Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5880043 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı onurturan

Dışındaki yazı laserfilm
Baktım lazerle kesilen metallerin kesme esnasında zarar görmemesi ve işlemin daha hızlı yapılması için bir koruma filmi
Sonuç olarak değişen birşey yok ne işe yaradığını çözemediğim bir metal :)
Aha dedim Faruk söyliycek simdi ne oldugunu çok hevesli okudum sonuna kadar ama sonuç Abandone :kop:
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2015, 00:51:35 onurturan ]

Çevrimdışı FARUK

Aha dedim Faruk söyliycek simdi ne oldugunu çok hevesli okudum sonuna kadar ama..  :kop:
Siteyi bulunca işte bu dedim ama okudukça anlamsızlaştı :)

Çevrimdışı onurturan

Bence hiç anlamsiz değil abi en azından lazerle kesilen bi metalmiş yani pisuvar degil en azindan bide seramik yazsa sitede noolcak. .Aralara set koydun mu pisuvar gibi oluyo Allah muhafaza.. Olimpiyattaki duvar ve modern pisuvar arasindaki gecis formu gibi bisey olarak dusunecektik gunlerce..

Çevrimdışı Necmi

Bence hiç anlamsiz değil abi en azından lazerle kesilen bi metalmiş yani pisuvar degil en azindan bide seramik yazsa sitede noolcak. .Aralara set koydun mu pisuvar gibi oluyo Allah muhafaza.. Olimpiyattaki duvar ve modern pisuvar arasindaki gecis formu gibi bisey olarak dusunecektik gunlerce..
seni düşünceden kurtarayım kardeşim onlar pisuvar zaten araya bölmeler gelecek sanırım :bandit:

Çevrimdışı Necmi

bana sorsaydın ya söylerdim :bandit:
paslanmazdan pisuvar yapmışlar üstündeki koruma naylonu paslanmaz plakalar
o şekilde satılır preslenirken ön yüzey zarar görmesin diye plakalar plastikle kaplı satılır

Çevrimdışı Hunter1987

seni düşünceden kurtarayım kardeşim onlar pisuvar zaten araya bölmeler gelecek sanırım :bandit:
Aynen abi burda bir disko da buna benzerinden mevcut. Hatta bölme bile yok herkes yan yana işini görüyor :D

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı FARUK

bana sorsaydın ya söylerdim :bandit:
paslanmazdan pisuvar yapmışlar üstündeki koruma naylonu paslanmaz plakalar
o şekilde satılır preslenirken ön yüzey zarar görmesin diye plakalar plastikle kaplı satılır
İlk defa gördüm abi :) ana hattı pisuvar gibi de ara  bölme olmayınca başka birşey sandım

Çevrimdışı Necmi

İlk defa gördüm abi :) ana hattı pisuvar gibi de ara  bölme olmayınca başka birşey sandım
bakalım ara bölme konacakmı yoksa böyle bir stad yapıp içine etmek bu olsa gerek
bölme yapılırsa kurtarır durumuda

Çevrimdışı onurturan

Bu stada bu pisuvar gercekten düşündürücü .. Bölmede koymasinlar bari de yerimizi yadırgamayalım olimpiyat duvarından sonra :s20:

Çevrimdışı Necmi

hiç kimse resimlerde farketmedi zeminler bitmiş tavan bitmiş mobilya montajı başlamış loca katlarında
tuvaletlerde tesisatlar takılıyor elektrik armatürleri bile takılmış wc lerde. içerler biz bittik diye davul çalıyor.
bu hızla en geç ocak ortasında içerlerden çıkarlar. gibi görünüyor. alt katlarda zemin bitmiş üstlerini kapatmışlar
sanırım numaralı tarafıydı korkuluk camlarıda bitti şimdi yeni açığa geçtiler diye biliyorum hep sahada iş var
drenaj çim koltukların montajı korkulukların montajı girişlerin sıvanması çatı iskeletinin bitmesi ve membran kaplama merdivenlerin yerleştirilmesi
 saha aydınlatmasının yapılması skorbort montajı vodafone vericilerinin montajı ses sistemi çok iş var ama hepsi birlikte çalışılacak
işler işin dibi görünüyor artık :)

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Yolumuz uzun diyelim, çalışmaya devam edelim :)

Onlar işlerini bilirler, Havalar bizden yana giderse süper olur. Tahmin edilen tarihlerde biter böylece.

Hayatımız Beşiktaş ama önceliğimiz İnsanlık. Bizden yana dediğime bakmayın havalar hep iyi olsun da dışarıda yatanlar, evsizler ve hayvanlar üşümesinler, ıslanmasınlar.

Daha yumuşak bir kış ayı geçiririz inşallah.

Çevrimdışı onurturan

herkese günaydın .. Güzel bir gün dileğiyle...

Çevrimdışı Erdem Çözer

o pisuvarlar yurt dışında en modern clublarda veya statlarda bile bulunur..

en önemli özelliği sökülme, kırılma vs açısından daha sağlam olması.. malum diğer pisuvarlar özellikle stadyum gibi alanlarda kolaklıkla sökülüp kırılabiliyor..

genelde aralarına bölme konulmuyor

not:tuvalletleri nasıl kullandığı malum olan insanımıza çok bile
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2015, 08:12:11 Erdem Çözer ]
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı onurturan

o pisuvarlar yurt dışında en modern clublarda veya statlarda bile bulunur..

en önemli özelliği sökülme, kırılma vs açısından daha sağlam olması.. malum diğer pisuvarlar özellikle stadyum gibi alanlarda kolaklıkla sökülüp kırılabiliyor..

genelde aralarına bölme konulmuyor

not:tuvalletleri nasıl kullandığı malum olan insanımıza çok bile
biz ilk kez karşılaştığımız için gece hafif şok geçirdik ama dediğiniz gibi biraz düşününce kullanışlı olabilir hatta belki de ilerde iyi ki böyle yapmışlar deriz umarım..

Çevrimdışı OrhanBJK

günaydın kara kartallar... bol v bağlamalı bir gün olsun..   :claps: :ok:

Çevrimdışı Ensar

@Ekrem abi on numara fotoğraflar , teşekkür ederiz :D
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2015, 08:49:37 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı DrmsAli

Konu disi..Bu passo.com da bizim sivas maci biletleri niye yok hala..renklilerin taa araliktaki maclarinin bilet satislari var bzm 5 gun sonra ki macin satisi hala yok  :s20:

Çevrimdışı ilhan

Günaydın arkadaşlar.
@Ekrem fotolar gerçekten de çok güzel ellerine sağlık.

Çevrimdışı capo di capi

Konu disi..Bu passo.com da bizim sivas maci biletleri niye yok hala..renklilerin taa araliktaki maclarinin bilet satislari var bzm 5 gun sonra ki macin satisi hala yok  :s20:

Passolig yada BJK nü arasan bi sorsan. Bizede bilgi verirdin iyi olurdu.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı enemy1903

saat 11'de satışa çıkacak.

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Fatih

O pisuarlar Taksim'deki Burger King'de 10 sene once vardi  :bandit: ilk once tuhaf geliyor ama diger pisuarlara daha guzel. ama ortada bi ayrac olmasi sartiyla:P
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Erdem Çözer

O pisuarlar Taksim'deki Burger King'de 10 sene once vardi  :bandit: ilk once tuhaf geliyor ama diger pisuarlara daha guzel. ama ortada bi ayrac olmasi sartiyla:P

heh ben de istanbulda bi yerde görmüştüm diye sabahtan beri diye bunu hatırlamaya çalışıyordum.. eyvallah :)

bu arada adı da tam tahmin edildiği gibi yalak pisuvar diye geçiyormuş  :kop:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı onurturan

Saat 11.00 da alabilirsin kardesim..

Çevrimdışı Anıl

Olimpiyat stadında düz duvara işemeye alışınca insana bu pisuvar bile inanılmaz lüks geliyor :evillol: