Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5890574 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

peki buna ne dersin ?

Commerzbank Arena Ustun Alman teknolojisinin bir ürünü...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

eski stadımız da kapalı çatısının 2 tarafında da  son dönem türk telekım olmak üzere reklamlar vardı

ben şahsen çok takılmıyorum tabiki trübün isimleri olmasa ama bu yazılar daha fazla paraya tekabül ediyorsa yapacak bişey yok

sağlık olsun

Çevrimdışı brkntcnr

Düz simsiyah bana göre en güzeliydi. Kapkara. 300 spartalı daki o çukur gibi böyle korkutucu. Kralı da gelse daha stadın boş halinden korkacaktı. Ayrıca tribünlere sponsorun ismi falan yazılmamalı. Senelik 1 milyon dolar civarı paralara mabedimize isimlerini mi yazıcaz bide. Ben degil 1 milyon 15 milyona da isim yazılmasına karşıyım. Orası bizim mabedimiz. Koltuklarda sponsor ismi nerede yazılmış kim görmüş? Çok saçma olay inşallah gerçekleşmez.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ers1903

Millet gs tribun sponsorlugundan ornek veriyor eski sponsor paralarini artik kimse almiyor,alamiyor gs kale arkasinin tribunun adi mng tribunu oldu arastirma yaptim kap aciklamasi yapmamislar birkac haber sitesi yillik 500 bin dolar diye haber yapmis o yuzden fazla asip kesmeye gerek yok onlarin koltugunda yazmiyor ama catinin en tepesinde mng diye logo asmislar ..

Çevrimdışı Caner

tek renk olsaymış iyiymiş ama şimdi olmuyorsa ve bu koltuk istenildiği zaman değiştirilebilen bir şey ise şayet, şahsi görüşüm şudur ki bu piksel olayı ile ilgili fazlaca kırmışız birbirimizi bugün 3-5 sayfa okudum da gerçi. ki bence piksel maketteki gibiyse çok da kötü durmuyor, hatta hiç kötü durmuyor. piksel seven tv üstünde dantel de sever gibi yorumlar da çok yakışıksız.. daha nasıl olacağını bilmiyoruz bile bir de düşünün yani. herkesin bir beğenisi ve fikrini söyleme hakkına saygı duyuyorum ama buraya kadar kusursuza yakın bir şekilde gelmiş stadı da bir pikselin mahvedeceğini de düşünmüyorum.
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2015, 18:48:16 Caner ]

Çevrimdışı TØLGA

Millet gs tribun sponsorlugundan ornek veriyor eski sponsor paralarini artik kimse almiyor,alamiyor gs kale arkasinin tribunun adi mng tribunu oldu arastirma yaptim kap aciklamasi yapmamislar birkac haber sitesi yillik 500 bin dolar diye haber yapmis o yuzden fazla asip kesmeye gerek yok onlarin koltugunda yazmiyor ama catinin en tepesinde mng diye logo asmislar ..
abi allah aşkına çatıya küçük bi logo asmakla koltuğa adını yazmak aynı şeymi ya
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

tek renk olsaymış iyiymiş ama şimdi olmuyorsa ve bu koltuk istenildiği zaman değiştirilebilen bir şey ise şayet, şahsi görüşüm şudur ki bu piksel olayı ile ilgili fazlaca kırmışız birbirimizi bugün 3-5 sayfa okudum da gerçi. ki bence piksel maketteki gibiyse çok da kötü durmuyor, hatta hiç kötü durmuyor. piksel seven tv üstünde dantel de sever gibi yorumlar da çok yakışıksız.. daha nasıl olacağını bilmiyoruz bile bir de düşünün yani. herkesin bir beğenisi ve fikrini söyleme hakkına saygı duyuyorum ama buraya kadar kusursuza yakın bir şekilde gelmiş stadı da bir pikselin mahvedeceğini de düşünmüyorum.
piksel mahvetmez zaten diğeri mahveder ama sponsor isimleri
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

pikseli begenen tv sinin ustune dantel orgu yakistiranlardir, goruntu aynen dantel animsatiyor
annelerimiz ananelerimiz çoğumuzun evinde bunu yapıyordur. Ben hiç bunu yaptığı için
onları aşağılamayı düşünmemiştim
çok ilginç sabah beri mesajları okuyorum neden pikseli istemeyenler sürekli aşağılama ve hakaret
dolu agrasif yazılar yazıyor. ha birde üstüne pikseli beğeniyoruz dedik diye biz diktatörlükle suçlanıyoruz.
baskı yapıyormuşuz yazım forum geneline dönün bir geçmiş mesajlara bakın kim kime baskı yapıyormuş
bir karar verin hepiniz Beşiktaşlısınız adil bir karar vereceğinize eminim.
zevksiz olduk, teslimiyetçi olduk, diktatör olduk ve bunlarıda ilginç bir şekilde bizim tarafımızdan baskı altında
kalanlar söylüyor. Nasıl baskı yapıyorsak hakareti yeyip sesimizi çıkartamıyoruz.
yazılar artık haddini aşmaya başladı :bandit:
biraz kullandığınız üsluba dikkat edin Türkiyede genel kanı bağır çağır üst perdeden takılır istediğini alırsın
karşındakini sindirirsin bağlamında olur ama burda bu sökmez çünkü burda Beşiktaş taraftarı var adamların ruhunda
isyan olmasa zaten Beşiktaşı tutmazlar

Çevrimdışı sozkul

Arkadaşlalar, stadı nasılsa doldurup koltukların üzerine oturmayacak mıyız, ayakta da olsak farketmez. Boşken nasıl göründüğü o kadarda önemli değil, ayrıca her uygulamanın çirkini güzeli var, mesela tek renk siyah yapıp merdivenleri sarıya boyarsın görüntü PTT olur, beyaz gri ya da eflatun yaparsın fena olmayabilir, ben burayı okurken 15 yaşındaki kızım geldi, ne oluyor dedi, bunları tartışıyorlar dedim, aa gidip nasılsa üstüne oturmayacak mıyız dedi ve gitti.  :)

Çevrimdışı dr.ozan

trollün biri çıkmış sponsor isimlerini tribünlere yazmış, onu da ters yazmış zaten..
bütün gündür kafa patlatıyoruz biz de..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşlalar, stadı nasılsa doldurup koltukların üzerine oturmayacak mıyız, ayakta da olsak farketmez. Boşken nasıl göründüğü o kadarda önemli değil, ayrıca her uygulamanın çirkini güzeli var, mesela tek renk siyah yapıp merdivenleri sarıya boyarsın görüntü PTT olur, beyaz gri ya da eflatun yaparsın fena olmayabilir, ben burayı okurken 15 yaşındaki kızım geldi, ne oluyor dedi, bunları tartışıyorlar dedim, aa gidip nasılsa üstüne oturmayacak mıyız dedi ve gitti.  :)
:kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

:nerd:

Çevrimdışı GörkemGörkem

ama şimdi bu çok düz bir mantık @Görkem
şimdi ankete katılsam ilk tercihim olan beyaz varsa işaretlerim ama bu benim pikselliyi kabul etmediğimmi oluyor.
o anket öyle yapılmaz yüz seçenek koy yüz farklı sonuç alırsın ve her sonuçun karşısında o sonucu beğenmeyen bir büyük kitle olur
şimdi düz siyah %30 la kazanırsa taraftar siyahımı tercih etmiş oluyor peki karşı tarafta siyah istemeyen %70 taraftar değilmi
sen kalkıyorsun azınlığın seçtiği bir renkle kaplıyorsun koltukları
burda renk belirlidir alt beyaz üst siyah anket ancak geçiş piksellimi olsun pikselsizmi diye anket yaparsın ondan sonra taraftarın
piksele bakış açısını görürsün.

Onuda yaptık abi bugün  :evillol:

http://strawpoll.me/6044726/r

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Kasım 2015, 19:17:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Koltuklar için en güzeli düz renk koyu gri siyah arası füme gibi bir renk olacaktı. Tek renk tüm yazılar da beyaz.

Hem siyah gibi boğmazdı hem Chelsea projesi gibi çok şık bir görüntü olurdu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı empisayn

Tamam stadı doldurunca koltukların önemi kalmıyor da bir arkadaşımız da yazmıştı , bu stada sadece maç esnasında mı bakılıyor ? Burada fotoğrafı atılan stadların hangisinde taraftar vardı ki ? Biz nasıl onlarınkine google görsellerden bakıp yorum yapıyorsak onlar da bizimkine bakıp yapacaklar .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı TØLGA

Tamam stadı doldurunca koltukların önemi kalmıyor da bir arkadaşımız da yazmıştı , bu stada sadece maç esnasında mı bakılıyor ? Burada fotoğrafı atılan stadların hangisinde taraftar vardı ki ? Biz nasıl onlarınkine google görsellerden bakıp yorum yapıyorsak onlar da bizimkine bakıp yapacaklar .
bir bakmışın bizimkine reklam boardları  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Koltuklar için en güzeli düz renk koyu gri siyah arası füme gibi bir renk olacaktı. Tek renk tüm yazılar da beyaz.

Hem siyah gibi boğmazdı hem Chelsea projesi gibi çok şık bir görüntü olurdu.
yorum yaptın mı bilmiyorum fikrini merak ettim :D

eğer o fotoda ki gibi sponsor isimleri koltuklara yazılması konusunda ne  düşünüyorsun?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Kasım 2015, 19:32:57
  • Beşiktaş / Bodrum
yorum yaptın mı bilmiyorum fikrini merak ettim :D

eğer o fotoda ki gibi sponsor isimleri koltuklara yazılması konusunda ne  düşünüyorsun?

Kesinleşmesini bekliyorum :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı onurturan

@Necmi abi sizin bi bilginiz var mi bu sabah paylasilan fotoyla ilgili.. Sponsor isimleri kismiyla alakali trollendik diye dusunuyorum..

Çevrimdışı Kadir G.

Bana kızanlar olacak şimdi fakat o paraya tribünlere isimlerini de yazacaksak tek kelimeyle facia olur.

Yıllık miktar yüksek olsa kabul edilebilir. Birkaç kişinin örnek verdiği chelsea-adidas örneğinde kulüp kim bilir ne kadar kar etti.

Çevrimdışı Anıl

trollün biri çıkmış sponsor isimlerini tribünlere yazmış, onu da ters yazmış zaten..
bütün gündür kafa patlatıyoruz biz de..
Yok öyle troll işi falan değil, detaylı şekilde koltuk koltuk işlenmiş sponsor isimleri.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Kasım 2015, 19:40:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Sadece saçmalık şurasında.

Kale arkalarını sponsorlara verdin. Bedeller yüksek değil ama kabul edilebilir sorun yok.

İlla ki kapalı tribünü de vereceksin. Peki kapalı tribüne Beşiktaş yazarsan diğer tribünlere ise tribün sponsorlarını yazarsan sonucunda ne olur?

1) Kapalıya para veren benim ismim neden yazılmıyor dese haklı değil mi?

2) Kulübün 8 harflik ismi puntolarla yazılacak şaka gibi ama sponsor ismi daha uzun olduğu için daha çok punto ile yazılmış olacak.

Yani aslında neresinden tutarsan elinde kalır. Ha böyle bir şey yapılamaz mı? Yapılır. Dünya'da ilk sen yaparsın o nike logoları dışında. Ama bunu içinde çok sağlam bedel alırsın. Bu paralara hem ismini verip hem tribüne ismini yazamaz hiçbir firma.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Kartal Ç

Denizbank kredi borcumuzu tamamen silecekse ben çimin üstüne desen olarak boydan boya 105 metrelik denizbank yazılmasına fit olurum  :evillol:

Keşke zemine de reklam alınabilse. En görünürü o aslında  :D