Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871352 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjkfatih63

3 Çalışma görebildim ben

Kırmızı balonda-İskele sökümü
Yeşil balonda-V halat takılıyor ya da takılacak
Mavi balonda-Yeni açık halatının yerine takılması

Ayrıca dha drone ile çekmiş ama görüntü çamur.Ya yükleyemediler ya drone kamera çözünürlük düşük ya da ben hd izleyemiyorum

http://www.dha.com.tr/dhavideogaleri.asp?vid=1071528
güzel tespit olmuş tebrıkler.

Çevrimdışı cadavra

V halatlarin takilip catinin nihayi yerine oturmasi kac gun alir bilgisi olan var mi V halatalr takildiktan sonra sj le bi is kalmio artik dimi yani onlarin sökulme evresine mi gecilicek ?

Çevrimdışı cio

Abi şu halleri bile çarpıntı yaptı bende, açılışta baya bir ambulans bulundurulması lazım  :busted_cop:

Çevrimdışı Mahmut

Her iki kafesten birinde isci var kapali yeni acik birlesiminde neden anlamadim acaba biraz daha mi cekecekler catiyi

Çevrimdışı Emre.Guler

<blockquote class="twitter-tweet" lang="tr"><p lang="tr" dir="ltr">Saat 14:15 de Vodafone arenayı gezeceğiz @asporcomtr ekranlarında. Bekleriz</p>&mdash; Hakan Gündoğar (@Hakan_gundogar) 13 Kasım 2015
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Çevrimdışı tunceryawuz

Çevrimdışı ümer

Aspor acin

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bu Hakan Gündoğar adam olmayacak.. 10 dk sonraki yayının saatini bile yanlış veriyor.. üstüne yalan yanlış bilgiler.. vinçler yardımıyla kaldırılmış falan  :lol:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Ahmet Gardiyanoğlu

bugün gerdirilme işlemi yapılacakmış? gerdirilme ne oluyor?

Çevrimdışı SDemirsoy

Bu Hakan Gündoğar adam olmayacak.. 10 dk sonraki yayının saatini bile yanlış veriyor.. üstüne yalan yanlış bilgiler.. vinçler yardımıyla kaldırılmış falan  :lol:
vinçler yardımıyla iskelelerin kaldırıldığını söyledi çatı değil :)

Çevrimdışı Savaş

Aspor'da ki yayında kapalıda 2 veya 3 V halat çekilmiş gibi görünüyordu yanlış görmediysem

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

v halatlarin takilabilmesi icin oldugundan daha yukari kaldirmalari lazim suan oldugundan yukarida gibi gorunsede bir miktar daha kaldiris olacak heralde tam takma islemi icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

vinçler yardımıyla iskelelerin kaldırıldığını söyledi çatı değil :)

tam olarak şöyle diyor: "vinçler tabi ki.. vinç yardımıyla bu kaldırma işlemi dün tamamlandı" :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

pazartesiye tribünler cın cık gibi olur  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı yldrmaydn

tvden izledim de bazı v halatlar bağlı gibi geldi bana. emin olamadım.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı LuceGel

Bu Hakanın hiç bir dediği çıkmadı bildiğim  :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı heart

eski açık ve numaralı tarafında iskele sökümü başlamış.
hafta sonu bitirirler herhalde söküm işini. :)
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı SDemirsoy

tam olarak şöyle diyor: "vinçler tabi ki.. vinç yardımıyla bu kaldırma işlemi dün tamamlandı" :)
o anda kaldırılan iskeleleri gösteriyordu onları kastettiğini anladım bende neyse önemli değil :)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

kaç santim inecek @ahmetx abi ?
Bilmiyorum @Efe öyle diyor , 27 m konuşuluyor doğruysa 90 cm inecek.

Çevrimdışı ahmetx

Hakan Gündoğarın Allah bir dediğine inanın.

Çevrimdışı iyimserure

Antalyaspor, stadının çimlerini hibrit çimle değiştiriyormuş doğru mu? Bizimkisi ilk olmayacak mı yani  :bawling: :bawling:

Çevrimdışı ahmetx

Antalyaspor’un maçlarını oynadığı yeni stadında yaşanan çim krizi için yeni bir çözüm deneniyor. Kırmızı-beyazlı takımın Sahasında oynadığı Beşiktaş ve Kayserispor maçlarında çimlerin kötü olması eleştiri konusu olmuştu.

Antalyaspor futbol takımı ise stadın açılmasına ve iki iç saha maçı oynanmasına rağmen halen yeni statta antrenman yapmaması da diğer bir kriz olarak gündeme gelmişti.

Milli maçlara verilen aranın ardından Antalya Stadı’nın çimleri için Hibrit Çim getirildi ve sahaya serilmeye başlandı

http://antalyasporum.com/cim-krizine-flas-cozum/