Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5897355 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cadavra

@Efe sonunda bende gordum halatlari ya kac gundur bakiorum bakiorum cikaramiodum son yeniinonu resminden anladim mutlu oldum bea :) :)

Çevrimdışı Efe

Yeni inonuden cubuklari goruosan tam sayi cikar abi , sen gorursun bence
bakalim sayalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe sonunda bende gordum halatlari ya kac gundur bakiorum bakiorum cikaramiodum son yeniinonu resminden anladim mutlu oldum bea :) :)
:D bu sefer net cekmis goruluyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Mahmut

Yeni acigin cogu takilmisti onu da diyeyim, kapaliya ve eski aciga bakmadim ama cogu bitmis azi kalmis gibi gozukuyor bence cumaya kalmadan biter bu is.

LG-VS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Efe

Yeni acigin cogu takilmisti onu da diyeyim, kapaliya ve eski aciga bakmadim ama cogu bitmis azi kalmis gibi gozukuyor bence cumaya kalmadan biter bu is.

LG-VS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sali carsamba en gec biter tabi yagmur ruzgar etkilerse cumayi bulur mabet o yuzden cuma demistir bence :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

VHalat sayısını az sonra açıklayacagim. Beni izlemeye Devan edin .  :biggrinking:
Şaka bir yana bazı fotoları yuklemek için eve gidiyorum
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı rubi_tobin

Merhaba. Konu dışı olucak ama 1.kategori Doğu VIP Alt C blok Sıra 1 Koltuk 15 bilet satılık. 60 tl ilgilenen olursa mesaj atabilir
Bence başka forumlara haber sal.
Bu forumda böyle işler olmamalı.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı beşiktaşk

Merhaba. Konu dışı olucak ama 1.kategori Doğu VIP Alt C blok Sıra 1 Koltuk 15 bilet satılık. 60 tl ilgilenen olursa mesaj atabilir

satacağına hayrına gidemiyorum beşiktaş'ımızı desteklemek isteyen imkanı olmayan varsa transfer edebilirim falan desen olmuyor sanki dininiz imanınız para olmuş

Çevrimdışı ozan062

koltuklarımız artık daha yakısıklı olucak biz pikselden cok yazı gorucez.. :ishock: :ishock:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kartal Ç

VHalat sayısını az sonra açıklayacagim. Beni izlemeye Devan edin .  :biggrinking:

Halat sayısında 1den10 a kadar olan bi skalada beklentimizi nasıl tutalım?

edit: 9 muş
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2015, 14:19:18 Kartal Ç ]

Çevrimdışı İhsan

Bugün saat 12.00 itibariyle takılmamış olan V-Halat sayısı 9.
Evet doğru okudunuz. Stadın ettrafını dolandım sadece 9 takılmamış V-Halat gördüm.

Bunlardan
3ü yeni açık Kapalı
4ü Eski açık kapalı
2si eski açık numaralı tarafında saydım.

Toplam 5 ekip kiriş üzerinde çalışıyordu. Yemek vakti olduğu için takan ekip aşşağıya indi. Ama bazi işçiler ise kafeslere girdiler. Muhtemelen SJlerle ayarlar yapılacak.

Beklediğimiden daha fazla takılmış.

Hava rüzgarlı olmasına rağmen çalışma devam ediyordu.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

@İhsan yarın maçtan önce de gel... Beraber sayarız

@Yunus @Necmi @Efe yarın maça gelemiyorum. Bu akşam İran'a gitmem gerekiyor. Sırf bu yüzden (belki İran'dan takip edemem diye) bugün Stada gittim.
Inşallah Perşembe UEFA maçında buluşabiliriz.

Stad, Sivas maçı ve 3 puan size emanet.  :by2:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı kkuirrsaalti

satacağına hayrına gidemiyorum beşiktaş'ımızı desteklemek isteyen imkanı olmayan varsa transfer edebilirim falan desen olmuyor sanki dininiz imanınız para olmuş

1. Maça gidiyorum bu sene hiçbir maçı kaçırmadım.
2. Bilet bana ait değil arkadaşımın.
3. Kale arkaları hariç maç bileti tükenmiş. Belki ihtiyac duyan çıkabilir diye düşündüm. Forumda bilet satışının yasak olduğunu bilmiyordum.
4. Kimse kimseye bedava bilet verme zorunluluğu yok.
5. Biletin gerçek fiyatı neyse onu yazdım. Herhangi kâr etme gibi bir amacım yok.
6. Beni tanımadan benim dinim imanım hakkında yorum yapman komik.

Çevrimdışı FARUK

Bugün saat 12.00 itibariyle takılmamış olan V-Halat sayısı 9.
Evet doğru okudunuz. Stadın ettrafını dolandım sadece 9 takılmamış V-Halat gördüm.

Bunlardan
3ü yeni açık Kapalı
4ü Eski açık kapalı
2si eski açık numaralı tarafında saydım.

Toplam 5 ekip kiriş üzerinde çalışıyordu. Yemek vakti olduğu için takan ekip aşşağıya indi. Ama bazi işçiler ise kafeslere girdiler. Muhtemelen SJlerle ayarlar yapılacak.

Beklediğimiden daha fazla takılmış.

Hava rüzgarlı olmasına rağmen çalışma devam ediyordu.
Çok teşekkür ederiz elinize sağlık güzel ilerlemiş

Çevrimdışı Mahmut

1. fotoya gore bilezik kufekilerine baslamislar

Çevrimdışı Necmi

1. Maça gidiyorum bu sene hiçbir maçı kaçırmadım.
2. Bilet bana ait değil arkadaşımın.
3. Kale arkaları hariç maç bileti tükenmiş. Belki ihtiyac duyan çıkabilir diye düşündüm. Forumda bilet satışının yasak olduğunu bilmiyordum.
4. Kimse kimseye bedava bilet verme zorunluluğu yok.
5. Biletin gerçek fiyatı neyse onu yazdım. Herhangi kâr etme gibi bir amacım yok.
6. Beni tanımadan benim dinim imanım hakkında yorum yapman komik.
Burda bilet satışı yapılması yasak Kardeşim @kkuirrsaalti
direk karaborsa kabul edilip forum ihracı gerektiriyor.
biletleri ancak gönüllü olarak oda ihtiyacı olan bir kerdeşimize devretme izni var
oda başlığında burda onada izin verilmiyor.
elbette kimsenin bedava bilet verme zorunluluğu yok ama burda değil burda parayla verilmesine izin yok
senden alacaklarına gidip kulüpden alırlar kulüp kazanır. Bizim derdimiz maddi imkanı olmayıpta
Beşiktaşı çıplak gözle izleyemeyen kardeşlerimize imkan sağlamak.

Çevrimdışı Necmi

@Yunus @Necmi @Efe yarın maça gelemiyorum. Bu akşam İran'a gitmem gerekiyor. Sırf bu yüzden (belki İran'dan takip edemem diye) bugün Stada gittim.
Inşallah Perşembe UEFA maçında buluşabiliriz.

Stad, Sivas maçı ve 3 puan size emanet.  :by2:

:ok:

Çevrimdışı İhsan

Eski açık tarafı. o çok önce yapılmıştı zaten. Diğer taraflar başlamadı henüz.
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2015, 14:13:35 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

sali carsamba en gec biter tabi yagmur ruzgar etkilerse cumayi bulur mabet o yuzden cuma demistir bence :icool:
:D

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ibrahim

Paletli vinçler çalışmayı bıraktılar büyük ihtimal rüzgar sebebiyle

Çevrimdışı Necmi

yok eski açık orası o bölüm hep vardı :D