Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5886036 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Yanlis bisey soylediysem ozur dilerim renktas kelimesini bizde kullaniyoruz diye biliyodum kusura bakmayın karakartallar😀😀😀
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı asi_kartal

o zaman avucunu yala derim :upto:

:bawling:  :steamed:

Koltuklardan ufak bir detay bile yeter aslında  :icool:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Soyle bir sistem gelistirebiliyor muyuz mesela ne zaman "renkdas" kelimesi gecse bir post'da post gonderilmeden error versin uygunsuz kelime kullandiniz diye veya kelime ****** seklinde ciksin? Bazi forumlarda gormustum bu uygulamalari, biz de yapabiliriz. Ayni sekilde "TT Arena" yazildiginda otomatik "Toki Arena" yapan bi sistem olsa da hic fena olmazdi.  :evillol:
Hicbir Besiktasli o Ucubeye Tt arena demez orasi Toki arena olarak tescillenmistir bizim gözümüzde :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı A_Aydin

:ok:
Abi Denizden dogru gelirken Bizim KUFEKIli kolonlar Tarihi Cami , Dolmabahce ve saat kulesiyle okadar uyumlu duruyorki sanki bir bütunmus gibi hepsi birbirini tamamlamis gibi gozukuyor stad gibi degilde o yapi sanki senelerdir orada o sekilde duruyormus gibi gozukuyor
Gercekten Baskanin dedigi gibi biz oraya bir stad degil ANIT ESER yaptik @A_Aydin
@Yunus Emre Dökmeci aslında Necmi abi meseleyi çok güzel özetlemiş yukarda.Üzerine söz söylemeye gerek yok.Sen şuan istediğin kadar küfekili mermerli neyli istersen tarihi süsü ver tarihi olmaz sadece kötü bir kopya olur.Birilerinin Taksime yapmak istedikleri Kışla gibi mesela.

Yanlis bisey soylediysem ozur dilerim renktas kelimesini bizde kullaniyoruz diye biliyodum kusura bakmayın karakartallar😀😀😀
:o_o: :o_o: :o_o:
Biz renkli degilizki kullanalim o kelimeyi :bandit: :alala:

@Yunus Emre Dökmeci aslında Necmi abi meseleyi çok güzel özetlemiş yukarda.Üzerine söz söylemeye gerek yok.Sen şuan istediğin kadar küfekili mermerli neyli istersen tarihi süsü ver tarihi olmaz sadece kötü bir kopya olur.Birilerinin Taksime yapmak istedikleri Kışla gibi mesela.
Ayni seyi söylüyoruz zaten :alala:
Kopya neden olsun abi
Yikilmak uzere olan tarihi bir yapiyi ASLINA UYGUN olarak yeniden insaa edersen Bu kopya olmaz Resyorasyon olur tipki suan bizim YIKILMAK UZERE olan tarihi duvarin bir kismini Yikip Aslina uygun olarak yeniden yaptigimiz gibi
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2015, 20:39:18 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Yalçın

Bence yeni acik uste deplasman taraftari alinmasi harika bir olay. Bir defa yeni acik macin basindan sonuna kadar bagiran bir durumda olmak zorunda. Cunku bagirmazsa deplasman tribunu bastiracak ki bunu bizim taraftarimiz kesinlikle kabullenmez. Arti, bir yanlislari oldugunda rahatca saldirabiliriz oraya  :bandit: Biraz marjinal oldu ama..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Bence yeni acik uste deplasman taraftari alinmasi harika bir olay. Bir defa yeni acik macin basindan sonuna kadar bagiran bir durumda olmak zorunda. Cunku bagirmazsa deplasman tribunu bastiracak ki bunu bizim taraftarimiz kesinlikle kabullenmez. Arti, bir yanlislari oldugunda rahatca saldirabiliriz oraya  :bandit: Biraz marjinal oldu ama..
Yo haklisin abi Deplasman tribununu oraya koymak her acidan kesinlikle dogru karardir
Hem kamera gorus acisinda olmayacaklar hemde Stadin kapasite olarak en buyuk tribununde sesleri dahi çıkmayacak , Çünkü çıkmaya kalktigi an BASTIRILACAK :tabe:

Çevrimdışı AmaralGürses

Aynen! Ben de simdiden heyecanlaniyorum yani gerci deplasman yasaklari ne zaman kalkacak ist. takimlari icin belli degil ama yine de guzel olacagini dusunuyorum bu uygulamanin.
Bu yonuyle belki tek olacagiz ama gikini cikartamayacak rakip tribun, gumbur gumbur bastiriririz aninda. :bateri:

Çevrimdışı A_Aydin

Ayni seyi söylüyoruz zaten :alala:
Kopya neden olsun abi
Yikilmak uzere olan tarihi bir yapiyi ASLINA UYGUN olarak yeniden insaa edersen Bu kopya olmaz Resyorasyon olur tipki suan bizim YIKILMAK UZERE olan tarihi duvarin bir kismini Yikip Aslina uygun olarak yeniden yaptigimiz gibi
Aslına uygun kalarak yeniden inşa edersen bu kopyadır.Restorasyon mümkün olan en az müdahale ile yapıyı onarmaktır.Bizim yaptığımız da bu zaten restorasyon.Neyse bu saatten sonra ne desek boş.Stad bitti.Yerinde yapıldı keyfini sürelim.Biz tv başında siz tribünde. :ok:

Çevrimdışı cursedofdragon

Bjk_Mabet'i bekliyorum gözlerim kapalı  :icool:

Aslına uygun kalarak yeniden inşa edersen bu kopyadır.Restorasyon mümkün olan en az müdahale ile yapıyı onarmaktır.Bizim yaptığımız da bu zaten restorasyon.Neyse bu saatten sonra ne desek boş.Stad bitti.Yerinde yapıldı keyfini sürelim.Biz tv başında siz tribünde. :ok:
Haklisin abi :ok:
Bir kismini yikip aslina en uygun sekilde yapiyoruz yano dedigin gibi olabilecek en az mudahale ile yapiyoruz bu Retorasyon oluyor ben karıştırdim bu sefer galiba :bandit:

Çevrimdışı Efe

@ensdndr söylediklerim bunlar kırmızı yuvarlaklar V halatlar yeşil ok uzun halat bunların net şekilde takılmış olduğu görülüyor eski açığıda fotolardan gördük başka göremedim ama takılmışta olabilir :)
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2015, 21:24:07 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yalçın Sakin ol şampiyon, kimseye saldırmayız. Ne gerek var böyle şeylere. Bi halt etmeye çalışanı kameradan sinek gibi avlayacak sistem olacak.

Madem turizmcisin sana bir şey sorayım. Eski açık moda alanın üstünde cafe açıyorsun? Divandan aldım sana devrettim orayı. Çay kaç para olur? Bi düğün kaça çıkar? (Bana bedava normal piyasayı soruyorum)

Çevrimdışı Yalçın

@Yalçın Sakin ol şampiyon, kimseye saldırmayız. Ne gerek var böyle şeylere. Bi halt etmeye çalışanı kameradan sinek gibi avlayacak sistem olacak.

Madem turizmcisin sana bir şey sorayım. Eski açık moda alanın üstünde cafe açıyorsun? Divandan aldım sana devrettim orayı. Çay kaç para olur? Bi düğün kaça çıkar? (Bana bedava normal piyasayı soruyorum)

Ben sakinim ustad.. Lutuf etmissin sampiyon diyerek de estagfurullah daha sampiyon olamadik..

Ikinci olarak su kamera olayi.. Bir sene boyunca karakola gidip tekmilli kayit yaptirmis kisilere kamera mamera viz gelir tiris gelir is o raddeye geldikten sonra.. Limit zorlandi mi kimse tinlamaz o noktalari; burada da sen rahat ol istersen.

Son olarak; Dogus Grubu calisaniyim. Stadin yukarisinda besyuz metre otede yeralan otelde departman muduruyum. Dugundu, oydu buydu merak ediyorsan gel calistim isyerime hem sana oteli gezdireyim hem de ne kaca malolur detaylica anlatayim. Burada anlatip gereksiz yere ukala gibi gorunmek istemem.

Umarim anlatabilmisimdir..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Haklisin abi :ok:
Bir kismini yikip aslina en uygun sekilde yapiyoruz yano dedigin gibi olabilecek en az mudahale ile yapiyoruz bu Retorasyon oluyor ben karıştırdim bu sefer galiba :bandit:
restorasyon makyajdır mimarlar daha iyi bilir ben yanılabilirim ama bir yapıyı yıkıp
bire bir aynısını yapmak sanırım Reditasyon oluyor aslına uygun yenileme
proje bire bir çıkarılır hatta kayıpsa eski resimlerden vs yapılır ve bire bir aynısı ve aynı malzemeler kullanılarak
yapılır aynı malzeme derken çıkarttığın malzeme değil mümkünse kullanırsın ama yoksada bire bir aynısını kullanırsın
tuğlaysa aynı özelliklere sahip tuğla üretilir taş varsa aynı ocağın taşı gibi

Çevrimiçi Necmi

:upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı Yalçın

restorasyon makyajdır mimarlar daha iyi bilir ben yanılabilirim ama bir yapıyı yıkıp
bire bir aynısını yapmak sanırım Reditasyon oluyor aslına uygun yenileme
proje bire bir çıkarılır hatta kayıpsa eski resimlerden vs yapılır ve bire bir aynısı ve aynı malzemeler kullanılarak
yapılır aynı malzeme derken çıkarttığın malzeme değil mümkünse kullanırsın ama yoksada bire bir aynısını kullanırsın
tuğlaysa aynı özelliklere sahip tuğla üretilir taş varsa aynı ocağın taşı gibi

Katiliyorum. benim de bildigim "restorasyon" yikmadan yapilan degisikliklere verilen isimdi. Bire bir yapilan yeni insaatlar ise o konuda bilgi sahibi degilim.

Suleyman Seba

Çevrimdışı cagdas44

Ben sakinim ustad.. Lutuf etmissin sampiyon diyerek de estagfurullah daha sampiyon olamadik..

Ikinci olarak su kamera olayi.. Bir sene boyunca karakola gidip tekmilli kayit yaptirmis kisilere kamera mamera viz gelir tiris gelir is o raddeye geldikten sonra.. Limit zorlandi mi kimse tinlamaz o noktalari; burada da sen rahat ol istersen.

Son olarak; Dogus Grubu calisaniyim. Stadin yukarisinda besyuz metre otede yeralan otelde departman muduruyum. Dugundu, oydu buydu merak ediyorsan gel calistim isyerime hem sana oteli gezdireyim hem de ne kaca malolur detaylica anlatayim. Burada anlatip gereksiz yere ukala gibi gorunmek istemem.

@Yalçın abi şöyle desek nasıl olur, eski açık üstte açılacak bir kafe menü fiyatları açısından kime hitap eder ince belli de çay içelim derken çay takımı parası verir miyiz ya da Beşiktaşk aşkının yanında bir eş bulduk düğünü orada yapacak olsak nasıl olur :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Kendim için sormuyorum. Aslıda tam burası için soruyorum. Oradan kazanılacak parayı burada biraz anlatabilmek için. Stat geliri diyoruz da biraz ete kemiğe büründürmek lazım. İnsanların ufkunu açmak adına.

Davetine teşekkür ederim. En kısa zamanda da icabet ederim. Stat görünüyorsa (tahmin ettiğimse sanırım görünür.) Bir kaç fotoğraf çekmek güzel olur.

Son olarak bizim nesil bir kaç şampiyonluk gördük.

Çevrimdışı ddc1979

[quote author=Yalçın link=topic=1779.msg404884#msg404884 date=1447875478

Bende Divan çalışanıyım...

Nasıl aldık ama sizden ihaleyi :)
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Altuğ

Abi sen düğün için uygun kişiyi bul Beşiktaş Arena sponsorluğunda en kral mekanı kapatırız sana  :evillol:

Dip Not: En kötü bizim ofiste yaparız  :eyes

Çevrimdışı Yalçın

@Yalçın abi şöyle desek nasıl olur, eski açık üstte açılacak bir kafe menü fiyatları açısından kime hitap eder ince belli de çay içelim derken çay takımı parası verir miyiz ya da Beşiktaşk aşkının yanında bir eş bulduk düğünü orada yapacak olsak nasıl olur :)

Abisi beni ongorumu ve birkac gorusumu ileteyim..

Biliyorsunuz Dogus Grubundan Husnu Akhan hasta Besiktaslidir. Oyle boyle degildir. Hani adama buraya gel uye ol desek olamaz, ama ici de gider o derece. Mutlaka parmagi olacaktir hizmetsel acidan.

Fiyatlara gelince.. Kimse oyle 2-3 TL'ye cay fiyatlari beklemesin. Ben bir cayin 7-8 civarinda (o da minimum) olacagini ongoruyorum. Cayoacgi degil orasi bir, ikincisi ise fiyati ornek verdigim derecede yaparlarsa amiyane tabirle onune gelen iceriye dolar ki o da bu tip isletmelerin istemeyecegi birseydir. Mesela benim calistigim isyerinde bir fincan cay-kahve 18 TL'dir. Varin gerisini siz dusunun.

Dugune gelince. Dugun icin opsiyonlar cok fazladir. Istedigin sey azaldikca masraftan fiyat duser. Fakat bugun gerek Koc Grubu gerek Dogus Grubu'nun bu tip etkinlikler icin minimum 40 Avro'dan asagi fiyat verecegini sanmam.

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yalçın

Kendim için sormuyorum. Aslıda tam burası için soruyorum. Oradan kazanılacak parayı burada biraz anlatabilmek için. Stat geliri diyoruz da biraz ete kemiğe büründürmek lazım. İnsanların ufkunu açmak adına.

Davetine teşekkür ederim. En kısa zamanda da icabet ederim. Stat görünüyorsa (tahmin ettiğimse sanırım görünür.) Bir kaç fotoğraf çekmek güzel olur.

Son olarak bizim nesil bir kaç şampiyonluk gördük.

Tahmin ettigin yerde degilim.

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yalçın

[quote author=Yalçın link=topic=1779.msg404884#msg404884 date=1447875478

Bende Divan çalışanıyım...

Nasıl aldık ama sizden ihaleyi :)

:) Rahmi Baba'ya dua edin siz.

Suleyman Seba