Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5874817 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimiçi Necmi

Ben cusedofdragon arakadaşımıza haksızlık yapıldığını düşünüyorum,  gerçi kendi adıma bu  :D gülen adam emojisinden hiç hoşlanmadım, biraz alay ader bir havası var kabul ama ben hoşlanmıyorum sanki biraz dikkatsiz kullanılıyor. Sorun şu, kendi adıma buna benzer yorumlara daha önce hiç böyle sert çıkıldığını görmedim, biraz orantısız güç kullanıldı. Biraz yaşı genç diye mi acaba?

@Necmi, maçı seyretmeye gidiyoruz kabul ama orası bir eğlence alanı ve bu alanın oyuncularından biride seyirciler, mesela o liverpool maçındaki tezahüratı bütün seyircileri görerek, o atmosferin bütünüyle içinde hissederek görme arzusu neden saçma oluyor onu anlamadım, ayrıca senin için çok önemsiz olan birşey bir başkası için daha önemli olamaz mı?
@sozkul  ilk olarak ona sert falan çıkmadım forum olmanın şartı bu eleştirirsin o yüzdende eleştirilirsin
mesela şu anda beni eleştirdiğin gibi ama eleştirdiği için eleştireninde beni neden eleştiriyorlar deme hakkı yok
çünkü böyle her denen laf insanların konuşma özgürlüğünü kısıtlar onun söylediğinde bir eleştiri yoktu eleştirseydi gene
bir şey demezdim o dalga geçti benim eleştirim onaydı üslup hoş değildi.
saçma olan şey bunun yapılamaz olduğunu bildiğin halde bu mimarlar bunu düşünememişmi
beceriksizlik yapmışlar lafına getirip eleştiri yapmaktır. Eleştiri mantıklı olan şeyler üzerine yapılır.
mesela senin bir arazin var ve stad yapmak için bunu sıfıra sıfır kullanıyorsun yükseklik sınırın var 37 metre bunuda 40 cm geçerek kullanıyorsun
şimdi neden bu kapasite oldu neden bu çatıyı daha yüksek yapmıyorsunuz diye eleştirmek
ya art niyettir yada bir gram bile düşünme zahmetine kalkmayan insanların boş beleş
konuşmasıdır. sen bir litrelik şişeye iki litre su koyabilirmisin birileri seni neden koyamıyorsun diye
eleştirebilirmi eleştirirde haklı olurmu yoksa saçmalamışmı olurlar. buda aynı şey şartların bu ve sen
bu şartlar altında yapman gereken en azami ölçekte üretimi yapıyorsun sıfırdasın işte bu saatten sonra bu stad neden
60 bin olmadı diye konuşan kötü niyetlidir  çatı neden mat oldu şeffaf olmadı diye eleştirebilirsin.
bu makul yapılabilir koltuk rengi neden böyle eleştirebilirsin bu da doğal ama imkansız olanı eleştirmek olmaz
daha şurda kaç ay önce 40 cm fazla diye bir ay mühürlü kaldık peki bu şartlar altında o çatıyı 2 metre daha havaya
neden kaldırmuyorlar demekmi eleştiri yoksa saçmalamamı.
cahilce konuşup birde üstüne orda çalışan firmaları mühendisleri iş bilmezlikle itham etmek evet saçmalama oluyor
hayatta en kötü olan şey akıl tembelliğidir hep başkalarının sözleriyle konuşursun fikir üretmezsin bunun sonuda
başkalarının kölesi olmaktır. burda özellikle genç arkadaşlara bu noktada baskı yapıyorum doğru çünkü istiyorum akıllarını
kullansınlar. Zafer Algözün dediği gibi layt Beşiktaş taraftarı olmaz ben ekleme yapayım aptal Beşiktaş taraftarıda olmaz
o nedenle her Beşiktaş taraftarı aklını kullanmalı muhasebeyi iyi yapıp öyle konuşmalı

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimiçi Necmi

Benimde hic dikkatimi cekmemisti hepsi yuvarlak olacak saniyordum :claps: :claps: :claps:
fark detaylarda gizlidir. o detayları göremezsen geri kalanı diğer stadlardan farklı
olmaz. o zamanda bilgisiz bazı insanlarda olduğu gibi antalya stadıyla kalkıp fiyat mukayesesi yaparlar. :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

V halat montajı devam ediyor
bu is 1 haftadan once bitmez baya yavas gidiyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

bu is 1 haftadan once bitmez baya yavas gidiyorlar
V Halat montajına yeni başlandı efe onların hızını görmedik henüz

ysariusta

• Ziyaretçi

V halatlar takılıyor düz halatlar tamam. Eski açıktaki 5 6 tanesi bağlanmış görebildiğim kadarıyla

Çevrimdışı Gomez_33

Vurur yüze ifadesi başladın mı bağlanmaya bitanesi   :D :kop:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Mahmut

V Halat montajına yeni başlandı efe onların hızını görmedik henüz

V Halatların orta halatlar kadar yavaş olacağını zannetmiyorum çünkü dün gittiğimde halatlar yuvalarına yakındı ve halatlar gergin de değildi yani takması kolay olacaktır. Ki Yunus abi de eski açıktaki bazı halatların takıldığını söylüyor. Bence bu gün hariç 1-2 güne biter v halat bağlanması.

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

drone ile çeken görüntüler tüketici toplumu için tahriktir.

Kendimi zor tutuyorum gidip satın almamak için .

Çevrimiçi Kartal Ç

Allahım sana geliyorum ..   :bandit: :bandit:

Bu diklikte 2. katta maç izlerken yanımda emniyet kayışı götürüp kendimi koltuk önü demirlere bağlayacam. İnşallah girişte görevliler el koymaz  :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu diklikte 2. katta maç izlerken yanımda emniyet kayışı götürüp kendimi koltuk önü demirlere bağlayacam. İnşallah girişte görevliler el koymaz  :D

gerçekten ürkütücü inşallah kamera açısı aldatıyodur . :)

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Drone goruntulerinde tribunlerin en on kisimlarinin uzeri acik kalacak gibi mi gorunuyor bana mi oyle geldi?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Erhan

Drone ne çekmiş öle ya heyecanlandırdı meret  :oha:

Forumca alamadık şöyle bi alet uçuralım stad üstünde :super:

Çevrimiçi Necmi

drone ile çeken görüntüler tüketici toplumu için tahriktir.

Kendimi zor tutuyorum gidip satın almamak için .

kendini tutamayanlar varda gelene kadar stad bitecek :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

gerçekten ürkütücü inşallah kamera açısı aldatıyodur . :)
renkliler bizim resimlere bakıp yok bu kadar dik değildir
fotolarla oynuyorlar diyorlar :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Onlar o zevki yaşayamayacak

Çevrimdışı ONUR KOLCU

;Korkunun ecele faydası yok necmi abi , konuşup dururlar :)

Çevrimdışı keremfrat1

hangi geminin imalatındasın kerem milgem falan mı yoksa sivil mi
Imalati suyun numaralı yazilari kac metreye kadar batar kot ve aplikasyon olcumleri bide inis yanlis inmesin diye

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

ysariusta

• Ziyaretçi

Belki en guzel onlar yasayacak..
Yeni açığın orada bi abiyle konuştuk. Tam önünde rakip kaleci.... Zevk alır mı, valla bilemedim. En üstteki adam çekirdek yese çöpü kaleciye düşer.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA