Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5878664 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı riza calli

Bu gun bi tv programinda konusuluyodu stadimiz barcaya 31 ocak 14. Subat arasi progmi sorulmus.

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu gun bi tv programinda konusuluyodu stadimiz barcaya 31 ocak 14. Subat arasi progmi sorulmus.
Stat açılışı için Barcaya ocak şubat arası programı sorulmuş. Bunu kim diyor. Mart. Mart. Mart iyidir.

Çevrimdışı sylar

hadi ya cok guzel bı haber ama ben pek ihtimal vermıyorum veremıyorum mart ayına acılırsa opup basımıza koyalım bence

Çevrimdışı Doğuhan

Siyah olan çatı kolonları makette beyaz haliyle çok daha estetik duruyordu benim gibi düşünen de pek çok kişi biliyorum

Herhangi bi kaplama uygulanacak mı oraya bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...

Yada krasnodardaki gibi çatı kirişi küfekilenme ihtimali var mı ?
[ Son Düzenleme: 16 Kasım 2015, 15:26:22 Doğuhan ]

Çevrimdışı Erdem Çözer

Siyah olan çatı kolonları makette beyaz haliyle çok daha estetik duruyordu benim gibi düşünen de pek çok kişi biliyorum

Her hangi bi kaplama uygulanacak mı oraya bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...

beni çok rahatsız etmiyor ve kaplama falan olmayacak dendi ama krasnodardaki gibi küfeki kaplansa efsane olurdu :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Her hangi bi kaplama uygulanacak mı oraya bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...

krasnodarda çatı kolonları betonarmeydi zaten sadece üzerine metal kirişler montelendi.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Krasnodarda küfekili kolonların arasını belirli yüksekliklerde kapatıyorlar , yoksa donarlar kışın .

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

bu krasnodar stadida kotu bi stad oldu bence yeni yapilan stadlara gore estetik 0 ust tribunler cok kavisli ufak  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

bu krasnodar stadida kotu bi stad oldu bence yeni yapilan stadlara gore estetik 0 ust tribunler cok kavisli ufak  :)
futbol stadyumu için dediğin doğru ,kolezyum havası vermek için tam daire yaptılar ondan dolayı mimari olarak kusursuz ama.

Çevrimdışı tayfunyasar

krasnodarda çatı kolonları betonarmeydi zaten sadece üzerine metal kirişler montelendi.

ne kadar iptidai bir germe çatı. ncık ncık ncık

nerede bunun çelik aksamları ah ah halbu ki bak vodafone arena'ya ortadaki halka gece karanlığında ufo gibi gözüküyor.

Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı ahmetx

ne kadar iptidai bir germe çatı. ncık ncık ncık

nerede bunun çelik aksamları ah ah halbu ki bak vodafone arena'ya ortadaki halka gece karanlığında ufo gibi gözüküyor.

onların çatı çift noktadan germe ,hemen solda alttaki çelik kolon ve kirişler görünüyor.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Doğuhan

Valla ben çok takıkım o siyaha :D

Vapurdan indin yürüyorsun başını yavaşça yukarı kaldırıyorsun önce tarihi kuleleri görüyorsun sonra o küfekinin verdiği estetiği tarihi havayı derken bi bakmışsın tepede siyah demir parçaları

Stadın dış konsepti siyah beyaz olsa olabilirdi.

Stadta bi isyan var sanki kolonların asimetrik olması, tarihi havanın içinde en akıllı stad olması bunlar bence gerçekten mükemmel tasarım ama o çatı siyah olmamalı yoksa ben çıkıp boyayabilirim açıldığında  :evillol:

fener de mesela avm konseptinde stad :D işte krasnodar kolezyum konsepti dedik, o uyumu bozmamalı bizimki de çok içerledim bu konuyu :D

Çevrimdışı ahmetx

Stad akustik olarak iyi olacakmi?
membran çatılar sesi soğurur ama sesin dağılmasını da önler artık sen karar ver . :D

Çevrimdışı ahmetx

tribün çıkışlarıda muhtemelen bu taşla kaplanacaktır.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı SuperBJK

Çevrimdışı Karabay

tribün çıkışlarıda muhtemelen bu taşla kaplanacaktır.

bana fazlasıyla uyar

Çevrimdışı Mahmut

Su an orta halatla ugrasiyorlar yeni acikta 3 vinc birden, yeni acikta 4 tane v halat takilmis gibi ama acim kurtarmiyor tam emin degilim

Çevrimdışı Efe

futbol stadyumu için dediğin doğru ,kolezyum havası vermek için tam daire yaptılar ondan dolayı mimari olarak kusursuz ama.
ben hic begenmedim kusura bakma ahmetx :) boyle modern bi stad olmaz hele o cati kolonlari bana fenalik getiriyor ic taraftan distan guzel gorunuyor degisik bi mimari yapmak istemisler ama bence pek becerememisler kotu duruyor stad
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

ne uğraştılar be şu halat için , sj takılı olanlarda da bu kadar uğraşırsak vay halimize

Çevrimdışı Efe

v halatlar tam takilinca baya gerilmis gorunuyor yeni acikta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

ben hic begenmedim kusura bakma ahmetx :) boyle modern bi stad olmaz hele o cati kolonlari bana fenalik getiriyor ic taraftan distan guzel gorunuyor degisik bi mimari yapmak istemisler ama bence pek becerememisler kotu duruyor stad
o kısımlar 360 skorbordla kaplanacak