Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6005655 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı osman1903

başkan 4-5 eylül dediğinde yetişmez diyenler olmuştu ama bu gidişler tam o tarihlerde kalkmaya başlayacak gibi gözüküyor  :halay:

Çevrimiçi Necmi

http://www.maraton.com.tr/mersinde-tepki-ceken-zemin_231432.html

Bu ne o zaman @Necmi abi bilemedim :D

http://i.hizliresim.com/9v3b35.jpg
photo shop @Çağrı
o çim doğal değil arsenalin o kadar maçını seyrettik orda oynadık
böyle bir çimmi vardı.
söz çimlerimiz büyüsün sana aynısını yapacağım photoshopla
yeterki iyi bir makineyle çekilmiş yüksek çözünürlüklü bir foto olsun :D
resim temiz olsun sana daha güzelini yaparım google arat orjinal resimlerde bulamazsın
o rengi o resmin her yerinde gölgeler ve açıklar birbirinden çok net ayrılmış
çimde ters yatırılmış kısımlarda bu kadar renk farkı olmaz birde çimin rengi doğal çim yeşili değil
o tip bir kaç resim var değişik açılardan çekilmiş ve orda hiç bir renk doğal değil ve aynı elde işlendiği belli
yoksa bak yüztane çekilmiş emirates resmi incele öyle bir çim rengi bulamazsın

Çevrimiçi Necmi

yarın strand jack standı ve boru işi bitecek enine boru ve strand jack işleride sürecektir salı ve çarşamba strand jacklerde de ilerleme olacaktır bayram sonu hem strand jack hemde enine boru işi bitecek inşallah bayramdan sonraki hafta artık hazırlıklar başlar yapılacak başka iş varsa ona geçerler :)
söylediğim gibi @Efe ekimin ortasında çatıyı havada görürüz kasımın ortasındada semerler takılmış olur saha boşaltılmış iskeleler
sökülmüş membran kaplamasına hazır halde olur büyük ihtimal ocak sonunda çimlerin boyunu ölçüyor oluruz ben bundan sonra bir terslik yaşamazsak şubat ayı stadı bitmiş gibi görürüz diyorum oynamaya hazır olurmu bilemem ama ondan sonra beklemek daha heyecanlı olur
aralık sonuna ince işler biter diyorlar bunu propandakiler diyor bana pek inandırıcı bir tahmin olarak gelmedi ama ocakta bitsin hadi 30 gün yanılsınlar.ben genede razıyım :D

Çevrimdışı kartalizm

@Necmi abi@Efe bu semerler 2  dikine boru arasına enlemesine sığacak şekildemi yerleştirilecek fotoda işaretledim ne demek istediğimi
türkiyede 2 büyük var biri BEŞİKTAŞ biri 70 lik rakı

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

başkan 4-5 eylül dediğinde yetişmez diyenler olmuştu ama bu gidişler tam o tarihlerde kalkmaya başlayacak gibi gözüküyor  :halay:

Yalnız biz şuan 22 Eylül'deyiz. :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi@Efe bu semerler 2  dikine boru arasına enlemesine sığacak şekildemi yerleştirilecek fotoda işaretledim ne demek istediğimi
hayır tam tersi yatay konacak 42 bölme var ve her bölmeye sanırım 4 veya 5 tane semer gelecek @kartalizm

Çevrimdışı kartalizm

teşekkürler necmi abi o zaman daha çok işimiz var diyorsun yani 210 yada 168 semer ediyorki inşallah 1 aydan kısa sürede bitirebilirler bu arada kaç tane kedi yolu takılaacak bilgin var mı abi
türkiyede 2 büyük var biri BEŞİKTAŞ biri 70 lik rakı

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Herkese günaydın

Yazılanları büyük bir iştahla okuyorum da herkes öğrendi artık işleyişin nasıl olduğunu.Kağıt üzerinde bizi sınava soksalar yüksek mühendis diye çıkarız valla  :lol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Mehmet92

2013 temmuzdan beri her ayın 18'ini sabit kabul edip hazırladığım bi yeniinönü albümü var.

2013 Eylül

2014 Eylül

2015 Eylül

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Efe

2013 temmuzdan beri her ayın 18'ini sabit kabul edip hazırladığım bi yeniinönü albümü var.

2013 Eylül

2014 Eylül

2015 Eylül
değisim muazzam boyutta hep unutuyoruz orda 32 bin kisilik stad vardi bide onu kaldirdik kazdik cok meşakatli işti sona geldik artik su 15 gun gecsede sağ salim kaldirma islemi baslasa artiik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Çember ne alemde  :)
bugun borularin tamamlanacagini düşünüyorum ama enine borular bir miktar kalacak yine strand jacklerde de sona geliyorlar bugun aksam foto gorebilirsek ne durumda olduklarinida goruruz strand jack standlari bitmis olmali dun bitme asamasina gelmisti bayramda kalacak isler

strand jack ve enine boru imalati bayram sonuna kadar onlarida bitirirler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

değisim muazzam boyutta hep unutuyoruz orda 32 bin kisilik stad vardi bide onu kaldirdik kazdik cok meşakatli işti sona geldik artik su 15 gun gecsede sağ salim kaldirma islemi baslasa artiik
Bakalım abi,bazen haksızlık ediyorum gibi geliyo ya.Şu sulu hafriyat günlerini falan çok çabuk unuttuk.Yapılan iş inanılmaz boyutta,saygı göstermek lazım.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

bende bu sabah stadın etrafını dolaştım arabayla

bugun dikine boru biter

eski açıkta sj lerin oturacağı demir iskeleleirn sonuncusunu takıyorlardı

bayram sonrasına 2 iş kalıyor

bir yatay borular 2 sjlerin yerine yerleştrillmesi

Çevrimdışı Tolga

Aynen çoğu kişi stat yıktığımızı unutuyor aslında.

Stat konusunda yönetimi hiçbir yönden eleştiremem.

19.03.2016'ya yetişsin tamamdır :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

bugun borularin tamamlanacagini düşünüyorum ama enine borular bir miktar kalacak yine strand jacklerde de sona geliyorlar bugun aksam foto gorebilirsek ne durumda olduklarinida goruruz strand jack standlari bitmis olmali dun bitme asamasina gelmisti bayramda kalacak isler

strand jack ve enine boru imalati bayram sonuna kadar onlarida bitirirler

bu işler bittikten sonra başka bir işlem varmı ki acaba yoksa artık yavaş yavaş kaldırmaya mı başlıcaz ?

Çevrimdışı Ensar

Aslında bu kadar ilgilenen bu kadar destekleyen bilip bilmeden sallamayan araştıran hatta firmalarla görüşüp birşeyler koparmaya çalışan bu güzel kitleye bi ayrıcalık gösterilip bilgi verilmesi lazım yöneticilerden dicem de haberleri var mi ki bizden
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmet türken

Malum haber siteleri ve yayın organları bu kadar zorluğu görmezden gelip , neredeyse çatının biteceği noktaya gelmişken halatlara sağlam raporu verildi diye yeni yeni söylüyorlar. Korkuyorum ki yarın öbür gün hafriyatta tarihi eser bulundu inşaat durduruldu diyecekler

Çevrimdışı Efe

Malum haber siteleri ve yayın organları bu kadar zorluğu görmezden gelip , neredeyse çatının biteceği noktaya gelmişken halatlara sağlam raporu verildi diye yeni yeni söylüyorlar. Korkuyorum ki yarın öbür gün hafriyatta tarihi eser bulundu inşaat durduruldu diyecekler
derler ama ekim ayında çaatı havaya kalktığı zamanda  aval aval bakacak aga bu nedir ne ara yaptılar bunu diye bazıları dışarıdan bakıyor daha çatı imaltı başlamadı diyor tam salaklar başkan en doğrusunu yapıp içeride inşaa ettirdi hepsinin gözine sokacak o çatıyı ekim ortası :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

derler ama ekim ayında çaatı havaya kalktığı zamanda  aval aval bakacak aga bu nedir ne ara yaptılar bunu diye bazıları dışarıdan bakıyor daha çatı imaltı başlamadı diyor tam salaklar başkan en doğrusunu yapıp içeride inşaa ettirdi hepsinin gözine sokacak o çatıyı ekim ortası :biggrinking:
Aslında iyi oluyor abi hiç birşey bilmesinler bi anda çat diye konduralim catıyı , biz kirislere monte ettik siz bu kapağı nerenize monte edersiniz artık size kalmış diyeceksin :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !