Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5907846 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CanEmre

Çatımızı yeni hali ile güncelledik arkadaşlar ayrıca kapalı tribüne Beşiktaş yazıldı

Twitter da desteğinizi bekliyoruz https://twitter.com/Faruk_Akkus/status/669566600777998336

3D modelleme konumuz
http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/new/#new

ellerin dert görmesin @FARUK  :claps:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı harund1k3

arkadaşlar @harund1k3  den şu dantel mevzusunda özür diliyorum
onun söylediği bir söz değilmiş başka bir arkadaş söylemiş ve benim aklımda
yanlış kalmış iyice doğruluğunu kontrol etmeden yazmam hataydı. Orda yanlış davranmışım.

Mevzu gereginden fazla uzadi bir yanlis anlasilma yuzunden. Burada herkes stadin daha iyi olmasi icin konusuyor bazen tartismalar uzayabiliyor. Ben en basindan beri soyluyorum @Necmi abi burada gecesini gunduzune katan her soruyu cevaplamaya calisan biri. Forum icerisindede cok hakli bir sekilde saygi goruyor. Bu mevzuyu bu sekilde sonlandirmamiz gercekten iyi oldu. Ben tekrar kendisine ve forumdaki arkadaslara karsi bir saygizilik yaptiysam ozur diliyorum. Cunku besiktaslinin besiktaslidan baska dostu yok. Burada sabahlara kadar statla besiktasla alakali yazan arkadaslarinin hepsi birbirinden degerlidir.

Çevrimdışı Karabay

rahatlayacak bir şey yok aslında beyazda olur fümede olur
işin nasıl duracağı koltuk montajından sonra belli olur beyaz koltuklarla
belkide beyaz güzel durur.
valla abi benim hoşuma gitmedi değil :D

Çevrimiçi Necmi

Çatımızı yeni hali ile güncelledik arkadaşlar ayrıca kapalı tribüne Beşiktaş yazıldı

Twitter da desteğinizi bekliyoruz https://twitter.com/Faruk_Akkus/status/669566600777998336

3D modelleme konumuz

@FARUK  emeğine sağlık gerçekten harika bir iş çıkartmışsın

Çevrimdışı harund1k3

3D modelleme konumuz

@FARUK

Kardesim neredeyse mukemmel olmus. gercekten cok begendim ellerine emegine saglik. hayalimdeki stat tam olarak bu. belki yeni acik veya eski acikta besiktas logosu olabilirdi ek olarak. O da tartisilir. Bunun disinda bir de B harfinden sonra gelen E S I harfleri arasindaki bosluk K T A harfleri arasindaki bosluktan cok az da olsa fazla gibi. Gosterdigin aci itibariyle o sekilde gozukuyor olabilir. Ayni modellemenin kapalidan doksan derece aciyla numaraliyi gosterdigi aci mevcut mu sende ?
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2015, 20:03:26 harund1k3 ]

Çevrimdışı Sezer94

Su isaretledigim alan bizde de gozukecek mi ?
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı FARUK

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar ben çizerken çok keyif alıyorum ve kısıtlı zamanda elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

Çevrimdışı FARUK

@FARUK

Kardesim neredeyse mukemmel olmus. gercekten cok begendim ellerine emegine saglik. hayalimdeki stat tam olarak bu. belki yeni acik veya eski acikta besiktas logosu olabilirdi ek olarak. O da tartisilir. Bunun disinda bir de B harfinden sonra gelen E S I harfleri arasindaki bosluk K T A harfleri arasindaki bosluktan cok az da olsa fazla gibi. Gosterdigin aci itibariyle o sekilde gozukuyor olabilir. Ayni modellemenin kapalidan doksan derece aciyla numaraliyi gosterdigi aci mevcut mu sende ?
Mümkün olduğunca aslına uygun olsun istiyorum bu yüzden en muhtemel olanı yapıyorum. BEŞİKTAŞ yazısı nı sızan görsele göre uyguladım EŞİ ve KTA görselde orta hattın solunda ve sağında merdiven lerden dolayı aynı mesafeye sığdırılmış İ harfi diğerlerine göre 3 te 1 alan kapladığı için o şekilde oluyor mecburen ama açı da bunun belirgin hale gelmesine katkıda bulunmuş
Renderlar alındıkça paylaşıyorum farklı açılardan render gelecek

Çevrimdışı cio

@FARUK Kardeş ellerine sağlık önceden havaya sokuyorsun bizi  :super:

Bu arada bu modellemeleri EA Sports ' a gönder de Fifa 17 için hazırlıklara başlasınlar. Seneye herhalde donanım açısından Avrupada listeye girmiş ve dünyanın en güzel manzaralarından birine göre konuşlandırılmış stadı simülasyonlarına eklerler diye düşünüyorum.  :icool:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Sezer94

@Sezer94 :)

Hemem hemen ayni belki biraz daha az gozukur stadda bu arada neredeyse 2. Kata kadar cikmis kameranin en genis hali mi bu, bizim ilk kat yuksek degilmis

Çevrimdışı serti67

sıze yakışanı yaptınız besıktaslı durusu
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı acan07

@FARUK Kardeş ellerine sağlık önceden havaya sokuyorsun bizi  :super:

Bu arada bu modellemeleri EA Sports ' a gönder de Fifa 17 için hazırlıklara başlasınlar. Seneye herhalde donanım açısından Avrupada listeye girmiş ve dünyanın en güzel manzaralarından birine göre konuşlandırılmış stadı simülasyonlarına eklerler diye düşünüyorum.  :icool:
stadın oyunda olması için bizden çok vodafone uğraş verir bence . her yıl oyunu milyonlar oynuyo bundan daha iyi reklam olamaz herhalde :D

Çevrimdışı Sezer94

Çevrimdışı FARUK

Ya da gorseldeki kamera acisi bu fotograftaki gibi en genis cekim
Evet kameranın olacağı noktadan yakınlaştırma yapılmadan alınan render

Çevrimdışı ozan062

Pilot kamera noktasından reklam panosu ve tribün görünümü

3d modelleme konumuza bu linkten ulaşabilirsiniz

bu konuda işte hayli endişeliyim,,,loca kalabalıgı konusunda,,

gerçi sahaya zoom biraz daha artıcagından localar gorunmucektir ve reklam kısımları daha az goze carpacaktır umarım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Eray_Steiermark

3D modelleme konumuz

Harika olmuş eline sağlık  :claps: Yazı simetrik olmamış yalnız..

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Alt kat loca koltukları modellemedeki gibi siyah olmayacak değil mi?

Çevrimdışı cursedofdragon

Alt kat loca koltukları modellemedeki gibi siyah olmayacak değil mi?

siyah olucak.

Çevrimdışı F1903

Eline saglik adasim @FARUK harika bir calisma olmus. Stad ile ilgili begenim ve hayranligim bir kat daha artti bu gorsel ile. Bitse de Vodafone Arena'da yerimi (430. Blok 17. Sira 22. Koltuk) alsam  :super:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı FARUK

Harika olmuş eline sağlık  :claps: Yazı simetrik olmamış yalnız..
Yazıyı simetrik yapmak mümkün değil
1.si Beşiktaş yazısı i harfinden dolayı Beşi-ktaş şeklinde simetrik olamıyor orta hat K harfinin uzun kenarı üzerine denk geliyor yani orta merdivenlere denk geliyor sağa kaymak zorunda
2. Olarak yine merdivenlerden dolayı EŞİ  ve KTA harfleri aynı bölgeyi doldurmak zorunda kalıyor i harfinden dolayı daha seyrek oluyor KTA ise daha sık olmak zorunda
Sızan görselde de dikkat edilirse o şekilde KTA arası sık iken bundan sonra gelen Ş daha ayrık

Çevrimdışı Efe

valla abi benim hoşuma gitmedi değil :D
bakıyorum beyaz çıkış kapılarını şimdiden alıştınız  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SUPERNATURAL

Yazıyı simetrik yapmak mümkün değil
1.si Beşiktaş yazısı i harfinden dolayı Beşi-ktaş şeklinde simetrik olamıyor orta hat K harfinin uzun kenarı üzerine denk geliyor yani orta merdivenlere denk geliyor sağa kaymak zorunda
2. Olarak yine merdivenlerden dolayı EŞİ  ve KTA harfleri aynı bölgeyi doldurmak zorunda kalıyor i harfinden dolayı daha seyrek oluyor KTA ise daha sık olmak zorunda
Sızan görselde de dikkat edilirse o şekilde KTA arası sık iken bundan sonra gelen Ş daha ayrık

Cok güzel olmus eline saglık fakat bir ara bos vaktin varken sunu yapabilirsen daha güzel oturur ve gözükür diye düsünüyorum.

Tribünde
"B" yerine "BE" 
"EŞİ" yerine "ŞİK"
"KTA" yerine "TAŞ"
"Ş" yerine "JK"

Bu sekilde yapma olasılıgın var ise mükemmel olur .Birde mümkünse kale arkasına 1903 - "1" "90" "3" seklinde. Simdiden tesekkurler.

Çevrimdışı Efe

tüm alt kay çıkış kapıları bildiğin süt beyaza boyandı hayırlı olsun  :kop: :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK