Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5885593 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cursedofdragon

2 uzun halatta takilmis V halatlari takma islemide suruyor yeni inonu stadi paylasti

v halatların ne kadarı takıldı efe bir bilgi varmı ?

Çevrimdışı Habukti

Çevrimdışı melih

Temelinde aşk var!

Çevrimdışı murat

BJK plazanın kiralanmasından yılda 10 milyon dolar kazanılması planlanıyormuş biri burada yılda bir milyon Euro demişti de ben az bu rakam deyince tepki almıştım o arkadaşlara saygılar:)
ben herhagi bir tepkide bulunmadım ama banada 10 milyon dolar olabileceğini sanmıyorum.metrekare fiyatı 30-40 dolar civarı bir fiyat olacağını düşünüyorum.düz hesap olarak 50 dolar kabul edelim.16 bin 500 metrekare alan gerekiyor bu miktara ulaşmak için.bu da oradaki toplam bütün

Çevrimdışı İlkem1903

Arkadaslar abiler heralde çatı işinin tamamen bitmesi ocak sonunu bulacak gibi ?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

ben herhagi bir tepkide bulunmadım ama banada 10 milyon dolar olabileceğini sanmıyorum.metrekare fiyatı 30-40 dolar civarı bir fiyat olacağını düşünüyorum.düz hesap olarak 50 dolar kabul edelim.16 bin 500 metrekare alan gerekiyor bu miktara ulaşmak için.bu da oradaki toplam bütün

Otel olacak diyenler var sosyal medyada. Tabi bilemiyorum mümkün mü
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ensdndr

2 uzun halatta takilmis V halatlari takma islemide suruyor yeni inonu stadi paylasti

Şu uzun halatları ve ''V'' halatları nasıl görüyorsunuz fotoğraflardan ? Ben algılayamıyorum,nereye bakacağımı bilmememden kaynaklanıyor.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı birkanmaraz

elit kategori değerlendirmesinde dediğin şey var mı bilmiyorum ama  uefanın tavsiyesi minimum 50 cm iki koltuğun asal ekseni arasındaki mesafe.

@ahmetx yani biz koltukları bitişik koysakta aralarına mesafa koysakta elit kategoride mi olucaz ?

Çevrimiçi Necmi

Selamun aleyküm, iyi akşamlar Beşiktaşlı büyüklerim ve kardeşlerim. Aranıza yeni katıldım :) bi selam vereyim dedim :)
Aleyküm selam hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı Efe

Şu uzun halatları ve ''V'' halatları nasıl görüyorsunuz fotoğraflardan ? Ben algılayamıyorum,nereye bakacağımı bilmememden kaynaklanıyor.
siyah kirislerin oraya bakacaksin yeni aciktaki uzun orta tek halat var tabi bunu fotoda gostermem gerek suan telefondayim aksam eve gittigimde gosteririm
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Selamun aleyküm, iyi akşamlar Beşiktaşlı büyüklerim ve kardeşlerim. Aranıza yeni katıldım :) bi selam vereyim dedim :)
Aleyküm Selam :hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı murat

yeni açık 15 bin , eski açık 11 bin ,kapalı 10 bin , numaralı 8 bin kapasiteli olur.
yeni açık 14500 eski açık 10 bin kapalı 9000 numaralı 8000 olur diyorum @ahmetx

Çevrimdışı harund1k3

Arkadaslar abiler heralde çatı işinin tamamen bitmesi ocak sonunu bulacak gibi ?

Muhtemelen aralik sonu ocak ortasi gibi bir durum soz konusu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:hosgeldin @Habukti
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı murat

Otel olacak diyenler var sosyal medyada. Tabi bilemiyorum mümkün mü
ben pek ihtimal vermiyorum.otele çevirmek için en az 1 sene inşaat süreci var.içeride birçok kiracı var.birde ne kadarı bizim bu blokların.plaza olarak tasarlanmış bir yeri otele çevirmek uzun bir süreç olur.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

yeni açık 14500 eski açık 10 bin kapalı 9000 numaralı 8000 olur diyorum @ahmetx

Ne yaptın , resmi rakamların bile altına düşürdün bizi  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ensdndr

siyah kirislerin oraya bakacaksin yeni aciktaki uzun orta tek halat var tabi bunu fotoda gostermem gerek suan telefondayim aksam eve gittigimde gosteririm

Teşekkürler.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı murat

Ne yaptın , resmi rakamların bile altına düşürdün bizi  :)
locaları eklemedim abi.

Çevrimdışı f_madida

ben pek ihtimal vermiyorum.otele çevirmek için en az 1 sene inşaat süreci var.içeride birçok kiracı var.birde ne kadarı bizim bu blokların.plaza olarak tasarlanmış bir yeri otele çevirmek uzun bir süreç olur.

Onemli olan klube ait olan kismi, o da resmi sitede "1995 yılında inşaatı bitirilen plazanın B Blok’u BJK’ya aittir" diye aciklanmis. Senelik 10 milyon dolar biraz ucuk bir fiyat gibi gerci ama W hotel tarzi birsey olursa belki... Ayrica 10 olmadi diyelim, 8 oldu o da olumlu :)

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı murat_

bugun cekilmis sanirim bu video sizlerde mahrum kalmayin gardaslarim  :D :D :D

sanki kapali tarafindaki v halatlarin cogu takilmis gibi yada banami öyle geliyor...

! No longer available
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2015, 18:23:08 murat_ ]

Çevrimdışı f_madida

Onemli olan klube ait olan kismi, o da resmi sitede "1995 yılında inşaatı bitirilen plazanın B Blok’u BJK’ya aittir" diye aciklanmis. Senelik 10 milyon dolar biraz ucuk bir fiyat gibi gerci ama W hotel tarzi birsey olursa belki... Ayrica 10 olmadi diyelim, 8 oldu o da olumlu :)

Bir de bu isin icinden Serdar Bilgili cikabilir, gecen gun yapilan bulusmada konusulmus bir konudur bir ihtimal...Serdar Bilgili otel islerinde uzmanlasmis durumda, ozellikle de high end pazarinda (Les Ottoman, W Hotel)...

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı sozkul

Nasıl hesap yaptın 55000 i buldun :nerd:
kapalının alt üst kapasitesi 9-10 bin arası
numaralı alt üst 8-9 bin arası
eski açıkta 10-11 bin civarı
nerden buldun 55 000 i :bandit:

üst limitse 45000 olur alt limitse 42000 olur benim hesabımda bir yanlışlık yok :D

Eski açığın kapasitesi kapalıdan büyük mü? çok şaşırdım..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben ilk defa kombine almaya gittiğimde gördüm plazaları. Hatırladığım kadarı ile bizim yönetim vs C blokta idi, kombineyi de bu bloktan aldım ve yönetim odası gibi kapılar yanında levhalar gördüm. Bu blok yol kenarında idi ayrıca . Otel olsa hangi ortak alanları kullanabilir bilemiyorum ama en azından otoparkı olan bir yer olması lazım. Yola cephe olması ise avantaj elbette. Sonuçta Başkan en iyisini yapar kanaatindeyim
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı murat

Eski açığın kapasitesi kapalıdan büyük mü? çok şaşırdım..
kapalı tribün 105 metre eski açık alt taraf 95 metre üst taraf yaklaşık 160 metre.ortalamasını alırsak 127 metre.eski açık yaklaşık yüzde 20 daha büyük.kapasite olarakta benim hesabıma göre yüzde 12  daha büyük.büyük.
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2015, 18:39:32 MURAT ]

Çevrimdışı kral_bjk

yeni inönünün fotoyu atabilecek arkadaş varmı