Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5883473 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

olmayacak ama sadece yeni açık çünkü aşası tek sıra bide orda çatal yapacak kadar basamak yok :tabe:
Çatal olacak abi :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu orta halatların bağlanması neden bu kadar uzun sürdü ? Yoksa olması gereken mi bu ?

Çevrimdışı TayfurU

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı avsaribra

Çevrimiçi Necmi

Bende farkettim son fotolarda içerde işler bitiyor gibi görünüyor, hatta içimden düşündüm acaba Necmi Keremfırat'a direktif mi verdi diye, yanlızca bitmiş yerleri çek anlamında.  :) :)
içerden gelen fotolar keremin değildi onun ismi altında yayıladım ama o çekmemişti :D
birde ben kimseye direktif vermem Kerem kendi özgür iradesiyle ve Beşiktaş sevgisiyle yapıyor.
Kerem çok değerli bir kardeşimiz o resimler numaralıdan geldi çünkü sonlama ordan başladı
biten yerlerin resmini çekmesini istesem bile çekebilmesi için bir yerlerin bitmesi gerekiyor
bir yerler bitme aşamasına geldiyse diğer kısımlarda buna yakın demektir. ben az çok ne aşamada olduğunu biliyorum iki
aydır boşa demiyorum en geç ocak ortasında içerlerden çıkarlar diye :)  @sozkul

Çevrimdışı bjklimert_

Şuan hangi aşamadayız neler oluyor abilerim

Çevrimiçi Necmi

Aslantepe’nin üst kullanım hakkına hala sahip olmayan Galatasaray, stadın çatısını kapatmaya karar verdi. Yapılan araştırmalar sonucunda 12 milyon Euro maliyet hesaplandı ve sponsor aranmaya başlandı.
aslantepe neymiş toki arena o
isim yakıştırmayalım allahın dağ başına

Çevrimiçi Necmi

Pisuvar daha modern bir şey olamaz mıydı acaba çok kötü gözüktü resimler bana Necmi abi bile beğenmediyse olmamıştır onlar
beğenmedim yalan yok :bandit:

Çevrimiçi Kartal Ç

Metal pisuvarlarda sıçrama sıkıntısı var. Devre arası kalabalığında yandakiyle çok kavga çıkar vay üstüme sıçrattın diye :evillol:
Hazır daha işin başındayken yönetim dönsün bu yanlıştan bence. Kırılıyor ediyor diyorlarsa beton kalıptan yapsınlar daha iyi bundan :D

Çevrimdışı Karabay

Metal pisuvarlarda sıçrama sıkıntısı var. Devre arası kalabalığında yandakiyle çok kavga çıkar vay üstüme sıçrattın diye :evillol:
Hazır daha işin başındayken yönetim dönsün bu yanlıştan bence. Kırılıyor ediyor diyorlarsa beton kalıptan yapsınlar daha iyi bundan :D
arada ayraç olacak dendi  ki zaten doğrusuda ayrılması değilmi.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Metal pisuvarlar cok igrenc koku yapiyor, onun icin pek tercih edilmez, eger kesinlesmis bir karar varsa hemen vazgecsinler.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Kartal Ç

arada ayraç olacak dendi  ki zaten doğrusuda ayrılması değilmi.

Sayfaları hızlı hızlı okuyunca kaçırmışım pardon o zaman. Ama yine de metal hoş değil.
Neyse zaten eski stadın tuvaletleri ve tesisatını düşününce bunlar çağ atlatmış oluyor resmen. Bi derdimiz bu oluversin :)

Çevrimiçi Necmi

Sayfaları hızlı hızlı okuyunca kaçırmışım pardon o zaman. Ama yine de metal hoş değil.
Neyse zaten eski stadın tuvaletleri ve tesisatını düşününce bunlar çağ atlatmış oluyor resmen. Bi derdimiz bu oluversin :)
niye hiç derdimiz olmasın adam gibi yapsınlar alt tarafı pisivuar bu  :bandit:

Belki deplasman tribününün tuvaletleridir :biggrinking:

Çevrimdışı Oktay

@Necmi abi mescit de yapılacak diye duymuştum noldu abi vazmı geçildi.....fenerbahçe ve galatasarayın statlarında var o yüzden merak ettim

Çevrimdışı vural

Stadın görselliği ile ilgili içimde uhte kalan tek şey loca katlarının san namez gibi olmayışı , emirates de böyleydi sanıırım , 3 kat havası veriyor ve harika duruyor.

Çevrimdışı harunmustak

Açılış maçında böyle bir şey yaparsak efsane olur

Kartalın Gözünden Atmosfer

https://www.59saniye.com/nfl-maci-oncesi-kartalin-gozunden-stadyumdaki-atmosfer/
Kartalla Gosteri bizde denendi zaten. Ama Kartal'lar star dışındaki tükürük köftesine kaçtılar :). Ayrıca Kartal'lar bu is icin eğitim alıyorlar ve eğitimlerinde eziyet görüyorlar. Beşiktaşlı birçok taraftar buna itiraz etmişti ve edecektir
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Oktay

Stadın görselliği ile ilgili içimde uhte kalan tek şey loca katlarının san namez gibi olmayışı , emirates de böyleydi sanıırım , 3 kat havası veriyor ve harika duruyor.

başımıza bu sam mamesi bela eden @ahmetx  :D :D statdı yapmışlar çatıda tırtlamışlar o stada commerzbank arena çatısı on numara olurdu
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2015, 19:52:48 Oktay ]

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi mescit de yapılacak diye duymuştum noldu abi vazmı geçildi.....fenerbahçe ve galatasarayın statlarında var o yüzden merak ettim
akşam akşam kaşıntımı tuttu @Oktay

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı TALAT

yurtdisinda bu tip pisuvari olan restuarantlarda falab sicrama olmamasi icin pisuvarin icinde kar veya buz olur. hatta buzun erimesini seyretmek cok zevklidir. ama stadta boyle bir sey olacagini sanmiyorum, belki vip kisminda falan olabilir.
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2015, 20:19:17 TALAT ]
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Mahmut

Aksam karanliginda gozum beni yaniltmiyorsa yeni acik orta halat takılmış, eski acik orta halat duruyo, v halat numarali da ayni  kapaliya bakmadim eski acikta da takilmis goremedim. Eski aciga cok iyi bakamadim, kapali-eski acik caprazinda takilmis olabilir bazilari.
Eski aciktaki de yeni aciktaki kadar surerse işimiz iş vallaha.

LG-VS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı baro19

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."