Söylediklerin pratikte güzel de uygulama da sorunlar var işte.
Sen şimdi saydığım sebeplerden ötürü buna vizyonsuzluk diyorsan açıkçası ne demek istediğimi tam anlamamışsın.
Seri başı olma durumumuz olsa zaten buna kimse karşı çıkmaz sezonu erken açıp açmama meselesi de gündeme gelmez çünkü dişine göre takımlarla karşılaşma şansın var ve gruplara kalma şansın oldukça yüksek.
Ama sezonu erken açıp senden kat ve kat güçlü takımlardan biriyle eşleşip elenmek bize yeni bir sezon daha kaybettirebilir.
Bunları vizyonsuzluk olarak algılıyorsanız zaten diyecek birşey yok bunu sadece bizim için de demiyorum asında Fb ve Gs'de 2. olsalar seri başı değillerse Ş.Ligi gruplarına kalmaları çok çok zor.
ben elenirim gözüyle bakmak gözümde vizyonsuzluktur.
sakatlıklar cezalar yorgunlukların sezonu erken açmakla alakalı olmadıgını düşünüyorum. antrenman programlarında, kupa maçlarında kadro seçimlerindeki yanlışlıklar, sık seyahatlar bunların sebebi..
liverpool'u nasıl elediysen yine güçlü bir ekibi elemekte ihtimaller dahilinde..
ha sen büyük bi rakiple cl ön elemesi oynamanın, sezonu kaybetmekle arasında o kadar dogrudan bir baglantı kurarsan kafanda (ki kesinlikle dogrudan korelasyon yok aralarında) 3. olmak iyidir dersin.
o zaman uefayada gitmeyelim, sezonuda en geç açalım, oturalım sabah akşam ligde şampiyon olalım.böyle mantık olabilir mi %0,5 şansın varsa kullan bunu, her zaman seri başları atlamıyorki turu
4. yıldız falan bahanesi işin herkes oradan gelecek 30m euronun derdinde, çünkü gelecek herkes için karanlık..