Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5999264 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ferhat Türk

Localardan niye hiç fotoğraf gelmiyor bi yasak falan mı var?
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2015, 17:21:53 Ferhat Türk ]
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Factatum

Antalya kötü uygulamış ama piksel candır.  :D

Sadece iki renkten oluşmamalı elbette. Siyah-beyaz-gri'nin ara tonları da olmalı. Girondinlerin stadındaki gibi. 

Çevrimiçi Necmi

Localardan niye hiç fotoğraf gelmiyor bi yasak falan mı var?
yasak yokta camları takıldı sanırım içeri giremiyorlardır.
zaten alçıpanlar yapılmış en son tv stantları hazırlanıyordu. Bir değişiklik yok yani @Ferhat Türk

Çevrimdışı Ferhat Türk

yasak yokta camları takıldı sanırım içeri giremiyorlardır.
zaten alçıpanlar yapılmış en son tv stantları hazırlanıyordu. Bir değişiklik yok yani @Ferhat Türk

144 tane mi vardı abi? Bu kadar loca nasıl bitecek hiç anlamıyorum trabzon bile birazını bitirmiş biz de hala bir gelişme yok

Çevrimdışı osman1903

Çevrimdışı Efe

yarın bitiyor @Efe  ayın yedisindede kaldırmayı planlıyorlarmış
:ishock: :ishock: zate görüntüde o yönde 5-10 ekime kadar herşey biter bi iş kaladı bağlantılar yapılıp kaldırma işlemi beklenecek artık
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe s6 ile mi çektin fotoğrafları çok net geldi bana
evet s6 kamerası harika cihazın hava güzel olsa ayna gibi foto koyardım bakalım yarın güzel olursa daha net olur :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu kısımdan misafir takım seyircilerini alacaklar sanırım
evt onu ben çok önceden gördüm ama ykından bakıp emin olmak istedim rakip seyirciler ordan stada yönelecekler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

144 tane mi vardı abi? Bu kadar loca nasıl bitecek hiç anlamıyorum trabzon bile birazını bitirmiş biz de hala bir gelişme yok
olmaz olurmu kardeşim localar bitti gibi bir şey bundan sonra kapılar takılır ve içerde alçı sıva boya
yapılır mobilyalar yerleşir zor olan işler yani tesisatlar yapıldı camları takıldı 50 kişi çalışsa 15 günde sıfır bitirip çıkar.
burda localar işin en kolay kısmı artık. burda tek zor iş kaldı onlarda zemin döşemesi bir tek el tutacak olan onlar.
tavanlar de monte vaziyette gelecek montajı yapılacak localardada bir duvar sanırım ayna kaplanıyor final işleri başladığında
nasıl hızlı gittiğine şaşırırsınız @Ferhat Türk  ben artık iç kısımları bitmiş görüyorum sorun dışarda çatı ve çim işin özeti burda çimler oynanabilir hale geldiğinde
bu stad açılır.

Çevrimdışı Murat Gültekin

bunlar ışıklandırma mı, eğer öyleyse biraz sallapati durmyor mu, yeniden düzenlenecek mi yoksa geçici bir çözüm mü?
DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimdışı Efe

keremin fotoda yeni açığa takılan enine boru yok yerde 2 görünüyor 1 kaldı onuda söyleyeyeyim yarın hepsi bitecek inşallah :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bunlar ışıklandırma mı, eğer öyleyse biraz sallapati durmyor mu, yeniden düzenlenecek mi yoksa geçici bir çözüm mü?
sadece geçici nihayi yerleri daha sonra belli olur şimdilik geçici ayrıca öyle olmaz tasarımlar daha göze hoş gelir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ferhat Türk

olmaz olurmu kardeşim localar bitti gibi bir şey bundan sonra kapılar takılır ve içerde alçı sıva boya
yapılır mobilyalar yerleşir zor olan işler yani tesisatlar yapıldı camları takıldı 50 kişi çalışsa 15 günde sıfır bitirip çıkar.
burda localar işin en kolay kısmı artık. burda tek zor iş kaldı onlarda zemin döşemesi bir tek el tutacak olan onlar.
tavanlar de monte vaziyette gelecek montajı yapılacak localardada bir duvar sanırım ayna kaplanıyor final işleri başladığında
nasıl hızlı gittiğine şaşırırsınız @Ferhat Türk  ben artık iç kısımları bitmiş görüyorum sorun dışarda çatı ve çim işin özeti burda çimler oynanabilir hale geldiğinde
bu stad açılır.

Ağzın bal yesin abi sen böyle konuştukça çok mutlu oluyorum be :iblush:

Çevrimdışı Erhan

Geçici bu etanj armatürler

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Güzel fotograflar teşekkür ederiz emeğiniz için. Kerem Fırat'a ayrıca teşekkürler.  :photo:

Çevrimdışı Efe

saha içinde borular temizlendi baya yer açılmış yarın artık hepsi takılmış vaziyette olur akşam 6 gibi bi yeni inönü iyi gider saat 6 da :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Fotograflar icin @keremfrat1 ve @Efe ye tesekkurler. Tabiki yazilarda harika olmus @Çağrı ve @Yakup kaleminize saglik.
İnce islerde de artik iyice hizlanmaya baslamislar. Yarinda Allah kısmet ederse, iç halkada bitecek.

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı Efe

bu ne laa bursanın çimler b.ku yedi yazık günah sifonik sistem çatıda daha yapılmadığı için çatı şelale devam ediyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Bugun gene Bursa stadinda selale olmus. wowda az once paylasilan fotograf

Çevrimdışı ZEKI

Sifonik sistemden ziyade catinin egiminin yanlis verilmesinden bunlar oluyor. Bizim catida egim staidn arkasina dogru veriliyor. Bizde boyle bir sorun yasanmayacak.

Çevrimdışı Gomez_33

Çevrimdışı Erhan

Bugun gene Bursa stadinda selale olmus. wowda az once paylasilan fotograf

Yuhh bu ne yazık ya harcanan emeğe paraya.Nasıl bi mühendislik hatasıdır bu.Sorumluları bulunmalı bence.