüne Beşiktaş yazıldı

Twitter da desteğinizi bekliyoruz https://twitter.com/Faruk_Akkus/status/669566600777998336

3D modelleme konumuz
http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/new/#new

elinize emeğinize sağlık abi güzel olmuş , Beşiktaş arena ayrıntısı iyi düşünülmüş pikseller eksik ama
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Efe

Günaydın Forum Kalkın Bugün BJK maçı var 
:halay: :halay: :halay:
ben kalktim maça geliyom sen boş boş mesaj atiyon ıslancaz bugun olimpiyatta  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

cümleten günaydın
günaydın abi kombine satışları ne durumda :) son bilgi var mı @tayfun

ysariusta

• Ziyaretçi

günaydın abi kombine satışları ne durumda :) son bilgi var mı @tayfun
Alan aldı alamayan dizini dövüyor Samet. Tayfun'un da hevesini kaçırdılar.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı SDemirsoy

Alan aldı alamayan dizini dövüyor Samet. Tayfun'un da hevesini kaçırdılar.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla sayıyordu ne güzel :)

Çevrimdışı Yasin A.

arkadaşlar pankartları nereye asacağız stad açıldıktan sonra?
yani saha ile tribünlerin başladıgı kısa duvarlar önünde reklam panoları olacaktır heralde, alt-üst tribünler arasında localar var oralara olur mu acaba? nasıl olacak genel olarak hiç konuşuldu mu?

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Melekcik

Hayırlı günler arkadaşlar nasıl gidiyor bakalım stad nezaman maç oynayacağız 😊😊
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!