Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904295 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fatih

Merhaba Arkadaşlar.

Yunus ben. Forza'da da üyeyim, burada da olmak istedim.

Mabedimizin havadan son çekimini yapmıştım (14 Kasım) ve belirli aralıklarla buna devam etmeyi planlıyorum.

Bu haftasonu çekim yapsam farkedilir bir değişiklik olur mu acaba?
Hosgeldin hocam.

Olmaz olur mu? Her hafta bekliyoruz:)
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Necmi

Merhaba Arkadaşlar.

Mabedimizin havadan son çekimini yapmıştım (14 Kasım) ve belirli aralıklarla buna devam etmeyi planlıyorum.

Hoşgeldin kardeşim forzada izlemiştim eline sağlık gerçekten
çok iyi bir çekimdimerak etme burdakiler en ufak değişikliği görür :)
ama çatı işlerinde çok işe yarayacak birde koltuklarda @Popular Demand

Çevrimdışı sylar

günaydın dolmabahçe yolunda yürüyen kartallar . dün gece rüyamda vodafone arenada yangın cıkmıstı. Allah korusun.

Çevrimdışı warofpoet

bunu anlamak için paralelden bir resim görmek lazım
üst katların karşılıkli görüşü kesilmedi gibi geldi bana ama ön taraf bir metre kadar aşağıya düşecek
şu anda yukarda @Efe

abi çatı yukarda diyoruz da çatının ağırlığının çoğu daha takılmadı. üstüne yük bindikçe de aşağıya inme olmayacak mı biraz , halatlar iyice gerilerek. sj ler söküldükten sonra ideal konumunda olmayayacak sanırım yük binince ideale gelecek. Günaydın forum ahalisi bu arada  :D KOltukları görmeye başlasak artık ya  :ishock:
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı ilhan

günaydın dolmabahçe yolunda yürüyen kartallar . dün gece rüyamda vodafone arenada yangın cıkmıstı. Allah korusun.
Günaydın;
Merak edecek bişey yok, bence o yangın  gönlümüzden yanan hasret ateşidir.

Çevrimdışı Mehmet92

yedigöllerden geliyorum, tabiat harikası bir yer. kampa uygun.  :D :D :D :D :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Vay be,numaralı hafriyattan fore kazık makinesine hepsi orda.Daha dertlerin en basit olan hali :D

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Erhan

Bakalım kalan çatı üçgenlerini(oluklu dikey parçalar ve oluklu-halat arası çelikler) yerde mi yapıcaz havada mı :money:

Çevrimdışı ahmetx

inş dediğiniz gibi birde son birşey sormak istiyorum asansörler vasıtası ile mi çıkılacak oraya yoksa stad içinde düz ayak yer mi çimleerden bakıldığına göre 2 kat olmuş oluyor orası  :ok:

stadyuma girdikten sonra asansörle ineceksiniz alt kata , ayakta izlendiğinde görüş problemi yaşayabilirsiniz diye düşünüyorum belki o sırayı platformla yükseltebilirler. @canergiray77
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Bakalım kalan çatı üçgenlerini(oluklu dikey parçalar ve oluklu-halat arası çelikler) yerde mi yapıcaz havada mı :money:

yerde yaparlar bence
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Erhan

yerde yaparlar bence

Aynen ahmet abi.

2 oluklu parçayı birleştiricekler.Asıcan vince alttan diğer parçaları eklicekler.Sonra tak yerine bu kadar basit :biggrinking: :super:

Çevrimdışı Efe

strand jackleri ve standlari sokmeye devam ediyorlar bunlar bitince artik oluklu boru montajina baslarlar heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

abi çatı yukarda diyoruz da çatının ağırlığının çoğu daha takılmadı. üstüne yük bindikçe de aşağıya inme olmayacak mı biraz , halatlar iyice gerilerek. sj ler söküldükten sonra ideal konumunda olmayayacak sanırım yük binince ideale gelecek. Günaydın forum ahalisi bu arada  :D KOltukları görmeye başlasak artık ya  :ishock:
bu dediğin ne kadar gergin olduğuyla ilgili bir durum yükün tamamını
kaldıracak gerginliğe ulaştıysa yük onu aşağıya indirmez @warofpoet

Çevrimdışı GIUNTI

Maçlarda canlı yayın kamerasının koyulacagı noktadan farklı zoom'larda video/foto çeken var mı acaba?

Bir de, tribun ışıklandırmasının nasıl olacagı konusunda bir gelişme var mı? Benim istegim Bilbao stadındaki gibi aydınlık olması.

Bu arada, çok guzel bir haber : http://www.hurriyet.com.tr/muhammetin-85-lirasi-muzede-40017831

Fikret Orman  :claps:
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2015, 10:27:01 GIUNTI ]

Çevrimdışı EagleForce

ocak ve şubat aylarında takılırsa 41300 de kalırız o zaman  :D şubatı es geçelim ocak ve martta takalım 43400 olsun  :kop: senin hesaba uyan ardarda iki ay 30 gün yok. :D

2016 Subat 29 gun. Sikinti yok :)

Çevrimdışı FARUK

24 Kasım salı 9:49 fotoğrafları..  V halatların tamamı takıldı..  Sj ler çelik iskeleler sökülüyor
Twitter Ritz kartalı

Çevrimdışı khanlu

Günaydın arkadaşlar. Bilenlere bir sorum olacak. Tv Canlı yayın kamerası nereye konacak. Numaralı locaya mı, Kapalı locaya mı yoksa Numaralı tepeye mi, kapalı tepeye mi ? Buda çok önemli bence.
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı warofpoet

24 Kasım salı 9:49 fotoğrafları..  V halatların tamamı takıldı..  Sj ler çelik iskeleler sökülüyor
Twitter Ritz kartalı

fotolar çok iyi. kafeslerin sökülmesi çok zor olmayacak gibi.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı quentine83

şuna dikkat ettim.biten bir işin arkasından başka bir işe başlamak çok uzun zaman alıyor.çatı havaya kalkalı kaç gün oldu.v halatlar yeni bitti.şimdi uzun borular başlayacak .hazırlıkları vs ne kadar sürecek bakalım.bir işten başka bir işe geçiş süreleri çok zaman kaybettiriyor bize.ama yapacakta bişey yok sanırım...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Erdem Çözer

şuna dikkat ettim.biten bir işin arkasından başka bir işe başlamak çok uzun zaman alıyor.çatı havaya kalkalı kaç gün oldu.v halatlar yeni bitti.şimdi uzun borular başlayacak .hazırlıkları vs ne kadar sürecek bakalım.bir işten başka bir işe geçiş süreleri çok zaman kaybettiriyor bize.ama yapacakta bişey yok sanırım...

çatı kalktı, hemen v halatlara geçtiler.. v halatlar bitti hemen iskeleleri sökmeye başladılar.. daha hızlı nasıl olabilirdi bilmiyorum
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Burak Akay

İnşallah Mabedimizde böyle bir kafes olmaz EPL kalitesinde stad yapıp böyle tel örgü yaparsak bence hiç hoş olmaz

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı GörkemGörkem

Günaydın arkadaşlar. Bilenlere bir sorum olacak. Tv Canlı yayın kamerası nereye konacak. Numaralı locaya mı, Kapalı locaya mı yoksa Numaralı tepeye mi, kapalı tepeye mi ? Buda çok önemli bence.

Numaralı loca

Çevrimdışı empisayn

Merhaba Arkadaşlar.

:hosgeldin öncelikle .

Beni forza'da quaresmaya küfürsüz hakaret içermeyen bir eleştiri yüzünden süresiz şutladılar , burada necmi abi azıcık fırçalasa da fikirlerini söyleme özgürlüğü üst düzeyde :D
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !