Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5878668 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mahmut

Numarali yeni acik kesisim kufeki bitti bitecek

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Stad açılışında almanca gücüne güç katmaya söylenebilir portekizce ve almancası yarım yamalakta olsa çıkmıştı sadece almanca güzel olur
takımı yarısından çoğu almanca biliyor güzel olur  :evillol:

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Mahmut

Numaralidan eski acik ortaya kadar orta halatla beraber full duruyor daha takilmamis, kapaliya da bakamayacagim. Tarihi duvarda isciler calisiyor. Benden bu kadar bugunluk

LG-VS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Numarali yeni acik kesisim kufeki bitti bitecek
ondan eski acik numarali birlesiminede yapmalari lazim estetik acidan heralde yaparlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kartal14

Konu Dışı: Geredeye yapılacak tesisin planı... Bolu beşiktaşlılar facebook sayfasından alıntıdır...

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

ondan eski acik numarali birlesiminede yapmalari lazim estetik acidan heralde yaparlar
yapmazlar .

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kartal14

@Kartal 14 varol , tek saha mı olacak?

Beşiktaş Kulüp Başkanı Fiket Orman ile beraberinde Beşiktaş As Başkanı Deniz Atalay Gerede'ye müjdelerle geldi. Hızlı gelişen ve gizli tutulan toplantıda, yapılacak olan tesisin proje görüntülerinden toplam maliyetine dek birçok özel konu görüşüldü. 100 yılın projesi için artık geri sayım başladı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Kulübün As Başkanı Deniz Atalay'ı da yanına alarak apar topar Gerede'ye geldi. Alenen yaşanan gelişme sonrası Esentepe Otel'de karşılanan Fikret Orman, bu kez elinde yapılacak tesisin projeleri ile geldi. Sadece Yenigün haber ekibinin yer aldığı bu özel görüşmede Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yapılacak tesis ile ilgili tüm gelişmeleri Gerede Yenigün'e aktardı.

Cumartesi günü sabah saatlerinde Gerede’ye ulaşan Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman ve Beşiktaş As Başkanı Deniz Atalay’ı; Kaymakam Arslan Yurt, Belediye Başkanı Mustafa Allar, BESOB Başkanı Tahir Gayret, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka ve beraberindeki heyet karşıladı. İlçe basınından yalnız Gazetemiz Yenigün’ünde aralarında bulunduğu üst düzey isimlerin yer aldığı toplantıda birbirinden önemli konular konuşuldu ve müjdeler ard arda verildi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın tesisi kurmaya karar verdiklerini ve tesisin projelerini sunmasıyla birlikte Belediye Başkanı Mustafa Allar da Pazartesi günü itibariyle hemen ihale çalışmalarına başlayacaklarını ve tapu devrini yapacaklarını belirtti. Beşiktaş’ın Gerede’ye tesis kurmasının yüz yılın projesi olduğunu belirten Allar, Beşiktaş Kulübü’ne gereken tüm desteğin sağlanacağını söyledi. Toplantıda ayrıca, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Gerede Yenigün İmtiyaz Sahibi Serkan Candan gelişmelerle ilgili çok özel bir röportaj gerçekleştirdi.

Sayın Başkan, Gerede’ye yapılması planlanan tesis ne kadar bir alanı kapsıyor, tesis bünyesinde neler olacak, proje ne zaman start alacak?

Fikret Orman: Tesisimiz 33.000 metrekare bir alanı kapsıyor. Bu 33.000 metrekare arazi üzerine inşa edeceğimiz tesis inşaatı ise 4547 metrekareden oluşuyor. Özetle modern bir tesisi Gerede’ye kuruyoruz. Bu tesis yılın 12 ayı boyunca kullanılabilecek. Koşu parkuru, bisiklet yolu gibi sportif faaliyetlerin yürütülebileceği alanlar tesis bünyesinde mevcut olacak. Alan çevresine bir de Belediye Başkanımız Mustafa Allar’ın da katkılarıyla gölet yapmayı planlıyoruz. Projeye en yakın tarihte startı vermeyi planlıyoruz. 2016 yılında tesisin yapımına başlarız diye düşünüyorum.

Bu tesisin Beşiktaş Kulübüne yararı ne olacak?

Fikret Orman: Her sene yurt dışı kamplarına büyük miktarlarda döviz ödüyoruz. Ülkemiz cennet gibi, yurt dışından artık buraya takımlar gelsin istiyoruz. Gerede projemiz de bu isteğimizin en önemli adımıdır. Sadece Beşiktaş değil dünya çapındaki kulüpleri Gerede’de ağırlama fırsatını bu tesisle bulacağız. Dünya çapında önemli turnuvalar burada yapılabilecek. Detaylı, hem Gerede ilçemize hem de Beşiktaş Kulübü’ne büyük destek sağlayacak bir projeyi hayata geçiriyoruz diyebilirim.

Tesis için harcanacak miktar ne olacak?

Fikret Orman: 7 Milyon Dolar civarında bir yatırım yapacağız. Projenin dekorasyon kısmına girilmediği için bu miktar biraz daha artabilir”dedi.

Gerede Yenigün

Çevrimdışı ers1903

Ahmet x,

Kirlenen pas tutan kufekilere el atarlarmi ?

Çevrimdışı sozkul

Valla ben çok takıkım o siyaha :D

Vapurdan indin yürüyorsun başını yavaşça yukarı kaldırıyorsun önce tarihi kuleleri görüyorsun sonra o küfekinin verdiği estetiği tarihi havayı derken bi bakmışsın tepede siyah demir parçaları

Stadın dış konsepti siyah beyaz olsa olabilirdi.

Stadta bi isyan var sanki kolonların asimetrik olması, tarihi havanın içinde en akıllı stad olması bunlar bence gerçekten mükemmel tasarım ama o çatı siyah olmamalı yoksa ben çıkıp boyayabilirim açıldığında  :evillol:

fener de mesela avm konseptinde stad :D işte krasnodar kolezyum konsepti dedik, o uyumu bozmamalı bizimki de çok içerledim bu konuyu :D

Çok ilginç, bende o siyah kolon ve kirişleri beğeniyorum, onların küfeki kaplanması dışardan görüntüyü sıkıcı ve tekdüze hale getirir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı ahmetx

takımlar herhalde farklı saatlerde sahayı kullancak benim anladığım .

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Mahmut

@Mahmut nasıl görünüyor ?
Abi ben kisisel olarak begenmedim, yani illa kapatmak istiyorlarsa birlesime duvar örselerdi niye kolonlar arasini da gaz beton yapip sonra da kufekilediler pek anlamadim. Ama goruntu olarak nasil gorundugu degisir zevke göre.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Efe

ilk projede nerede görünüyor @Efe

bunlarda degil evde vardi bende o ilk cikan renderlerin birinde vardi eski aciktakii o bolumu goremiyoruz heralde oraya yaparlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Abi ben kisisel olarak begenmedim, yani illa kapatmak istiyorlarsa birlesime duvar örselerdi niye kolonlar arasini da gaz beton yapip sonra da kufekilediler pek anlamadim. Ama goruntu olarak nasil gorundugu degisir zevke göre.
benim fotodan gördüğüm kadarıyla tam Türk işi olmuş , halbuki kolonların sahaya bakan tarafını kapatsalar dıştan yine kolonlu olarak görünse daha iyi olurdu.

Çevrimdışı Efe

numaraliyi yeni aciktan korumak icin yaptilar eski acik tarafinada bence yapacaklar yoksa ordan gecis olur ve taraftar sıkıntı cikarabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

numaraliyi yeni aciktan korumak icin yaptilar eski acik tarafinada bence yapacaklar yoksa ordan gecis olur ve taraftar sıkıntı cikarabilir
İyi de duvarı içten neden örmediler o zaman?

Çevrimdışı FARUK

Ondan değil bence efe
Orada basın katına bağlantı var ve asansör sanırım diğer yerlerde olmayan 1 kat daha çıkacak
O asansörü ve çevresini kapattılar sanırım sadece orada olur diye düşünüyorum

Çevrimdışı ers1903

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı kartal14

buda benden olsun .
Daha sonra bi iki saha saha eklerler. Fener de sonradan saha ekledi.

Çevrimiçi Necmi

ne uğraştılar be şu halat için , sj takılı olanlarda da bu kadar uğraşırsak vay halimize
zaten uğraştıran sj takılı olan düz olana hiç çalışmadılarki @ahmetx
dikkatli bak :bandit: