Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6003082 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

iyi akşamlar iyi bayramlar.
buradaki kolonlar hangi ara kaplandı anlamadım hakikaten hızlı ilerliyor.
burada ve tribünlerin arkasında dikkatimi çeken; sadece kolonlar kaplanıyor ancak prekast altları/arkaları kaplanmıyor. zaten tanıtım filmindede orada beşiktaş yazıyordu ve logolar vardı ancak nasıl yapılacak ve ne yapılacak merak ediyorum.
burda kolonların neresi kaplanmış.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı CanEmre

burda kolonların neresi kaplanmış.
testere kirişlerin dışarıda kalacak kısmlarının altları kaplanmış  :D
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ahmetx

ben öyle bişey hatırlamıyorum görselde gösterildiği gibi olacak sadece diğer açıklıklara alınmışlar misafir tribünü yüzünden çatıda ışıklandırma ve kedi yolları haricinde hiç bişey olmayacak benim bildiğim
ben mabede twitterda sormuştum,arena fonte novadaki gibi çatıda olacak demişti.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı idil

ay hadi inş  :D
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ahmetx

testere kirişlerin dışarıda kalacak kısmlarının altları kaplanmış  :D
kirişler yani :-)

Çevrimdışı CanEmre

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Kolonların skorbordla kapatılması bana göre saçma olur mutlaka stad içinden görülmeli.

Çevrimdışı CanEmre

iyi akşamlar iyi bayramlar.
buradaki kolonlar hangi ara kaplandı anlamadım hakikaten hızlı ilerliyor.
burada ve tribünlerin arkasında dikkatimi çeken; sadece kolonlar kaplanıyor ancak prekast altları/arkaları kaplanmıyor. zaten tanıtım filmindede orada beşiktaş yazıyordu ve logolar vardı ancak nasıl yapılacak ve ne yapılacak merak ediyorum.
prekast altları da boyanıyor ama orijinal rengine benzer bir renge boyanıyor.

Çevrimdışı ahmetx

Yeni nesil stadyumlarda olup bizde olmayan 2 şey var gerçi onlarda keyfe keder.1.360 skorbord,2.tribün ısıtması.

Çevrimdışı Sezer94

Yeni nesil stadyumlarda olup bizde olmayan 2 şey var gerçi onlarda keyfe keder.1.360 skorbord,2.tribün ısıtması.

3. Spider camera :ishock:
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı ahmetx

Örümcek kamera yayıncı kuruluşla ilgili, stadyumla değil😊

Çevrimdışı ahmetx

Krasnodarın martta açılacak olması beni endişelendiriyor.

Çevrimdışı BlackEagle26

Bursa stadı da bu hale gelmesine rağmen hala açılmıyor. Hala devam eden birşeymi var bilmiyorum. Eğer oyleyse 19 Mart - 20 Nisan  uygun tarih olur..

Çevrimdışı idil

localar bitmemiş...bizim stadın açılması direkt olarak localarla ilgili bu yüzden ilk önce localar için uğraşıldı. iç duvarları, camları tamamlandı şu an..içerisi de stadın diğer tarafları gibi ince işçilik...zaten çatı, çim ve koltuklarla geçecek sürede onlar eş zamanlı tamamlanır.
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Efe

inşallah öyle olur ama ben pek zannetmiyorum mabete tekrar sormak lazım :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bursa stadı da bu hale gelmesine rağmen hala açılmıyor. Hala devam eden birşeymi var bilmiyorum. Eğer oyleyse 19 Mart - 20 Nisan  uygun tarih olur..
bursa stadında iç taraf olduğu gibi duruyor  bizim ise iç taraf bitiyor onlar ilk sahayı yapıp çatıyı  yapıp içeriyi unuttular bizde ise tam tersi bizde saha bittimi maç oynanacak hale gelecek stad :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BlackEagle26

bursa stadında iç taraf olduğu gibi duruyor  bizim ise iç taraf bitiyor onlar ilk sahayı yapıp çatıyı  yapıp içeriyi unuttular bizde ise tam tersi bizde saha bittimi maç oynanacak hale gelecek stad :)

Anladım çok iyi o zaman mantıklı olanı da bu zaten

Çevrimdışı Efe

ne kadar manyak bi çatı yaptığımızı şu resimden bile anlayabiliriz herşey düşünülmüş bizim çatı içe değil dışa doğru eğimli o yüzden yağmur suları direk çatı ucundan arkaya hareket edecek ve alttarafta toplanacak bursa stadının dün başına gelen şelale orta mı gerçekten çok sıkıntılı bir durum çatı içe eğimli ve basık olduğu için sular bildğin şelale şeklinde dökülüyor buna bi çare bulmaları gerekecek ve en pahalı numaralı tribün ilk 10 sıra fena halde ıslanacak maçlarda bizim öndeki borularımzın değerini bilelim mükemmel estetik ve kullanışlı bir çatımız olacak foto altta timsah arena şelalesi
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2015, 00:27:15 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Efe abi bende çok iyi hatirliyorum @bjk_mabet abi skorbordlarin catida karsilikli olacagini söylemişti :tabe: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BlackEagle26

ne kadar manyak bi çatı yaptığımızı şu resimden bile anlayabiliriz herşey düşünülmüş bizim çatı içe değil dışa doğru eğimli o yüzden yağmur suları direk çatı ucundan arkaya hareket edecek ve alttarafta toplanacak bursa stadının dün başına gelen şelale orta mı gerçekten çok sıkıntılı bir durum çatı içe eğimli ve basık olduğu için sular bildğin şelale şeklinde dökülüyor buna bi çare bulmaları gerekecek ve en pahalı numaralı tribün ilk 10 sıra fena halde ıslanacak maçlarda bizim öndeki borularımzın değerini bilelim mükemmel estetik ve kullanışlı bir çatımız olacak foto altta timsah arena şelalesi

Cidden tam bir fiyasko çozum bulabilecekler mi merak ediyorum

Çevrimdışı osman1903

Örümcek kamera yayıncı kuruluşla ilgili, stadyumla değil😊
stadyumunda uygun olması gerekli bildiğim kadarıyla

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı hanzadeoglu

statta çalışma var mı? bilgisi olan paylaşırsa seviniriz.