Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6005181 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

https://www.passo.com.tr/tr/clubs/besiktas/fixture.aspx?fixture=a6a58951-ab5a-e511-89da-00155d143593

https://www.passo.com.tr/tr/clubs/besiktas/fixture.aspx?fixture=6f7d79b9-3e5c-e511-89da-00155d143593

BEŞİKTAŞ-Fenerbahçe ve BEŞİKTAŞ-Sporting lizbon biletleri satışta üstte linklerini verdim herkesi maçlara bekliyoruz.Passo.com dan hemen biletlerinizi yükleyebilirsiniz.201.315 beşiktaş passoligi satılmış en az 60 bin kişi bekliyoruz maçlara :ok:

Tüm Beşiktaşlı kardeşlerimizi maçlara bekliyoruz bakın ben bursadan geliyorum özellikle istanbulda yaşayan arkadaşların maçalara ilgi göstermelerini bekliyoruz.
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Koa_lAA

tahminen şu an kaç emekçi çalışmakta inşaatta.. oraya giden arkadaşların yorumu ne bu konuda.. yani içerideki çalışmalar falan ne alemde?

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

ysariusta

• Ziyaretçi

tahminen şu an kaç emekçi çalışmakta inşaatta.. oraya giden arkadaşların yorumu ne bu konuda.. yani içerideki çalışmalar falan ne alemde?
Aralıkta biter diyorlar ama 2016 sonuna kadar yolu var. Tam bitmese de olur.

Çevrimdışı beşiktaşk

şu twitter'da binlerce takipçisi olan beşiktaş hesaplarının adminleri stad hakkında attıkları yorumlar yüzünden deli oluyorum milleti karamsarlığa sürükleyip bu stad açılmaz daha 10 ay var bu sezonda açılmaz vb. gibi sözler sarf edip. Stadın ne alemde olduğunu bilmeden yorum yapmaları deli ediyor beni.

Çevrimdışı can1903

Evin karşısına yeni ev yapacaklar. Beton dökmeye çalışıyolar 5 saatten beri. Zor işmiş  :kop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi statta yüklenin :D
Çok şükür be abi :D fotoğraf isteriz :D
yok stadda değilim  :nerd:
son parça takıldı diye haber geldi :D

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erdem Çözer

şu twitter'da binlerce takipçisi olan beşiktaş hesaplarının adminleri stad hakkında attıkları yorumlar yüzünden deli oluyorum milleti karamsarlığa sürükleyip bu stad açılmaz daha 10 ay var bu sezonda açılmaz vb. gibi sözler sarf edip. Stadın ne alemde olduğunu bilmeden yorum yapmaları deli ediyor beni.

işin kötüsü onların bazıları stadın ne durumda olduğunu çok iyi biliyor  :s20:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

yok stadda değilim  :nerd:
son parça takıldı diye haber geldi :D
Eyvallah abi sağol :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Yeniinönü kaçta çekiyor resimleri genelde?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Esref

çember an itibariyle bitti. :D
Gözümüz aydın beşiktaş ailesi  :halay: Bayramdan sonra 2. Bayramı yaşayacağız ve çatının havaya kalkmaya başladığını görücez inşallah  :ishock:
İyi günde, kötü günde, her zaman Beşiktaş.

Çevrimdışı Sezer94

Stad bu görseldeki gibi bire bir yapılsaydı beğenmediğiniz kısım neresi olurdu? Kırmızı koltuklar benim hoşuma gitti baya  :bandit:
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Efe

enine borulara yuklensinler artik bugun ve yarin oglene kadar borular bitti sagsaglim atlattik bu iside sirada enine boru ve strand jack isleri kaldi bu aksam bi yeni inonu cok iyi gider
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Stad bu görseldeki gibi bire bir yapılsaydı beğenmediğiniz kısım neresi olurdu? Kırmızı koltuklar benim hoşuma gitti baya  :bandit:
ben o fotonun maalesef hic bi yerini begenmemistim boylede olamazdi zaten cok konustuk burda sonucta olmadida zaten suan ki hali harika oldu havaya kalksin yeterli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı attila_metu

Yeşil alanı dışında hiçbirşey. Bir de ahşao kısım güzel ama az. Umarım yeni projede yeşillik ve ahşap kısım daha çok olur.

Çevrimdışı Ekremblks

Hmm oleyy çember bitmiş  :hosgeldin  :ishock:  :tabe:  :icool: Peki fotoğraf var mı foto foto  :photo: :photo:

Çevrimdışı poyraz11

Allah'ım son nefesimizi vermeden stadımızın bittiğini bizlere görmeyi Nasip eyle.Çok özledik be abi...