Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5887115 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Musa1903

2 Sene boyunca zevkle stadı izledim fakat bu koltuk olayından sonra oturup ağlamak istiyorum bu piksel ısrarı nedir ki neden oylama yapılmadı resmi sitede taraftarın beğendiği yapılmalıydı gerçekten hüsran olacağını düşünüyorum kusura bakmayın ama.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

2 Sene boyunca zevkle stadı izledim fakat bu koltuk olayından sonra oturup ağlamak istiyorum bu piksel ısrarı nedir ki neden oylama yapılmadı resmi sitede taraftarın beğendiği yapılmalıydı gerçekten hüsran olacağını düşünüyorum kusura bakmayın ama.
Katilamamak mumkun degil :bawling: :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı FARUK

@bjk_mabet çatıya ne ağırlıkları bağlanacak şuanki iç halkanın ucu alta doğrumu esnetilecek yoksa yanlış mı anladım :alala:
İçerden kiriş e uzanan Gergi halatlarının üstte çelikle bağlantı bölgeleri varya oralar olabilir çelikle halat arası boruların bağlanması için

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Arkadaş  şu pixel olayından ötürü toplu intihara gidiş var forumda.  :lol:  :lol: Tööbe töbe.Yahu her an değiştirilebilecek koltuk montajı bu.Seneye değiştiriririz.Ne var yani.Kaldıki daha ne olacağını  dahi görmeden yorum yapıyorsunuz.Belki daha farklı birşey  deneyecekler.Bi görün bakalım önce.

Çevrimdışı bjk_mabet

:alala: :alala:
@bjk_mabet abi israrla soruyorum abi :D
stat a koltuk izlemeyemi gideceksin??? her sene değiştiririz dert etme bu kadar...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

@bjk_mabet yeni yıla açıklama getirelim
1) Müslümanlar için mi Yeni yıl
2) Hristiyanlar için mi
Çelişkili bir durum  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı osman1903

@bjk_mabet abi soruldumu bilmiyorum çıkışlar çatallı mı düşünülüyor?

Çevrimdışı Necmi

stat a koltuk izlemeyemi gideceksin??? her sene değiştiririz dert etme bu kadar...
yok gelip doldurmaya niyetleri yokta o yüzden koyu renk olsun boşluklar belli olmasın istiyorlar :D

Çevrimdışı Musa1903

Ama bi stadın nerdeyse iç güzelliğini gösteren en büyük etken koltuklar ve biz stadımızı yeni açacağız yani yeni olacağı için güzel bir koltukla başlanmak gerekirdi diye düşünüyorum. Bencede köprüye çıkalım tasarım değişmezse atlarız deriz  :lol: :lol:

:alala:
Poxeli degil abi kapalida Besiktas yazacakmi diyorum , Figur olacakmi diyorum en Kartallisindan :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı F1903

@ahmetx abi de soylemisti, sanirim cogumuz membran konusu netlesti ve ATEX denilen malzeme kullanilacak diye biliyorduk. @bjk_mabet aciklamalarindan anladigim cati membran konusunda henuz kesinlesen bir durum yok. Maliyetini bilmiyorum ama insallah seffaf goruntulu bir malzemede karar kilinir.

Çevrimdışı ahmetx

Atex kesin iç halkanın örtüsü belli değil sadece

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet yeni yıla açıklama getirelim
1) Müslümanlar için mi Yeni yıl
2) Hristiyanlar için mi
Çelişkili bir durum  :evillol: :evillol:

sen illa resimleri yayınla diyorsun @ALI RIZA  :bandit:

Çevrimdışı FARUK

@ahmetx abi de soylemisti, sanirim cogumuz membran konusu netlesti ve ATEX denilen malzeme kullanilacak diye biliyorduk. @bjk_mabet aciklamalarindan anladigim cati membran konusunda henuz kesinlesen bir durum yok. Maliyetini bilmiyorum ama insallah seffaf goruntulu bir malzemede karar kilinir.
Membran belli atex
Uygulayacak firmanın deneme amaçlı yaptığı görsel bile var
Sadece içte 1/5 lik bir kısım şeffaf olacak orası hakkında pek bilgimiz yok sadece

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı ahmetx

Yapcak bir şey yok , ama şu kesin dünyanın en güzeli pikseli bizde olacak @Yunus Emre Dökmeci  :)

Çevrimdışı Efe

İçerden kiriş e uzanan Gergi halatlarının üstte çelikle bağlantı bölgeleri varya oralar olabilir çelikle halat arası boruların bağlanması için
olabilir arka kısım meğil yapmış durumda takılacak incee boruların boyutlarını şuan karşılamnıyor oralrı esneterek boruları takacaklar heralde şu v halatlar takılıp çatı salınsada anlasak nasıl yapacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı F1903

Atex kesin iç halkanın örtüsü belli değil sadece

Hadi ya... Ben de kesinlesmedi diye sevinmistim. Allianz Arena'daki materyal ETFE imis. Keske ondan olsa...

Çevrimdışı Necmi

yok atex kesin belli olmayan iç şeffaf bölümün ne olacağı

Çevrimdışı Ermanacer

@bjk_mabet abi usenmeyip bilgilendirdigin icin sana son 2 yilin en iyi 'caycisi' unvanini taktim ediyorum.

Çevrimdışı F1903

Membran belli atex
Uygulayacak firmanın deneme amaçlı yaptığı görsel bile var
Sadece içte 1/5 lik bir kısım şeffaf olacak orası hakkında pek bilgimiz yok sadece

Hazirlanan o gorsele bi bakma sansimiz var mi adasim?  :D