Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5884031 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Koltuklara baslanmasi icin hangi islemin bitmesi bekleniyor ?
altta adam çalıştırılamayacağı için çatı mekaniğinin bitmesi gerekiyor

Çevrimdışı cagdas44

Çatının metal işleri bitip güvenlik ağları çekilmeden başlanmaz

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Çatı montaj işlemlerinin bitmesini belki de membranı da ama ondan emin değilim, çim drenajı ile eş zamanlı başlar sanırım.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Geçebilirde geçmeyebilirde ben sorun olan bir şey görmüyorum :)
ihtiyaç olan yerler varsa temizlenir ama alışın kirlenecek onlar taş eskidikçe
güzelleşir. @ers1903 hiç bir şey olduğu gibi kalmaz özellikle küfeki dış etkenlerden
yeniyken çok etkilenir Karbondioksiti emme özelliği var buda sürekli sertleşmesini sağlar zaman geçtikçe
dahada dayanıklı olur bir süre sonra betondan bile dayanıklı olacak ama ihtiyaç olmazsa temizlemek için
kimyasal kullanılmasına karşıyım çok bariz leke olanı yenisiyle değiştirmek en mantıklısı
ama çıplak gözle baktığımda öyle değiştirmeye yada bakıma ihtiyaç duyan taş görmedim.
Aslında  soru kirliliğe neden olan metal aksamın değişip değişmeyeceği olmalıydı.Civata gibi.Paslanmaz dahi olsa zamanla pas yapıp akıntıya sebep olabilir bağlantı elemanları.Akan yağmur suları o pası küfekilere bulaştırabilir.Sanırım arkadaş bunu  sormak  istedi @Necmi.Kirlenirse  değiştireceklermi  şeklinde.Aslında sorun çıkaran yeri düzeltmek  lazım  ama............

Çevrimdışı ALI RIZA

Hadi beyler şak şak yatışa geçin sanmayın buralarda değilim  :bandit: :bandit:
Meydan Benim Meydanım

Çevrimiçi Necmi

Aslında  soru kirliliğe neden olan metal aksamın değişip değişmeyeceği olmalıydı.Civata gibi.Paslanmaz dahi olsa zamanla pas yapıp akıntıya sebep olabilir bağlantı elemanları.Akan yağmur suları o pası küfekilere bulaştırabilir.Sanırım arkadaş bunu  sormak  istedi @Necmi.Kirlenirse  değiştireceklermi  şeklinde.Aslında sorun çıkaran yeri düzeltmek  lazım  ama............
iş bittikten sonra ham demirler sökülecektir orda pas olmaz paslanmaz neden zamanla pas yapsınki :alala:
adı üzerinde paslanmaz :D espiri bir tarafa paslanmazda demirin içinde krom vardır buda gözenekleri kapatarak demirin oksitlenmesini
engeller kromun oksitlenmeside gözle görünmeyecek derecede olduğu için bu paslanmayı gözle bile göremeyiz. ordan öyle bir sıkıntı çıkmaz
şimdi çıkan sıkıntı iskelelerden kaynaklanıyor. birde akacak olan kir betondan akar betonla taş arasında en az 5 cm boşluk var taştaki
kirlenme bir tek atmosfer kaynaklı kirlenme olur. Değiştirmezler bununla başa çıkılmaz birde zaten taşın orda yaşaması gerekiyor
kirlenecek yosun tutacak yaşlanacak küfekinin minimum 2500 yıl ömrü var. Bırakalım ömrünü kendi doğal dönüşümüyle tamamlasın

Çevrimdışı Sezer94

altta adam çalıştırılamayacağı için çatı mekaniğinin bitmesi gerekiyor

Membran da dahil mi :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimiçi Necmi

Membran da dahil mi :)
yok dahil değil çatının geri kalan metal aksamını taktıktan sonra içerden vinçler çıkacakmış
ondan sonra çim koltuk korkuluk vs gibi işlere başlanacak membranda yukarda bir taraftan kaplanacak

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hadi beyler şak şak yatışa geçin sanmayın buralarda değilim  :bandit: :bandit:
Meydan Benim Meydanım
OOOOO Reis gelmis dagilin :bandit:
Yanlislikla Forumu silme yeter bize abi :D :D @ALI RIZA
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı riza calli

Sahsi fikrime göre cati hos durmuyor.şimdi dizeksiniz ki 17m euro.parayla güzellik olunmuyor.

Çevrimiçi Necmi

Sahsi fikrime göre cati hos durmuyor.şimdi dizeksiniz ki 17m euro.parayla güzellik olunmuyor.
bence bittiğinde karar vermek lazım
elbette para harcayarak güzel olacak diye bir kural yok
para sana kaliteyi verir estetik başka bir şey estetikte çok muğlak bir şey
kimine güzel gelen kimine çirkin gelir sırf para harcandı diye herkes herşeyi beğenmek
zorunda değil mesela bombeli tarz benimde hoşuma gitmiyor ama bakacağız bittiğinde nasıl duracak
kafamda çatıyı canlandıramıyorum bazen çirkin kabul ettiğin birşey bile yerini bulduğunda çok güzel olabiliyor

Çevrimdışı Yalçın

Simdiye kadar gorsellerde belirtilenlerde pek bir kayma yok gibi. Catinin guzel olacagini dusunuyorum. Ozellikle aksam saatlerinde aydinlatma ile beraber.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Simdiye kadar gorsellerde belirtilenlerde pek bir kayma yok gibi. Catinin guzel olacagini dusunuyorum. Ozellikle aksam saatlerinde aydinlatma ile beraber.

Hele bittiğinde o çatı ringi bir şekilde aydınlatılırsa geceleri uzay gemisi gibi gözükecek :super:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çatı kalktıktan sonra stadın güzelliği ikiye katlandı. Bakmaya doyulmuyor.

Çevrimdışı Yalçın

Etrafinda goruntusunu bozacak yapilar olmadigi ve (arkadaki gokdeleni saymazsam), karsisinda da bogaz goruntusu acik bir sekilde durdugu icin isik aksesuarlari inanilmaz bir guzellik katacak buraya. Fikret Orman'da bundan bahsetmisti zaten. Burasi bir stadyumda ziyade aniteser olarak ortaya cikacak. Eski acik tarafina Divan Grubu 6 kusur milyon euro'luk yatirimla muazzam bir restaurant ve cafe isletmesi yapacak. En buyuk Kartal Yuvasi burada olacak. Tum klup buraya tasinacak. Fikret Orman hizir gibi yetisti camiaya. Allah yardimcisi olsun.
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2015, 01:25:12 Yalçın ]

Suleyman Seba

Çevrimdışı cadavra

uzun halatlar takıldımı kac V halat takıldı bugun var mı bılgısı olan ?

Çevrimdışı Deniz

Bittiğinde karar vermek lazım bence.
Bir yapıda güzellik açısından ilk bakılacak yerler arasında çatı olmuyor.Sonucta ne TV de izleyen taraftar ne de maça gelen taraftar pek de çatıya bakmayacak.
Ancak ben beğeniyorum şimdilik.Bir de membranlı halini görmek lazım.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sezer94

Halatlari tak, sj sokumu, catinin kalan kismi, kedi yollari, isik ve ses sistemi eger bu islemlerden sonra koltuk baslayacaksa baya uzun bekleyecegiz sanirim stad icinde uzun sure degisiklik goremeyecegiz gibi.
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı kartalBaz

Bu pisuarlar belki de bizim değil misafir takım taraftarı içindir. Hatta inşallah öyle olur.Umut fakirin ekmeği  :)
Abi kac gundur bu muhabbet var isin icine girmeyeyim diyorum ama sonunda soktunuz beni :). Ilk zamanlar zor oluyor alismakta. Hatta cok bekledigim olmustur yapabilmek icin. Acikcasi yapamadan ciktigim cok olmustur. Koku konusuna gelince yukari kismindan hep su akmaktadir boyle pisuarlarin. Yani koku filan olmaz adam gibi kullanilirsa ve temizlenirse. Benim tahminim bunlarin arasina bolme koyacaklardir (orjinalinde bolme filanda yok). Bizim ulkemizde bolme yapmazlarsa toplumumuzun kulturu bakimindan sorunlar yasanabilir. Saygilar.

[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2015, 08:53:24 kartalBaz ]

Çevrimdışı ontariokartallari

Yarın gece saat 11 de bi özet geçer sorulara cevap vermeye calisicam

patron kamera hakkinda bilgi verirsen seviniriz , ne zaman acmayi dusunuyorsunuz , bu tarihi anlara sahit olacagimiz kamera askindan bizi mahrum etmezsinz umarim :) emeklerinize tesekkurler..
Remzin KARTALLARI Gibi Manileri Yen Aş, Layıktır Bu Vasıflar Sana Ey Şanlı Beşiktaş .

Çevrimdışı Ensar

Yeter arkadaş amma meraklı insanlar varmış malum yerini konuşmayı seven , tamam pisuvar mıdır her ne haltsa ışte yeter , ayıp yahu iki üç gündür , biter bu muhabbet diye bekliyorum ama yeter artık !
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

ysariusta

• Ziyaretçi

Yeter arkadaş amma meraklı insanlar varmış malum yerini konuşmayı seven , tamam pisuvar mıdır her ne haltsa ışte yeter , ayıp yahu iki üç gündür , biter bu muhabbet diye bekliyorum ama yeter artık !
Günaydın, bu kadar celallenecek ne var anlamadım. Edepsizlik etmeden esprili bir dille konuşuluyor. Gayet normal bence biraz fazla hassassin

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Günaydın, bu kadar celallenecek ne var anlamadım. Edepsizlik etmeden esprili bir dille konuşuluyor. Gayet normal bence biraz fazla hassassin

Günaydın , abicim affedersin ama bir noktadan sonra hassas olmak gerekmiyor mu , uzunu kısası , zencisi beyazı , yok oraya isedim yok buraya yaptım , biraz fazla uzadı ve benim terbiye sınırlarımı aşmaya başladığı için bu tepkiyi verdim çünkü burası herkese açık bir alan , kendi aranızda yüz yüze bir muhabbet değil ki bu , tamam anladık bu yurtdışında özellikle böyleymis , sıçrar eder şu bu dendi konuşuldu tamam onu anladık ama bi yerden sonra gerçekten çirkin mesajlar var
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın , abicim affedersin ama bir noktadan sonra hassas olmak gerekmiyor mu , uzunu kısası , zencisi beyazı , yok oraya isedim yok buraya yaptım , biraz fazla uzadı ve benim terbiye sınırlarımı aşmaya başladığı için bu tepkiyi verdim çünkü burası herkese açık bir alan , kendi aranızda yüz yüze bir muhabbet değil ki bu , tamam anladık bu yurtdışında özellikle böyleymis , sıçrar eder şu bu dendi konuşuldu tamam onu anladık ama bi yerden sonra gerçekten çirkin mesajlar var
Bu yazı burada kalsın...