Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5880029 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı black kartal

Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır.
M. Kemal Atatürk

Çevrimdışı ErsinA.

bakalım ara bölme konacakmı yoksa böyle bir stad yapıp içine etmek bu olsa gerek
bölme yapılırsa kurtarır durumuda

Ara bölme konması WC kapasitesini de belirler. Eğer bölme olmazsa sen işini görürken biri gelip 'bilader az yana kayda bende çüşeyim' diyebilir  :D

Birde geçen bi resimde NURUS firmasının kamyonu vardı. Buda mobilyaların gelmeye başladığının işareti olabilir.

Çevrimdışı denilanz

Yunanistan'da da 6,5 şiddetinde deprem olmuş @Efe , kaç kurtar kendini. :D

Çevrimdışı Ermanacer

Çevrimdışı Efe

Yunanistan'da da 6,5 şiddetinde deprem olmuş @Efe , kaç kurtar kendini. :D
bosuna demedik halatlari taksinlar diye bi bildigimiz var tabi ki  :evillol: şaka maka taksinlar sunlari hemen altimiz kaynamaya basladi ne olur ne olmaz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

Tüm resimler güzel ama bu resim daha bi başka sanki.

Eline sağlık @Ekrem

Çevrimdışı Serdar

Bu tip pisuvarlara etmişliğim var  :evillol: Türkiye de örneğine rastlamasamda özellikle yurtdışında stadyum, disco , bar gibi
kalabalık ve zaiyata müsait mekanlarda kullanılıyor. Gerçi benim kullandığımda ara bölme vardı ama çoğunda olmuyor sanırım.
Mesela resimdeki ABD de bir stadyumun helasıymış. Yine de daha akılcı bir çözüm olabilirdi diye düşünüyorum. 

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bu tip pisuvarlara etmişliğim var  :evillol: Türkiye de örneğine rastlamasamda özellikle yurtdışında stadyum, disco , bar gibi
kalabalık ve zaiyata müsait mekanlarda kullanılıyor. Gerçi benim kullandığımda ara bölme vardı ama çoğunda olmuyor sanırım.
Mesela resimdeki ABD de bir stadyumun helasıymış. Yine de daha akılcı bir çözüm olabilirdi diye düşünüyorum. 

daha akılcısı tüm tuvaleti metal yapmak olabilirdi.. kırılamayan, eğilip bükülemeyen ve üstüne yazılamayan bir malzemeyle :)

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı enemy1903

Çevrimdışı enemy1903

şöyle bi pisuvar iyi olabilirdi aslında  :lol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yıllardır o kadar bilgi ver kimse umursamasın sonra şom ağızlılığından meşhur ol :kop: :kop: :kop: :kop:
1 Gun foruma girmedim neler kacirmisim yahu
@Efe abi oldum gulmekten  meshur olmussun tabi @Necmi abinin iletisine de cok güldüm :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Hala orta radyal halatla uğraşıyorlar kaçıcı gün bu @Efe ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

@Efe yılın şom ağızlısı seçilmişsin sosyal medyada  :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

ben mi yanlış görüyorum..? pek ortada değil gibiler sanki..

edit: pardon yanlış görmüşüm hala ortadalarmış  :s20:
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2015, 11:13:27 Erdem Çözer ]
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Hala orta radyal halatla uğraşıyorlar kaçıcı gün bu @Efe ?
manuel kriko ile gerdiriyorlardı abi

Çevrimdışı Efe

@Efe yılın şom ağızlısı seçilmişsin sosyal medyada  :bandit:
iyi ne guzel iste  :evillol: bu arada uzun halata 2 ufak vinc girismis paletli v halatlara gecmis ahmetx 5 gun bu arada
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

çatının alttan kaplaması stadı çok karanlık ve kasvetli yapmış .

Çevrimdışı ilhan mansız

Aralık 15 gibi çatı kaplaması başlar mı?

Çevrimdışı Ferhat Türk

Yıllarca deprem dedeyi dinler ona göre iş yapardık artık yeni ikon bursalı efe :evillol:
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı F1903

çatının alttan kaplaması stadı çok karanlık ve kasvetli yapmış .

Tercih meselesi tabi ama bence bilakis daha guzel olmus. Ben kafamı kaldırdığımda tonlarca demir yığını görmektense düz bir platform görmeyi tercih ederim.

Çevrimdışı khanlu

Bursa Kartalı.

Çevrimdışı ahmetx

Tercih meselesi tabi ama bence bilakis daha guzel olmus. Ben kafamı kaldırdığımda tonlarca demir yığını görmektense düz bir platform görmeyi tercih ederim.
Aydınlık iyidir hem bizim çatıda çok fazla görüntü kirliliği yok Osmanlı stadı çatısı çelik yığını olmasına rağmen o bile çok gözü rahatsız etmiyor.