Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5884093 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mahmut

eski aciktaki uzun halata girismisler bugun yeni aciktaki baglandi demek diger V halatlarida artik seri sekilde baglarlar heralde
Eski acik orta halat takildi hocam o is bitti, kesin bilgi

Çevrimdışı Kalyoncu

Şu kedi yolları ve semerleri kestiremiyorum yoksa membran işi hızlı gidebiliyo bursada birden  hızlanıyolardı felan içerler Necmi abinin dediğine göre Ocak son en geç dışarlarıda Mart en geç diyorum geriye koltuk çim ve membran kalıyo başka ne işimiz var?  Umudumu elimden söküp alamazsınız yapmayın etmeyin belki barcelonada şampiyonlar liginden elenir güzel olur o haftaları boş olmuş oluyo hayaller hayaller :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

@FARUK un paylaştığı resimde çatı o kısımda hala sırt yapmış durumda ama.
Abi takıldımı bilmiyorum ama takılsada diğer sj ler bırakıp yükü o halatlara bırakmadıkça düzelmez o kısım
Herhangi bir germeyle o kuvvete ulaşamayız

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

19.03.2016 diyebilirmiyiz artık yetişirmi?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mayıs-Haziran-Temmuz ayları daha mümkün gözüküyor. Yalnız Mayıs veya Temmuz'a denke gelirse 19'unda açılmaması lazım :)

Çevrimdışı Efe

Keşke kediyollarının montajı da yerde yapılabilseymiş..
Şimdi aralardan geçirip onları nasıl takacaklar merak ediyorum.. Riskli bir işe benziyo.. İnş sorun yaşamayız..
onlar basit isler tum stadlarda sonradan takiliyor bizim icin catinin suan yerine oturtulmasi hepsinden onemli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ers1903

Aracla stadin oradan gectim ,cikislarin uzerine islem uygulaniyordu kaplama gibi bsy siyah rengti ,cok iyi gorunuyordu :ishock:

Çevrimdışı ahmetx

Dolmabahçe ,Yıldız ,Çırağan 3 saray yapmış adamlar bu bölgeye , Seyrantepeye domuz avlamaya giderlermiş  :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sylar

Dolmabahçe ,Yıldız ,Çırağan 3 saray yapmış adamlar bu bölgeye , Seyrantepeye domuz avlamaya giderlermiş  :)

hahahaha vurun otoban arenaya :D:D:D

Çevrimdışı Efe

Abi takıldımı bilmiyorum ama takılsada diğer sj ler bırakıp yükü o halatlara bırakmadıkça düzelmez o kısım
Herhangi bir germeyle o kuvvete ulaşamayız
catinin kendi yuku o 2 uzun halati gerip orta kisimdaki bombeligi alacak ahmetx el yordamiyla gerilen halat orayi etkilememistir bile zaten halat boslugu fazlaydi onu aldilar simdi salacaklar catiyi v halat takimi bitsin yerine tam oturacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dr.ozan

bence de yeni sezonda açılır..
şampiyon olursak kupayı arenada alabiliriz belki.. ondan fazlasını beklemek çok iyimser olur..

Çevrimdışı ahmetx

Aracla stadin oradan gectim ,cikislarin uzerine islem uygulaniyordu kaplama gibi bsy siyah rengti ,cok iyi gorunuyordu :ishock:
tribün çıkışlarına mı  :naughty: taş kaplama mı ? Sıva mı?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ers1903

Çevrimdışı Efe

Eski acik orta halat takildi hocam o is bitti, kesin bilgi
o zaman yeni acikta sıkıntı varmis onuda hellettilerse sıkıntı bitti diger halatlar daha rahat takilacaktir stada yolu dusen olursa zoom lu sekilde foto isterim zahmet olmazsa
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ers1903

tribün çıkışlarına mı  :naughty: taş kaplama mı ? Sıva mı?

Tribun cikislari kalip gibi bsy füme rengi yada duzluyorlar :) anlayamadim tam :)

Çevrimdışı ahmetx

Tribun cikislari kalip gibi bsy füme rengi yada duzluyorlar :) anlayamadim tam :)
o zaman taş kaplamadır o kalıp gibi gördüğüne göre kalıplar füme değil çünkü

Çevrimdışı ahmetx

@Mahmut şu tribün çıkışlarını bir incelesene sana zahmet neyle kaplıyorlar

Çevrimdışı FARUK

@Mahmut şu tribün çıkışlarını bir incelesene sana zahmet neyle kaplıyorlar
Dışardan görünen kısmıdır abi çıkışın o bölgeler taş kaplama zaten fotolarda görünüyor du

Çevrimdışı ademkestane

konuyla alakalı degıl ama bu canlı yayın ne zaman baslayacak bilgisi olan varmı. catı iskelesi yuzunden yapmıyoruz dıyorlardı şimdi o da yok resim beklemekten sıkıldım artık :s20:

Çevrimdışı ers1903

o zaman taş kaplamadır o kalıp gibi gördüğüne göre kalıplar füme değil çünkü

Siyaha yakin bir renk tasa benzetemedim birtek ust kisimlarinda vardi yanlarda yok ,plastik kaliba benzettim ..

Çevrimdışı ahmetx

@bjk_mabet akşama pikselsizin  süprizini yapsa deyme keyfime , eski açığı da 10 yıl sonra yükselttik mi bu iş biter.

Çevrimdışı ers1903

Ust kisim derken komple dikdortgen seklini dusun her kosenin ust kismi ,sanki duzluyorlar oraya demir gelecekya tutunmak icin belkide boyandi bilmiorum

Çevrimdışı İhsan

bence aşağıda takılması daha riskli olurdu

Kedi yolları bence basit olacaktır
Sadece kaldırılıp pimlerle baglanacak.
Aradan geçirme veya benzeri işlem yok  :tabe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Ust kisim derken komple dikdortgen seklini dusun her kosenin ust kismi ,sanki duzluyorlar oraya demir gelecekya tutunmak icin belkide boyandi bilmiorum
kompozit kaplama olabilir o zaman

Çevrimdışı Efe

Kedi yolları bence basit olacaktır
Sadece kaldırılıp pimlerle baglanacak.
Aradan geçirme veya benzeri işlem yok  :tabe:
aynen oyle aralarin ebatina gore yapilmis kediyollari sadece kaldirip yerine vidalayacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı osman1903

BJK plazanın kiralanmasından yılda 10 milyon dolar kazanılması planlanıyormuş biri burada yılda bir milyon Euro demişti de ben az bu rakam deyince tepki almıştım o arkadaşlara saygılar:)