Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5897607 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mahmut

Eski açık tarafı. o çok önce yapılmıştı zaten. Diğer taraflar başlamadı henüz.
Ben ilk kez gordum de ondan dedim, bu arada paletliler genelde v halatlarla ugrasmiyor o yuzden v halat isi devam ediyor olabilir eger diger vincler calisiyorsa.

LG-VS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

@Yunus @Necmi @Efe yarın maça gelemiyorum. Bu akşam İran'a gitmem gerekiyor. Sırf bu yüzden (belki İran'dan takip edemem diye) bugün Stada gittim.
Inşallah Perşembe UEFA maçında buluşabiliriz.

Stad, Sivas maçı ve 3 puan size emanet.  :by2:

persembe uefa macinda insallah gorusuruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALBATROS

yeni açık alt küfeki kolonuna siyah bişeyler dökülmüş  :bansign:

Çevrimdışı cursedofdragon

Cuma günü biticek demedimiydi bjk_mabet v halatlar :) 9 tane kalmış :)

Çevrimdışı Efe

bunlar yarinda halat isine devam ederse bitirirler nedeyse hepsi takipmis baya hizlandilar iyi oldu
Şampiyon Beşiktaş JK

bunlar yarinda halat isine devam ederse bitirirler nedeyse hepsi takipmis baya hizlandilar iyi oldu

sonraki aşama kedi yolları mı efe ?

Çevrimdışı Kemal

Rüzgar gelmeden bitirelim diye hizlanmis olabilirler

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kutalmis.pinar

V halat takma işlemi bittikten sonra ne takılcak çatıya.Bilgisi olan varmı?
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Necmi

Cuma günü biticek demedimiydi bjk_mabet v halatlar :) 9 tane kalmış :)
hakkında vahiy inmedi hızlı çalışırlar erken bitirirler
bu işleri tahmin etmek başka iş planlaması yapmak başka
yada ne bileyim zor olanlar vardır önce onlarla uğraşılır sende süreyi onlara göre hesaplarsın
ama bir bakmışın diğerleri tak gitsin oluyor. Burda verilen süreler işin gidiş hızına göre hesaplanan
sürelerdir. İşin hızlanması yada yavaşlaması bu süreyi direk etkiliyor. Yoksa ben daha her hangi bir işde
bir firmanın işi şu gün şu saatte bitireceğiz dediğini duymadım. Hep muğlak konuşurlar. Mesela sorulmuştur
verilen cevap önümüzdeki hafta biter olmuştur sen bunu cuma olarak alırsın direk yada öğle demek zorunda kalırsın

Çevrimdışı Necmi

birde firma şu gün derken V halatları hesap etmiyordur orda onun için sadece V halatlar yok
bunları takacak sj leri boşlayacak ayarları yapacak ondan sonra sj leri ve iskeleleri sökecek
onun için bu işlerin tamamı bir bütün.

hakkında vahiy inmedi hızlı çalışırlar erken bitirirler
bu işleri tahmin etmek başka iş planlaması yapmak başka
yada ne bileyim zor olanlar vardır önce onlarla uğraşılır sende süreyi onlara göre hesaplarsın
ama bir bakmışın diğerleri tak gitsin oluyor. Burda verilen süreler işin gidiş hızına göre hesaplanan
sürelerdir. İşin hızlanması yada yavaşlaması bu süreyi direk etkiliyor. Yoksa ben daha her hangi bir işde
bir firmanın işi şu gün şu saatte bitireceğiz dediğini duymadım. Hep muğlak konuşurlar. Mesela sorulmuştur
verilen cevap önümüzdeki hafta biter olmuştur sen bunu cuma olarak alırsın direk yada öğle demek zorunda kalırsın

Herşey'i detaylı açıklamana gerek yok abi :) Bende biliyorum bunları erken bitmiş demek istedim ama sen hep kötü algılıyorsun :)

Çevrimdışı Erhan

SJler salınır.

SJ ve platformları sökülür.

Çevrimdışı Necmi

1- iskeletin kirişe kadar olan kısmı yapılacak
2- semer montajları yapılacak
3- elektrik tesisatı montajı yapılacak
4- Vodafone vericileri monte edilecek
5- skorboart montajı yapılacak
6- Membran montajı yapılacak

@kutalmis.pinar

Çevrimdışı empisayn

birde firma şu gün derken V halatları hesap etmiyordur orda onun için sadece V halatlar yok
bunları takacak sj leri boşlayacak ayarları yapacak ondan sonra sj leri ve iskeleleri sökecek
onun için bu işlerin tamamı bir bütün.

Cuma bitecek derken sj iskelelerin sökümü de mi cuma bitecek @Necmi abi ?
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Necmi

Herşey'i detaylı açıklamana gerek yok abi :) Bende biliyorum bunları erken bitmiş demek istedim ama sen hep kötü algılıyorsun :)
yoo neden kötü algılayım :alala:
sadece nedenleri detaylandırdım
benim bir şeyleri ima ettiğimi gördünmü
ben direk konuşmadan yanayım birde açıklamayı senide alıntılasam aslında
foruma yapıyorum ve detaylı açıklamak zorunda oluyorum bir tek sen okumuyorsun :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Cuma bitecek derken sj iskelelerin sökümü de mi cuma bitecek @Necmi abi ?
bilmiyorum bende sizin gibi fikir yürütüyorum
Mabet cuma gününü esnek verdi her hangi bir aksilik olur insanlar beklenti içinde
olmasın diye muhtemelen daha erken bitecek hava durumuna bakmıştır kafasında plan yapmıştır
Rüzgar hızı 50 km yi geçince yüksekte çalışma izni verilmiyor. Terslik çıkacağını düşünüp cuma demiştir.

Aynen teşekkürler.Sonrada kedi yollarına geçilir.

Çevrimdışı cadavra

Bu ruzgarlar yagmurlar catiyi olumsuz yonde etkiler mi ya calismalardan bahsetmiyorum yani cati neticede yerine oturmadi bu yonde bi zarar verir mi ?

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Necmi