Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5885071 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Abi senin gibi bir duayen isimden görünce şaşırdım ya da ben Bayağı yanlış düşünüyorum senin dediğinin olması için bizim stadın en az 55,000-60,000 civarı kapasitesi olması Lazım.
Nasıl mı?
Yeni açık 15,000 en az diyorsun o zaman kapalı ve numaralı da hacimce en az o kadar ettikleri için (uzunluk fazla malum uzun kenar hesabı) en az 30,000 ederler toplam. 10,000 de an az eski açık eder bu da 55,000 üzeri demek yani senin yeni açık Hesabını anlayamadım ben nasıl oluyor. Ben hala en az %30 gidecek diye görüyorum.

Ya "Ateşli Tribünü" rakip tribünle bitişik olan neredeyse tek takım olarak kendimize has bir atmosfer yakalayacağız, tarihe geçeceğiz ya da Epic fail olacak bu yeni açık olayı, ikisinin arası olmayacak gibime geliyor.

Bu arada ben arkadan 4. Sıradan aldım abi yani oradan itibaren 4 değil. Aynı şeyi kasdettiysek sorun yok o zaman süper :)

Nasıl hesap yaptın 55000 i buldun :nerd:
kapalının alt üst kapasitesi 9-10 bin arası
numaralı alt üst 8-9 bin arası
eski açıkta 10-11 bin civarı
nerden buldun 55 000 i :bandit:

üst limitse 45000 olur alt limitse 42000 olur benim hesabımda bir yanlışlık yok :D

Çevrimdışı İsmail Özyurt

15dk önce

Sağol kardeşim foto için. Kapalının V halatları takılmış gibi gözüküyor. Umarım yanılmıyorumdur ne dersin ?
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı GörkemGörkem

Nasıl hesap yaptın 55000 i buldun :nerd:
kapalının alt üst kapasitesi 9-10 bin arası
numaralı alt üst 8-9 bin arası
eski açıkta 10-11 bin civarı
nerden buldun 55 000 i :bandit:

üst limitse 45000 olur alt limitse 42000 olur benim hesabımda bir yanlışlık yok :D

Yüzde kacının rakipte olacagı asagı yukarı bu resimde belli oluyor.

Sanki toplam alt üst tribunun %15-20 si gibi

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Yeni açıktaki satışa kapalı alan derbilerde satışa açılır mı? Sonuçta deplasman yasağı var. Yeni açıkta bütünlük olursa fena olur zira :super:
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2015, 14:52:51 İsmail Özyurt ]
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yeni açık 15 bin , eski açık 11 bin ,kapalı 10 bin , numaralı 8 bin kapasiteli olur.
Kapali 10.000
Numarali 8.000
Eski acik 11.000
Yeni acik 13.000 olur :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı birkanmaraz

@Yunus Emre Dökmeci  abi @Necmi abi  Bizim stad elid kategorisinde olduğu için koltuk mesafesi en az kaç olmalı ?

Yüzde kacının rakipte olacagı asagı yukarı bu resimde belli oluyor.

Sanki toplam alt üst tribunun %15-20 si gibi

Alt nereden cikti :alala:
Alt bize ait depalasman tribunu sadece Yeni acik ust numarali ust birlesiminden itibaren 3 Blok...
Bu arada :hosgeldin
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2015, 15:14:10 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Alt bize ait depalasman tribunu sadece Yeni acik ust numarali ust birlesiminden itibaren 3 Blok...

aynen alt tarafı vermeyelim o zaman file gerilir oraya hoş bir görüntü olmaz.

@Yunus Emre Dökmeci  abi @Necmi abi  Bizim stad elid kategorisinde olduğu için koltuk mesafesi en az kaç olmalı ?
Onu Dunya Stadyumlari Turkiye sorumlusu @ahmetx abi daha iyi bilir :evillol: :evillol:
Ben 50 cm diye hatirliyorum

aynen alt tarafı vermeyelim o zaman file gerilir oraya hoş bir görüntü olmaz.
Vermedik zaten alt yok kardesim sadece ust tribunun ilk 3 bloku depalsman tribunu..
Ustten 404 , 405 ve 406 nolu bloklar deplase tribunu..
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2015, 15:07:37 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı birkanmaraz

Onu Dunya Stadyumlari Turkiye sorumlusu @ahmetx abi daha iyi bilir :evillol: :evillol:
Ben 50 cm diye hatirliyorum

teşekkürler . o zaman @ahmetx   abi senden net cevabı bekliyorum :D

Yeni açıktaki satışa kapalı alan derbilerde satışa açılır mı? Sonuçta deplasman yasağı var. Yeni açıkta bütünlük olursa fena olur zira :super:
Evet aynen oyle olacak suandada oyle zaten
Depalsman yasagi oldugu icin Rakip tribunude ev sahibi adina satisa çıkıyor..
Stad tamamen Besiktasli olacak derbilerde deplasman yasagindan dolayi bos kalamayacak yani

Çevrimdışı ahmetx

elit kategori değerlendirmesinde dediğin şey var mı bilmiyorum ama  uefanın tavsiyesi minimum 50 cm iki koltuğun asal ekseni arasındaki mesafe.

[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2015, 15:11:54 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Abi kac gundur bu muhabbet var isin icine girmeyeyim diyorum ama sonunda soktunuz beni :). Ilk zamanlar zor oluyor alismakta. Hatta cok bekledigim olmustur yapabilmek icin. Acikcasi yapamadan ciktigim cok olmustur. Koku konusuna gelince yukari kismindan hep su akmaktadir boyle pisuarlarin. Yani koku filan olmaz adam gibi kullanilirsa ve temizlenirse. Benim tahminim bunlarin arasina bolme koyacaklardir (orjinalinde bolme filanda yok). Bizim ulkemizde bolme yapmazlarsa toplumumuzun kulturu bakimindan sorunlar yasanabilir. Saygilar.

Açıkçası daha önce bu tip pisuar hiç kullanmadım :) Bizde bence de bölme olur zaten ama ayıptır söylemesi yalak gibi duruyor. Bir de meyilli yapıp ortadan gider verirlerse köşedeki adamın idrarını bi 10 kişi görecektir  :D Bize normal rakibe bundan yaparlarsa daha iyi olur rakibe normal yapmasınlar kırarlar çünkü. Saygı bizden.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı aoguzd

deplasman tribününün alt katında yine bizim taraftarımız olacak. yukardan yabancı cisim atılmaması için ne gibi bir önlem alınacak?

Çevrimdışı ibr_asl

herkese merhaba wowturkey ve forumun açıldığı ilk günden beri buradayım iş yoğunluğum dolaysıyla yazma şansım olmuyor pek.Statta canımı sıktığım tek nokta deplasman seyirci tribünü güzelim yeri mahvedecek, benim bir fikrim var deplasman tribününün koltuk ebatını ve mesafesini küçülterek o alanı daraltsak nasıl olur yani biraz daha köşeye hapsetsek :)

deplasman tribününün alt katında yine bizim taraftarımız olacak. yukardan yabancı cisim atılmaması için ne gibi bir önlem alınacak?
Cam korkuluk ve file olur muhtemelen ayni Tokideki gibi..

Çevrimdışı GörkemGörkem

" Sanki toplam alt üst tribunun %15-20 si gibi "

Rakip tribünün toplam yeni acık tribününe olan oranını yazdım. Onlara ait oldugunu belirtmedim.

Çevrimdışı ahmetx

herkese merhaba wowturkey ve forumun açıldığı ilk günden beri buradayım iş yoğunluğum dolaysıyla yazma şansım olmuyor pek.Statta canımı sıktığım tek nokta deplasman seyirci tribünü güzelim yeri mahvedecek, benim bir fikrim var deplasman tribününün koltuk ebatını ve mesafesini küçülterek o alanı daraltsak nasıl olur yani biraz daha köşeye hapsetsek :)
derbilerde biz orda oturacağız ama  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı dr.ozan

deplasman altına nasıl evsahibini koyacaklar anlamadım.. bence çok mantıksız..
altta oturanlar her maça şemsiye ile gelmek zorunda kalır..
böyle bir uygulamanın örneği var mı??

Çevrimdışı CUBUKLU

benimde aklıma takılan sorulardan biride bu. alt tribünlerde biz olacağız. sıkı işlenmiş bir file olabilir hiç bir cisim geçirmeyecek şekilde
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı ers1903

engelli tribünü yeni açık alt en üst sıra olacak.  :ok:

O tribunde herkes ayakta duracak ,nasil gorecekler sahayi ?

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

En basiti aramaları düzgün yapmak.