Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904272 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı khanlu

Numaralı loca

Çok korkuyorum tepeye koyacaklar diye. Şöyle olsa tadından yenmez...
Bursa Kartalı.

San Mamesin kamera acisina bak Ayni onun gibi olacak...
Epl de cok asagida oluyor kamera acisi bende bu kadar alcakta olani beğenmiyorum her pozisyonu takip edemiyorsun..

Çevrimdışı vural

Benim tahminim açı olarak tam böyle olacak, kale arkalarıda neredeyse sahanın içinde olacak , tadından yenmez :)

Çevrimdışı Efe

2.katin en bas kismininda orta bolum kamera icin ayrildi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kartal66

Loca degil
Numarali 2.ci katin ilk sırasında olacak..

Acaba oranın bi resmini paylaşabilirmisiniz?

Çevrimdışı khanlu

2.katin en bas kismininda orta bolum kamera icin ayrildi
Mabette olan arkadaşlarımızdan bir ricada bulunsak. Kameranın yerleştirileceği yerden sağlı sollu altlı üstlü birkaç fotoğraf çekse, mümkünse video çekse de bir görsek. Yoksa Yönetimi şimdiden bilgilendirelim, tavsiyemizi sunalım taraftar olarak.
Bursa Kartalı.

Benim tahminim açı olarak tam böyle olacak, kale arkalarıda neredeyse sahanın içinde olacak , tadından yenmez :)
Bizim kale Arkalari diger stadlardakilerden cok farkli abi
Mesela herkes en etkili kale arkalarinin Bursada olacagini düşünüyor Tek katli olmasi sebebiyle ama Sunu atlıyorlar Kale araksi tek kat oldugu icin tribun uzadikca sahadan uzaklasiyor ve Gorus acisi zorlasiyor
Bizde ise durum cok farkli ikinci kat sahaya 1.ci kattan bile daha yakin geriye dogru degil de sahaya dogru 2.ci kat
Bu nedenle hicbir kale arkasi bizimkilerle kiyaslanamaz
Acildiginda da bunu NET sekilde göreceğiz , Yeni acik Turkiyenin en etkili ve en baskili tribunu olacak..
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2015, 11:57:30 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı FARUK

Acaba oranın bi resmini paylaşabilirmisiniz?
Suan resim yok ama fikir sahibi olmak acisindan bir iki tane Athletic bilbao mac videolarina bakabilirsiniz , San Mames kamera acisi gibi bir aci olacagini düşünüyoruz..

Çevrimdışı Altuğ

Merhaba Arkadaşlar.

Yunus ben. Forza'da da üyeyim, burada da olmak istedim.

Mabedimizin havadan son çekimini yapmıştım (14 Kasım) ve belirli aralıklarla buna devam etmeyi planlıyorum.

Bu haftasonu çekim yapsam farkedilir bir değişiklik olur mu acaba?

Hoşgeldin Yunus.

Çevrimdışı grlsyr

Umarım fotoğrafı yükleyebilmişimdir. Çatının üst beton bileziğini kaplamak için iskeleler kurulmaya başlamış, ayrıca taş kaplama için mevcut iskeleler kadar daha iskele gelmiş yeni. Bir de belki eskiden konuşulmuştur ama hatırlamıyorum statda çalışan şirketlerin olduğu tabloda en altta prekast kaplama diye bir kutu var ve şu an boş. Prekastlarda (tribün kapıları filan diye düşünüyorum) bir kaplama yapılacak ben onu anlıyorum. Herkese iyi günler dilerim.

Edit: foto düzeltildi.
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2015, 12:58:35 CanEmre ]

Çevrimdışı canergiray77

stadyuma girdikten sonra asansörle ineceksiniz alt kata , ayakta izlendiğinde görüş problemi yaşayabilirsiniz diye düşünüyorum belki o sırayı platformla yükseltebilirler. @canergiray77
açıkcası bencede öyle olabilir çünkü herkes ayakta izliyor maçları herkes nasıl izlemek isterse öyle izler hani hem sağlıklı olan taraftarlar ağız tadıyla maç izlesin hemde engelli taraftarlar rahat izlesin atatürk olimpiyat stadında ki gibi bir işlem olabilir  kulüpteki yöneticiler yada arenada ki müdürler çalışanlar başkanlar bu mesajı dikkate alırsanız sevinirim @ahmetx
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı cursedofdragon

Umarım fotoğrafı yükleyebilmişimdir. Çatının üst beton bileziğini kaplamak için iskeleler kurulmaya başlamış, ayrıca taş kaplama için mevcut iskeleler kadar daha iskele gelmiş yeni. Bir de belki eskiden konuşulmuştur ama hatırlamıyorum statda çalışan şirketlerin olduğu tabloda en altta prekast kaplama diye bir kutu var ve şu an boş. Prekastlarda (tribün kapıları filan diye düşünüyorum) bir kaplama yapılacak ben onu anlıyorum. Herkese iyi günler dilerim.

resimler için teşekkürler :)

Çevrimdışı CanEmre

7-8 tane sj standı sökülmüş ve sökülmeye devam ediyor.
Çıkışlarda ve merdivenlerde çalışma var.
Yeni açık numaralı arasında dışarıdan iskele kurulmuş sanırım üst beton halkanın küfekilerine başlanacak.
Haa bir de tarihi duvar tarafında beton dökümü vardı...
Stand sökümü cumaya kalmaz sanki
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Kasım 2015, 12:59:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
:hosgeldin öncelikle .

Beni forza'da quaresmaya küfürsüz hakaret içermeyen bir eleştiri yüzünden süresiz şutladılar , burada necmi abi azıcık fırçalasa da fikirlerini söyleme özgürlüğü üst düzeyde :D
:kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

bizimki  daha yüksekde olacak San Mames gibi, EPL de daha alçak ve yakın çekim yapılıyor bizde insanlar senin benim gibi değil sahayı geniş olarak görmek diğer oyuncular ne halt karıştırıyor bilmek istiyorlar  :D @khanlu
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2015, 13:06:38 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

7-8 tane sj standı sökülmüş ve sökülmeye devam ediyor.
Çıkışlarda ve merdivenlerde çalışma var.
Yeni açık numaralı arasında dışarıdan iskele kurulmuş sanırım üst beton halkanın küfekilerine başlanacak.
Haa bir de tarihi duvar tarafında beton dökümü vardı...
Stand sökümü cumaya kalmaz sanki
Teşekkürler @CanEmre
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cursedofdragon

bizimki  daha yüksekde olacak San Mames gibi, EPL de daha alçak ve yakın çekim yapılıyor bizde insanlar senin benim gibi değil sahayı geniş olarak görmek diğer oyuncular ne halt karıştırıyor bilmek istiyorlar  :D @khanlu
Aynen oyle @ahmetx abi
Mesela ben beğenmiyorum Epldeki kamera acılarını
San mamaes gibi biraz dha genis acilar tercihim dedigin gibi doger oyuncular topsuz alanda ne yapiyor gormek istiyorum..

Çevrimdışı khanlu

bizimki  daha yüksekde olacak San Mames gibi, EPL de daha alçak ve yakın çekim yapılıyor bizde insanlar senin benim gibi değil sahayı geniş olarak görmek diğer oyuncular ne halt karıştırıyor bilmek istiyorlar  :D

O zaman şöyle bir önerim var, kameranın koyulacağı yerin hemen arkasında yada yanında olan kombine sahipleri görüş açılarının engellendiği gerekçesiyle dava açmak isterse seve seve yardımcı olurum :) bıktım kuşbakışı gibi maç izlemekten, azıcık maçı yaşayalım bizde, bizim neyimiz eksik jack' den John' dan Adam' dan.
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı ahmetx

Edit: foto düzeltildi.

nerde yazıyor @grlsyr

Çevrimdışı ahmetx

O zaman şöyle bir önerim var, kameranın koyulacağı yerin hemen arkasında yada yanında olan kombine sahipleri görüş açılarının engellendiği gerekçesiyle dava açmak isterse seve seve yardımcı olurum :) bıktım kuşbakışı gibi maç izlemekten, azıcık maçı yaşayalım bizde, bizim neyimiz eksik jack' den John' dan Adam' dan.
Lig tv biraz zoom yaparsa aynı zevki verir @khanlu