Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5886553 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

[quote author=Yalçın link=topic=1779.msg404884#msg404884 date=1447875478

Son olarak; Dogus Grubu calisaniyim. Stadin yukarisinda besyuz metre otede yeralan otelde departman muduruyum. Dugundu, oydu buydu merak ediyorsan gel calistim isyerime hem sana oteli gezdireyim hem de ne kaca malolur detaylica anlatayim. Burada anlatip gereksiz yere ukala gibi gorunmek istemem.

Umarim anlatabilmisimdir..

Bende Divan çalışanıyım...

Nasıl aldık ama sizden ihaleyi :)

Rahmi Koç farkıyla  :upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı Necmi

Yanlis bisey soylediysem ozur dilerim renktas kelimesini bizde kullaniyoruz diye biliyodum kusura bakmayın karakartallar😀😀😀

Direk küfür etseydin bu kadar sert olmazdı :D

Çevrimdışı Efe

Onu bunu bırakında kameradan hafriyatı seyrettiğim günler geldi aklıma saat gece 3 8 kamyon çıktı 2 dozer çalışıyor numaralıda hafriyat bitiyor falan  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ddc1979

bugün Yıldırım Demirören divan genel müdürlük cafesine geldi.ahanda dedik toplantıya girecek. Meğer bölgedeki başka bir yere geçerken bize kahve içmeye gelmiş :)) Parasını almadık .. Hepiniz Beşiktaşlı mısınız diyerek Güldü ...
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2015, 22:21:33 ddc1979 ]
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Necmi

Abisi beni ongorumu ve birkac gorusumu ileteyim..

Biliyorsunuz Dogus Grubundan Husnu Akhan hasta Besiktaslidir. Oyle boyle degildir. Hani adama buraya gel uye ol desek olamaz, ama ici de gider o derece. Mutlaka parmagi olacaktir hizmetsel acidan.

Fiyatlara gelince.. Kimse oyle 2-3 TL'ye cay fiyatlari beklemesin. Ben bir cayin 7-8 civarinda (o da minimum) olacagini ongoruyorum. Cayoacgi degil orasi bir, ikincisi ise fiyati ornek verdigim derecede yaparlarsa amiyane tabirle onune gelen iceriye dolar ki o da bu tip isletmelerin istemeyecegi birseydir. Mesela benim calistigim isyerinde bir fincan cay-kahve 18 TL'dir. Varin gerisini siz dusunun.

Dugune gelince. Dugun icin opsiyonlar cok fazladir. Istedigin sey azaldikca masraftan fiyat duser. Fakat bugun gerek Koc Grubu gerek Dogus Grubu'nun bu tip etkinlikler icin minimum 40 Avro'dan asagi fiyat verecegini sanmam.
yok restoranlarda belki ama Divan stad büfelerinide yapıyor. sanırım o fiyata çay satarlarsa
çay bardaklarıyla akraba olurlar. :D

Çevrimdışı Anıl

Onu bunu bırakında kameradan hafriyatı seyrettiğim günler geldi aklıma saat gece 3 8 kamyon çıktı 2 dozer çalışıyor numaralıda hafriyat bitiyor falan  :evillol:
Hiç özlemedim o günleri @Efe abi :evillol:

Çevrimdışı bjk_mabet

Selamlar

Bu gece @bjk_mabet den tek istegim koltuk dizayni, koltuklar arasi mesafe ve artik net bir kapasite. :)

Bu gece koltuk koltuk koltuk baska bisey istemiyrz  :evillol:
:D
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ddc1979

yok restoranlarda belki ama Divan stad büfelerinide yapıyor. sanırım o fiyata çay satarlarsa
çay bardaklarıyla akraba olurlar. :D

Necmi abi DIVAN olarak fb ve gs standlarında tribüne göre fiyat politikası var.
GS kale arkası Çay 3 tl...
Öle bişey olur bizim kale arkalarıda.

Çevrimdışı Efe

kaç kısa halat takıldı mabet V olarak değil tek tek dersek  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

yav @Altuğ ben evlensem direk stadın içinde yaparım o derece akraba var.  :evillol:

Stadın gelirini çaydan çorbadan hesaplamayacağız tabi ki ama, illa ki her Beşiktaşlının da aklından geçecektir o mekanda oturmak. Nasip olana afiyet olsun. O başka tabi. O bölgenin, stadın olduğu yerin kıymetini daha rahat anlamak adına önemli göstergeler. Şimdi anlaşmayı hatırlamıyorum ama ciddi bir meblağ var orada Divan'ın ödediği kiradan bahsediyorum.

Çevrimdışı Yalçın

bugün Yıldırım Demirören divan genel müdürlük cafesine geldi.ahanda dedik toplantıya girecek. Meğer bölgedeki başka bir yere geçerken bize kahve içmeye gelmiş :)) Parasını almadık .. Hepiniz Beşiktaşlı mısınız diyerek Güldü ...

Demiroren demisken.. Her ne kadar para bollugundan olsa gerek, klubu zarara ugratsa da Yildirim Demiroren cok cok hasta bir Besiktaslidir. 80'li yillarda sabahlamalara gelecek kadar, arabasiyla zamanin tribun onde gelenlerini tasiyacak kadar.

Yani deme  su ki, adama kiziyoruz ama yaptigi hatalar inanin kasitli degil. Adamin kapasitesi bu. Atari gordumu "veririm parasini keserim sesini" karakterinde bir adam..

Fakat bir not.. Denizli macinda yasanilanlari goren birisi olarak sucu kendisinde gormuyorum da degil.

Neyse. Konuyu dagitmiyim; Altug Baskan pincik pincik edecek yoksa bizi  :)
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

Abisi beni ongorumu ve birkac gorusumu ileteyim..

Biliyorsunuz Dogus Grubundan Husnu Akhan hasta Besiktaslidir. Oyle boyle degildir. Hani adama buraya gel uye ol desek olamaz, ama ici de gider o derece. Mutlaka parmagi olacaktir hizmetsel acidan.

Fiyatlara gelince.. Kimse oyle 2-3 TL'ye cay fiyatlari beklemesin. Ben bir cayin 7-8 civarinda (o da minimum) olacagini ongoruyorum. Cayoacgi degil orasi bir, ikincisi ise fiyati ornek verdigim derecede yaparlarsa amiyane tabirle onune gelen iceriye dolar ki o da bu tip isletmelerin istemeyecegi birseydir. Mesela benim calistigim isyerinde bir fincan cay-kahve 18 TL'dir. Varin gerisini siz dusunun.

Dugune gelince. Dugun icin opsiyonlar cok fazladir. Istedigin sey azaldikca masraftan fiyat duser. Fakat bugun gerek Koc Grubu gerek Dogus Grubu'nun bu tip etkinlikler icin minimum 40 Avro'dan asagi fiyat verecegini sanmam.
Belki takip ediyordur bellimi olur aramızda kimler dolanıyor  :D

Çevrimdışı cagdas44

İnşaat bitince bilinmeyenlerin açıklanmasını talep ediyorum  :busted_cop:

Çevrimdışı Yalçın

Yok be ustad. Adam gunde 4 saat uykuyla domine ediyor gununu. Buraya bakacak gunu olacagini hic sanmiyorum.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı ddc1979

Valla özellikle DIVAN olarak eski açık restaurant efsane olacak..
Mimar bayanla konuştum geçende.
Çok güzel bir restaurant ortaya çıkacak dedi..
Herkeste o restaurantın heyecanı var.
Divan'ın başka şubelerinde çalışan Bir çok garson kendini Vodafone arenaya aldırmak istiyor. O derece yani...

Çevrimdışı bjk_mabet

Yok be ustad. Adam gunde 4 saat uykuyla domine ediyor gununu. Buraya bakacak gunu olacagini hic sanmiyorum.
:biggrinking:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı aoguzd

@bjk_mabet abi hoşgeldin, özlettin kendini :)

1- eski ve yeni açıktaki sj olmayan uzun halatlar tamamlandı mı?
2- kaç adet v halat tamamlandı, tahminen ne zaman biter?
3- başkan 20 gün sonra koltuk montajına başlıcaz dedi. bu gerçekten mümkün mü?
4- canlı yayın yeniden başlayacak mı?
5- pisuvarlar taksim burger kingdeki gibi yalak şeklinde mi olacak?
6- eski açıktaki tarihi duvar ne durumda, tahmini ne zamana biter?
7- stadın dışındaki betonlu alana da küfeki taşına benzer bi zemin kaplaması yapılacak mı?
8- çatı kolonlarının aralarına barikat gibi bişey çekilecek mi yoksa açık mı kalacak?
9- çatı halatlarının yıllık periyodik bir bakımı olacak mı ne kadar süre bu şekilde gergin durabilir?

şimdilik aklıma gelen sorular bunlar :) çok teşekkürler

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Yalçın

Valla özellikle DIVAN olarak eski açık restaurant efsane olacak..
Mimar bayanla konuştum geçende.
Çok güzel bir restaurant ortaya çıkacak dedi..
Herkeste o restaurantın heyecanı var.
Divan'ın başka şubelerinde çalışan Bir çok garson kendini Vodafone arenaya aldırmak istiyor. O derece yani...

Rahmi Koc'un Besiktas camiasi icinde cok ozel bir yeri var. Son Kurul toplantisinda adi gectiginde yasi gecmis uyeler dahil nasil alkis aldigini izleyenler gormustur. Divan orada sadece Divan olarak yer almayacak. Bizim Eski Acik Divan markasina bir deger de katacak. Fakat tahminim Numarali Tribun profiline hizmet edecek daha cok. Mac gunleri icin tabi. Mac gunleri disinda ise spor camiasinin toplanacagi yeni bir Papermoon akimini bekliyorum ben. Cunku Papermoon daha cok FB camiasina hizmet eden bir kimlige burundu.

Toplamda 6-7 milyonluk bir yatirim yapilacagi soyleniyor ki benim on gorum 10 milyonu da gececegidir. Biz bile 3 sene once acilisini yaptigim restoranimizi o fiyatlara mal etmisken; her seyi sifirdan ve direk disardan destekli bir isletme en az on milyon Euro'ya patlar.

Suleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

7- stadın dışındaki betonlu alana da küfeki taşına benzer bi zemin kaplaması yapılacak mı?
8- çatı kolonlarının aralarına barikat gibi bişey çekilecek mi yoksa açık mı kalacak?
9- çatı halatlarının yıllık periyodik bir bakımı olacak mı ne kadar süre bu şekilde gergin durabilir?

alistira alistira soraydin tek tek  :biggrinking:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:D
:halay: :halay: :halay: :halay:
Abi Pixel yok de baska tek bir soru sormayacagim söz :by2: :by2: :eyes :steamed: :steamed: :steamed:
Ya da sorabilirimde soz vermeyeyim. :evillol:@bjk_mabet
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2015, 22:39:41 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ihsanakkanat

Hadi be @bjk_mabet. Yazılanları sonra okursun. Bak bu kadar insan seni bekliyor. Yemin ederim sırf senin için yatmadık. Yarın 6.00 da kalkacağım. Telefon şarjda ayakta öyle dikiliyorum. (Bu biraz yanlış anlaşılmalara neden olabilecek bir mesaj oldu ama olsun ne de olsa Beşiktaşlıyız) :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Abi sen naptin ya
Resmen usenmeyip liste hazirlamissin :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık